Halloween cosplay kostým deti luxusné čierne karate, taekwondo kostým

Novinka

€49.02

/ €61.27

Skladom

Produktmi sú čelenky, opasky, topy, nohavice

Často kladené otázky Otázka:Ako si vybrať správnu veľkosť: Tam bude veľkosť odkaz v detaily produktu stránke. Ak si nie ste istí o veľkosti, môžete sa priamo obrátiť na zákaznícku službu. Otázka:Čo mám robiť, ak máte problémy s kvalitou ? Odpoveď:obráťte sa na nás a pošlite nám fotografiu na položky po tom, čo sme comfirmed,Ak jeho naša zodpovednosť, dáme vašej particial vrátenie peňazí ako kompenzáciu . Vrátenie peňazí k dispozícii tak dlho, ako pozemok je vrátenia Otázka:Prečo musím platiť ďalšie vlastné daň za moje položky? Odpoveď:Na určitých okolností niektoré krajiny môžu účtovať vlastné dane pre nákup od iných krajinách. prosím, prosím, na vedomie, že kupujúci by mal byť zodpovedný za Vlastné Daňové svojej krajiny. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyhnúť dane , ale žiadnu zodpovednosť za to ,vďaka za pochopenie . Otázka: Kedy môžem dostať svoju položky? A:Pre prispôsobené výrobku, doba spracovania približne 7 až 15 dní, pri normálnej veľkosti, môže byť zaslané do 1-7 dní po vykonaní platby . Ako pre prepravný čas,To bude stáť 5-8 dní prostredníctvom expresné doručenie . Čína Príspevok musí o 15-35 dní (okrem Brazílii, Rusku, Čile, Kolumbia a vzdialených krajín). Spätná väzba Milí kupujúci ,keď ste dostali poradí : 1.Ak sa vám páči , prosím, zanechajte nám 5 Star pozitívnu spätnú väzbu !! 2.Ak nie je spokojný s nimi , prosím, kontaktujte nás pred odchodom záporná spätná väzba,a prosím neotvárajte sporu . Budeme vyriešiť otázky, prosím, dajte nám príležitosť slúžiť vám, dať si dobrý kúpiť skúsenosti .

Štítky: deguisement krásne, cosplay, hviezda superman kostým, chyba luxusná taška, cosplay, môj hrdina akademickej obce, beekeep oblek, baby driver, slúžka oblečenie, akutagawa ryunosuke, dievča deti kostýmy

Znaky Taekwondo Kostým
Materiál Polyester
Názov Značky Včelie žihadlo pery
Špeciálne Použitie Kostýmy
Položka Druh Sady
Komponenty Nohavice
Pohlavie MUŽI
Typ Zdroja Historické
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Halloween cosplay kostým deti luxusné čierne karate, taekwondo kostým

Halloween cosplay kostým deti luxusné čierne karate, taekwondo kostým

Produktmi sú čelenky, opasky, topy, nohavice Často kladené otázky Otázka:Ako si vybrať správnu veľkosť: Tam bude veľkosť odkaz v detaily produktu stránke. Ak si nie ste istí o veľkosti, môžete sa priamo obrátiť na zákaznícku službu.

Súvisiace produkty