Prísavky pre Gopro Hero 8 7 6 5 Black Hrdina 4 3 SJ4000 Xiao Yi 4K Mijia 4 k H9 s Tripod Adaptér Go Pro Príslušenstvo

Novinka

€3.30

/ €4.08

Skladom

Funkcie:

Aby vaše auto časť vášho fotoaparátu zariadenia s tento šikovný lapač statív, ktorá sa viaže bezpečne na vaše vozidlo, do okna,palubnú dosku alebo strechy.

S 360 otočná hlava a sklon akcia, toto je základný gadget pre každého, sledovanie alebo fotografovanie predmetov zo svojho vozidla.

Kompaktný a ľahký dizajn.

Kompatibilné s: Kamery so štandardným 1/4" závit pre statív,rybolov, svietidlá, ďalekohľady, mnoho typov fotoaparáty, videokamery.Všetky typy digitálnych zariadení s Niťou rozhranie!!

Špecifikácia:

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť: 9*6,6 cm(Výška*Priemer)

Hmotnosť: 70g

Maximálne Zaťaženie: 300 g

Kompatibilné s: kamery so štandardným 1/4" závit pre statív,vedi DVR, GPS. Všetky typy digitálnych zariadení s niťou rozhranie.

Package:

1*prísavka Podpora: ponúkame plnú podporu na všetky naše produkty!Prosím, neváhajte správu s akékoľvek otázky alebo obavy, ktoré môžete mať, a budeme reagovať čo najskôr. Sme online na všetky hodín. Naša spoločnosť sa snažíme zabezpečiť, že šťastie všetkých našich zákazníkov je prioritou Č. 1 a povzbudiť, aby ste sa na nás obrátiť s akoukoľvek otázkou alebo obavy. Návrat&Vrátenie Máte 7 dní, kontaktujte nás a 10 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú Žiadne VÝNIMKY. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v originálnom balení a MUSÍTE nám konkrétny dôvod pre návrat,a vaše Hanke.sk ID.

Štítky: 4k akciu, fotoaparát, xiao mijia 4k akciu, fotoaparát, xiao akcia fotoaparát 4k mic, fotoaparát prísavky kovov, xiaomy yi auta dvr, drift svätého, gopro sacie, 4k tv, gopro bulík, xiao mijia fotoaparát 4g

farba čierna
Zväzok Zväzok 1
QC 100% testované
Hmotnosť 70g
Druh Akcia Fotoaparát Auto príslušenstvo
Package PP Taška
Veľkosť Apply for action cameras
Názov produktu Prísavky
Názov Značky WLJIAYANG
Materiál ABS
Funkcia Jednoduchá inštalácia
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky gopro
Oblek pre športové kamery
Číslo Modelu JY408

Napísať recenziu

Prísavky pre Gopro Hero 8 7 6 5 Black Hrdina 4 3 SJ4000 Xiao Yi 4K Mijia 4 k H9 s Tripod Adaptér Go Pro Príslušenstvo

Prísavky pre Gopro Hero 8 7 6 5 Black Hrdina 4 3 SJ4000 Xiao Yi 4K Mijia 4 k H9 s Tripod Adaptér Go Pro Príslušenstvo

Funkcie: Aby vaše auto časť vášho fotoaparátu zariadenia s tento šikovný lapač statív, ktorá sa viaže bezpečne na vaše vozidlo, do okna,palubnú dosku alebo strechy. S 360 otočná hlava a sklon akcia, toto je základný gadget pre

Súvisiace produkty