5d diy diamond maľovanie loup oceán Mozaikové Obrázky Kamienkami"indiánske ženy a vlk" Domáce Dekorácie NA DARČEK

Novinka

€4.81

/ €9.61

Skladom

Používame EMS /Hanke.sk Štandardná Doprava/Čína Príspevok Air Mail/CPAM/Fedex podľa svojej polohy,a budete získať sledovacie číslo do 1-5 pracovných dní od doručenia. Robíme to v spolupráci s big logistických služieb, ako napríklad Singapur Post, Correos, Posti Fínsko, SPSR, DHL a iné.Ak potrebujete, prosím kontaktujte nás a vyberte si.

Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby, potom budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný. Toto je pre nás veľmi dôležité a vďaka za vaše porozumenie. Vďaka za účasť a prajem pekný deň.

Sú kamienkami okrúhle alebo štvorcové? Všetky naše diamond obrazy sú kolo diamond. Nechceme predávať námestie diamond. Námestie diamant nie je krásne a jednoduché pádu. Je diamant maľba úplné alebo čiastočné? To závisí od toho, aký typ si vyberiete. Môžete si prečítať Popis Produktu znova. Tu je formulár, povedzte to. Je kamienkami dosť? Na kamienkami je dosť. My sme dali 30% ďalšie diamanty v každej tašky diamantov. A ponúkame Diamond Doplnok Služby. (Sme odoslať ste všetky diamanty, že môžete stratiť. Prvá zásielka je na nás. Všetky zásielky po, že budete musieť zaplatiť za prepravu. Aká je veľkosť obrazu? To závisí od toho, aký typ si vyberiete. Môžete si prečítať Popis Produktu znova. Tu je formulár, povedzte to. A je rozdiel medzi plátno veľkosť a veľkosť fotografie.

Štítky: indický sari, av diamond obrazy, eevee diamond maľovanie auta, 5d diamon maľovanie, diamond výšivky predaj, diamant farby, 5d diamant farby, klinec prenos, diamant farba psa, diamanty paiting

Materiál Živica
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Diamond Tvar KOLO
Počet Farieb 30-45
Vložením Oblasti Plná
Použitie Obrazy
Rám No
Diamond typ Rubik Kolo Diamond
Pôvod CN(Pôvodu)
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Súbor Typ Áno
Textílie Typ Plátno
Názov Značky Maľovanie Era
Formulár Jeden
Platné Priestor Spálňa & Obývacia izba&home
Štýl Európsky a Americký Štýl
Sady sada nástroje,živice diamanty ,vytlačené plátno
Vzor Typ Zviera
Nástroje Kliešte, Pick-Up Nástroje

Napísať recenziu

5d diy diamond maľovanie loup oceán Mozaikové Obrázky Kamienkami

5d diy diamond maľovanie loup oceán Mozaikové Obrázky Kamienkami"indiánske ženy a vlk" Domáce Dekorácie NA DARČEK

Používame EMS /Hanke.sk Štandardná Doprava/Čína Príspevok Air Mail/CPAM/Fedex podľa svojej polohy,a budete získať sledovacie číslo do 1-5 pracovných dní od doručenia. Robíme to v spolupráci s big logistických služieb, ako napríklad Singapur

Súvisiace produkty