Dieťa teether dieťa anti-skus silikónové molekulová rukavice detí zvukové hračky

Novinka

€2.79

/ €4.64

Skladom

Názov Produktu: Rukavice

Balenie: PE taška Ziplock

Hmotnosť: 23g

Vhodný vek: 3 mesiace a viac

Veľkosť produktu: 10 cm*6,5 cm

Materiál: potravinársky silikón (s výnimkou bisfenolu A, viesť a škodlivé látky) non-latexové produkty, nespôsobí žiadne alergie na dieťa, môžete ho použiť s dôverou!

Prvý stupeň: začínajúci obdobia, Keď zuby nie sú oficiálne dospelý, dieťa sa bude cítiť nepríjemne v ďasná. 1. etape želatína môžu byť umiestnené v chladničke, a chlad dotyk môže zmierniť bolesti a opuchy o dieťa pred zuby.

Druhá fáza: Po 6 mesiacov staré, väčšina deti sa 6 mesiacov starý, a pár mid-ozubené hryzákov začínajú rásť. V tejto dobe, použite mrazené gutaperča, masáž ponuky zuby na upokojenie zuby, upokojuje nepríjemné pocity; pevný zuby Lepidlo bude masáž tela, a nerovný povrch zuba gél sa tiež stimulovať dieťa vývoj mozgu.

Tretia etapa: Keď dieťa rastie hore a dole štyri zuby, keď dieťa rastie, 4 hryzákov a 4 očné zuby (psie zuby), odporúča sa použiť bradavky tvar podobný tvaru na cumlík, svetlejšie hmotnosť a ľahko pochopiteľná. Lepidlo, mäkké a tvrdé vrstvy nielen masáže nové zuby okolo zubov, ale tiež robí vaše dieťa cítiť kríza.

Štvrtá etapa: 1-2 rokov 1-2 rokov je obdobie dlhé mlieko uloženie stoličiek. Pevná zub gutaperča môžu byť použité na dosiahnutie veľkých zub rozsahu. Na ozvučnice zabraňuje krku z prichádzajúcich do styku, a mäkkých a tvrdých zmiešané textúra vrstva môže znížiť veľké zuby. Bolesť zubov je vhodné zvýšiť vývoj zubov a cvičenie žuvanie schopnosť.

Štítky: na zuby teether, prst teether, rukavice teether zuby, dieťa zuby, teether, skus rukavice, rukavice zuby, dieťa skus rukavice, detské rukavice zuby, rukavice teether

Materiál Funkcia Nitrosamine Zadarmo
Vekové Rozpätie 7-9 mesiacov
Číslo Modelu X3924
Funkcia teether
Balenie Jeden naložené
Materiál Silikónové
Tvar KOLO
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Dieťa teether dieťa anti-skus silikónové molekulová rukavice detí zvukové hračky

Dieťa teether dieťa anti-skus silikónové molekulová rukavice detí zvukové hračky

Názov Produktu: Rukavice Balenie: PE taška Ziplock Hmotnosť: 23g Vhodný vek: 3 mesiace a viac Veľkosť produktu: 10 cm*6,5 cm Materiál: potravinársky silikón (s výnimkou bisfenolu A, viesť a škodlivé látky) non-latexové

Súvisiace produkty