EYSDON 1.25" 2x Barlow Šošovky Achromatic Tým Zväčšenie Okulára Profesionálne Astronomické Ďalekohľad Okulára Časti

Novinka

€11.96

/ €18.40

Skladom

Popis Výrobku:

Dvojité zväčšenie každý okulár vlastníte s týmto EYSDON 2X Barlow Šošovky. Udržujte očný reliéf vaše okuláre a zároveň dostať 2X moc. Listy do 1.25 palcový focusers a uhlopriečok a akceptuje, 1.25 palcový okuláre. Plne multi-potiahnuté optika s sčernela hrany pre dobrú priepustnosť svetla a minimálne úvah.

Balík Obsahuje:

1 x Barlow Šošovky Tipy: Prepojené produkt nie containcamera krúžok a filter

V dôsledku rôznych výrobných šarží, dva produkty sú dodávané náhodne.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Ak vám naozaj záleží na tieto detaily, pls NIE objednávku.

Prečo Používať?

A Barlow šošovky je astronómie príslušenstvo, ktoré neustále dávať! Vložte ho medzi svoje okulára a váš ďalekohľad získať dvojité zväčšenie okamžite. Povedzme, že máte dva okuláre vo vašom príslušenstvo prípade, 10 mm a 25 mm. Pridať EYSDON 2X Barlow Šošovky do mixu, a teraz máte štyri zväčšenia z čoho vyberať. Kombinácia tento objektív s 25 mm poskytuje dvojité zväčšenie, alebo ekvivalent 12,5 mm, okulár, zatiaľ čo 10 mm vám dáva silu 5 mm okulára.

EYSDON 2X BARLOW ŠOŠOVKY

Tento EYSDON 2x Barlow prichádza v elegantnom, striebro balíka. Dva-prvok optika sú plne multi-vrstvené, a okraje šošovky sú čiernej znížiť na vnútornej reflexie. V 1.25" hlavne sa zmestí v štandardných 1.25" focusers a uhlopriečok, a Barlow bude akceptovať 1.25" okuláre. Kovové thumbscrew zámky okulárovej pevne na mieste.

Achromatic Plne Viacvrstvových Potiahnuté Objektív

Dve sklenené šošovky lepené high-strengthly spolu Znížiť farebný rozdiel medzi nedostatky,Zlepšiť svetla stretávacie. Nie len vnútorné steny skúmavky je matné, ale okolo sklenené šošovky sú potiahnuté matným lakom.

Koniec s M42X0.75mm Fotoaparát T-krúžkov Adaptér pre Závity

(Pre Demo účely, táto stránka je Položka nezahŕňa fotoaparát T krúžok)

M35*1mm Fotoaparát T-Krúžok Niť

Stačí otočiť von poslednej časti, môžete ho použiť na zariadenia s M35 vlákna port (Pre Demo účely, táto stránka je Položka nezahŕňa fotoaparát T krúžok)

M28.5*0.6 mmThreads

Je možné použiť akýkoľvek 1.25 palcový M28.5*0.6 mm závity filter

Anti-Slip Groove

Opraviť tento Barlow Šošovky na prístroji viac pevne

O farbu Podiel Objektív Trubice

Trubice tento barlow šošovka je vyrobená zo všetkých kovov. Nie znečistených alebo prašných!!! toto je primárna farba kovu. Ak vám naozaj záleží na tieto detaily, pls NIE objednávku.

Rozoberať všetky časti

Štítky: 3x barlow, barlow šošovky, astrophotography fotoaparát, telescop, monokulárne telescop, astronomickému teleskopu professional, bresser okulára, barlow 2x, okulára plossl, fotoaparát zwo

Číslo Modelu 90423
Druh Monokulárne
Názov Značky EYSDON
Pôvod CN(Pôvodu)
Priemer okulára 1.25 palec
Materiál Kov
Cieľom Priemer Objektívu NA
Zorné pole NA
Zväčšenie 2X
Objektív Povlak Popis FMC

Napísať recenziu

EYSDON 1.25

EYSDON 1.25" 2x Barlow Šošovky Achromatic Tým Zväčšenie Okulára Profesionálne Astronomické Ďalekohľad Okulára Časti

Popis Výrobku: Dvojité zväčšenie každý okulár vlastníte s týmto EYSDON 2X Barlow Šošovky. Udržujte očný reliéf vaše okuláre a zároveň dostať 2X moc. Listy do 1.25 palcový focusers a uhlopriečok a akceptuje, 1.25 palcový okuláre. Plne

Súvisiace produkty