8 ks/set Vodotesný LED Sprcha Svetlo Cencúľ Sneh Padajúci Vonkajšie Svetlo S Európskou Normou Napájací Adaptér

Novinka

€5.99

/ €7.22

Skladom

Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!!

Úvod Produkty

Shell materiál: PVC

Špecifikácie: 30 cm, 50 cm 8 nastavenie

Napätie: 225 v

Váha: 30 cm:180 g, 50 cm:250 g

Farba: modrá, biela, farba

Balenie: boxy

Balenie Veľkosť: 40*5.5*4.5 cm

Konektor: Európske právne predpisy

POZNÁMKA: 1. Meteorický dážď účinok, romantické a krásne, svetlo každá žiarovka odteká po jednej v poradí, rovnako ako meteorický dážď alebo sneh padajúci na nočnej oblohe. Široké použitie, vodotesné, prachu-dôkaz, odolný voči korózii, nízka spotreba energie. 2.Elegantný dizajn.Jeden vedúci priemysel Nordic štýl: tienidlo lampy vyrobené z vysoko kvalitného skla na ktoré sa vzťahuje a na lampu telo vyrobené z vysoko kvalitného žehlička na ktoré sa vzťahuje, toto osvetlenie zariadenie bude pridať moderný štýl vášho priestoru, priniesť viac teplou a priateľskou atmosférou. 3.Jednoduchá inštalácia. Elegantné jednoduché kreatívne osvetlenie zariadenie nahradenie v rôznych štýloch, prichádza s kompletné sady hardvér príslušenstvo, jednoduchá inštalácia a udržať čistý, jednoduchý spôsob, ako vyzdobiť vaše vnútorné osvetlenie s nízkymi nárokmi na údržbu a na to, priniesť vám svetlé a teplé prostredie. 4.Vhodné na viacerých Miestach. Toto krásne stropné svietidlo by sa zmestili pekne v mnohých dekoroch, najmä pre spálne, reštaurácia, obývacia izba, kuchyňa, dom a štúdia. 5.To môže zvýšiť atmosféru festivalu.

Zásielky:

.

.

.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

2. Je produkt, rovnako ako fotografie?

Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami.

3. Akú veľkosť sa zmestí mňa?

Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ).

4 . Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

O Spätnej Väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti 5 HVIEZD, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. Aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: vedúci sprcha, lampa snehu, solárne tiaž snehu led svetlá, usb eú plug biela, pre led reflektor, icicles led vonkajšie, sprchové extender, lampa sprcha, ice power supply, batérie, led sprcha

Hudba ŽIADNE
Napätie 225v
Zdroj Napájania DC
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Typ Batérie dc
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Materiál Telesa PVC
Konektor Typu EÚ Plug
farba Biela
Je Stmievateľné No
Číslo Modelu vodeodolné LED svetlo sprcha
Príležitosti Obývacia Izba
Certifikácia CCC
Osvetlenie Vzdialenosť 1-5m
Funkcie Európska Norma
Dovolenka Meno Vianoce
Názov Značky Free_on
Vedúci Číslo 1-19 hlavu
Záruka 0
Dĺžka 30cm
Zapojte Chvost No
Základný Typ Európske právne predpisy
Použitie Dovolenka

Napísať recenziu

8 ks/set Vodotesný LED Sprcha Svetlo Cencúľ Sneh Padajúci Vonkajšie Svetlo S Európskou Normou Napájací Adaptér

8 ks/set Vodotesný LED Sprcha Svetlo Cencúľ Sneh Padajúci Vonkajšie Svetlo S Európskou Normou Napájací Adaptér

Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho Zoznamu Želaní ,Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho Uložiť Zoznam .Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi

Súvisiace produkty