Kyselina mliečna 5% + HA Riadnym Mierne Kyseliny Mliečnej Povrchový Peeling Príprava 30ml pre Starostlivosť o Pleť Tváre, Akné, rozšírené Póry make-up

Novinka

€4.90

/ €7.00

Skladom

Kyselina mliečna 5% + HA

Kyselina mliečna je alfa hydroxy kyseliny, ktoré exfoliuje pokožku. Tento 5% formulácia ponúka veľmi mierne exfoliácia a je podporovaný s čistený Tasmánsky pepperberry známe, zníženie známky zápalu a citlivosti, ktorá je často spojená s exfoliácia. Silnejší 10% vzorec je k dispozícii tu.

Tento vzorec obsahuje študoval Tasmánsky Pepperberry derivátové pomôcť znížiť podráždenie spojené s kyselinou použitie. Tento derivát je rastlinného pôvodu a líši vo farbe, sezónne a to farebné variácie môžu byť zrejmé, v vzorca z času na čas.

Kontraindikácie: Kyselina Mliečna by nemali byť použité na citlivé, peeling alebo ohrozené pokožky. Nájdete na dodatočnú ochranu pred slnkom na vedomie, a ďalšie varovanie, za predpokladu Smeroch.

Toto pH tento vzorec je približne 3.8. Kyselina mliečna má pKa 3,8 a pKa je najdôležitejší aspekt do úvahy pri formulovaní s kyselinami. pKa znamená, kyselina dostupnosti. Pri pKa je v blízkosti pH, tam je ideálne vyváženie medzi soľ a kyslosť, ako maximalizovať efektivitu kyselinu a znižuje podráždenie. Vyššie pH čísla v takom prípade by sa zvýšil soľ, ktorá counter-intuitívne by vzorca ešte viac než dráždi ak vzorec bol viac kyslá.

Poznámka: Zatiaľ čo Kyselina Mliečna môže mať za následok rýchle viditeľné účinky, sme vo všeobecnosti naznačujú, nepriame formy olupovanie kože v prospech priamych foriem, ako tento vzorec kvôli možným zápalom a citlivosť spojená s kyselinami. Nájdete NIOD je Non-Kyseliny Octovej Prekurzorov pre takýto odkaz.

Smery

Aplikovať raz denne, v ideálnom prípade v PM. Môže byť zriedený iné lieky na zníženie pevnosti, až kým pleť vyvíja tolerancia. Vyhnite sa kontaktu s očami. Kontaktu výrobku s pokožkou musí byť obmedzené frekvenciou opakovania alebo dĺžkou trvania. Ak dôjde k podráždeniu, prestať používať a kontaktujte lekára. Používajte len podľa návodu na neporušenú kožu. Patch testy pred použitím sa odporúča. Pozrite si našu hĺbkové sprievodca patch testovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Úpal Upozornenie: Tento produkt obsahuje alfa hydroxy kyseliny (AHA), ktoré môžu zvýšiť vašu pokožku, je citlivosť na slnko a najmä možnosť úpal. Použite krém na opaľovanie, ochranný odev, a obmedziť pobyt na slnku pri používaní tohto výrobku, a o týždeň neskôr.

Zloženie

Aqua (Voda), Kyselina Mliečna, Glycerín, Pentylene Glykolu, Propanediol, Hyaluronát Sodný Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Ovocie/Listový Extrakt, Agát Senegal, Guma, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Trisodium Vínanu Disuccinate, Hydroxid Sodný, Ethylhexylglycerin, 1,2- - Hexanediol, Caprylyl Glykolu.

Naše prípravky sú z času na čas aktualizované, ako súčasť nášho záväzku k inováciám. Ako taký, zoznam zložiek je tu uvedený, sa môže líšiť z krabice produktu v závislosti na dobe a oblasti nákupu.

Kyselina má prírodné zápach, že niektorí ľudia nájsť nepríjemné. Tento vzorec bol aktualizovaný v októbri roku 2017 používať stupeň kyseliny mliečnej, ktorý nemá žiadny zápach na pripomienky zákazníkov. Táto aktualizácia navyše odstránené použitie carrageenan, a morské riasy-založené viskozita-enhancer, aj vzhľadom na spätnú väzbu od zákazníkov. Tieto zmeny, zlepšenie senzorických aspekty vzorec, ale nemajú vplyv na účinnosť.

Štítky: settopbox, olay starostlivosti o pleť auta, retinol riadnym, začervenanie peeling, cerave obnovujú sa čistič walgreens, ulta make-up remover handričkou, niacinamid, veľký rok, blondínka highli, kyselina mliečna

Číslo Modelu Profesionálny Make-Up
Výhody Akné/Miesto Odstránenie
Číslo Certifikátu xxx
Sunblock No
Hmotnosť 90g
Pôvod CN(Pôvodu)
Príprava Iné
Veľkosť Full Size
Počet Kusov Jedna Jednotka
NET WT 30ml
Zložka Kyselina mliečna 5% + HA
Typ Pleti všetky typy pleti

Napísať recenziu

Kyselina mliečna 5% + HA Riadnym Mierne Kyseliny Mliečnej Povrchový Peeling Príprava 30ml pre Starostlivosť o Pleť Tváre, Akné, rozšírené Póry make-up

Kyselina mliečna 5% + HA Riadnym Mierne Kyseliny Mliečnej Povrchový Peeling Príprava 30ml pre Starostlivosť o Pleť Tváre, Akné, rozšírené Póry make-up

Kyselina mliečna 5% + HA Kyselina mliečna je alfa hydroxy kyseliny, ktoré exfoliuje pokožku. Tento 5% formulácia ponúka veľmi mierne exfoliácia a je podporovaný s čistený Tasmánsky pepperberry známe, zníženie známky zápalu a citlivosti,

Súvisiace produkty