Hot Predaj 10pcs 21*33 mm Koruny DIY Šperky Príslušenstvo Drahokamu podstavec Prívesok Svadobné oznámenia Príslušenstvo

Novinka

€2.21

/ €3.75

Skladom

Značky:

Hlavný materiál: Striebro / Aolly / Drahokamu

Produkt farba: strieborná

Veľkosť produktu: 21*33 mm

Počet produktov: 10 ks / kus

Číslo: w165

Sa vzťahujú na: Svadobné Doplnky, Dekorácie / Príslušenstvo

1.Zabezpečíme prepravy do 48 hodín po vašom order.by čína poštou doporučene/ePacket/čína príspevok obyčajných malých paketové/DHL/Hanke.sk Štandardná Doprava.

2.Prepravné spôsobom závisí od celkového objemu peňazí, vaša objednávka:

3.Niekedy, pretože produkt je na sklade, výrobe potreby 7 pracovných dní dodať, dúfam, že ste pochopili

4.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Prosím potvrdil, vašu objednávku adresu zápas dodaciu adresu.Ak chcete zmeniť si objednať adresu,prosím, kontaktujte nás a zmeniť adresu.

5.Po poslať poštou(zobraziť čaká kupujúci dostane tovar), Sme nemôže zmeniť adresu už,tak prosím, skontrolujte si na adrese pred ním.

6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. My vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné s odpovedať a vysporiadať sa s ním. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1.Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Prosím, kontaktujte nás do 7 dní a fotografovanie ,Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás.

2.Môžete nás kontaktovať na odchode správy podľa tohto príkazu na Hanke.sk, alebo Trademanger, Budeme reagovať čo najskôr a deai wth to.

1.Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, alebo by ste chceli viac informácií o niektorom z našich položiek, prosím neváhajte a kontaktujte ma na môj trademanager .Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

2. Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi ocenil, pls osvietil 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, pošleme malý darček pre ich klasifikácie detail, ak si objednáte od nás nabudúce! !! 3.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prijatý tovar, pls kontakt s nami pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu, sme si istí, že nájdeme riešenie, ako vyriešiť problém, a to, aby ste spokojný.

Štítky: prívesok dištančné veľké, dištančné prívesok zvieratá, diamantový prívesok srdce, deti podstavec, diy perličiek koruna, mansati tiara, vintage barokové svadobný tiara koruna, karbónová rozpera, značka diy koruna, oxid headset rozpera

Vlastnosti Produktu Lesklé
Položka Dĺžka 3.3cm
Šperky Zistenia Typ Dištančné
Materiál Kov
Položka Výška 0.3cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovy Typ Medi
Názov Značky YVLAH
Položka Hmotnosť 3g
Veľkosť 21*33mm
Položka Šírka 2.1cm
Položka Priemer 3.3cm
Číslo Modelu 21*33 mm
Položka Druh Šperky Zistenia

Napísať recenziu

Hot Predaj 10pcs 21*33 mm Koruny DIY Šperky Príslušenstvo Drahokamu podstavec Prívesok Svadobné oznámenia Príslušenstvo

Hot Predaj 10pcs 21*33 mm Koruny DIY Šperky Príslušenstvo Drahokamu podstavec Prívesok Svadobné oznámenia Príslušenstvo

Značky: Hlavný materiál: Striebro / Aolly / Drahokamu Produkt farba: strieborná Veľkosť produktu: 21*33 mm Počet produktov: 10 ks / kus Číslo: w165 Sa vzťahujú na: Svadobné Doplnky, Dekorácie / Príslušenstvo 1.Zabezpečíme

Súvisiace produkty