USB HD Ucho Cleaning Tool Multifunkčné Ucho Lyžica S Mini Kamera Ucho Čistiace Pero Ucho Čistenie Endoskopu

Novinka

€3.04

/ €4.05

Skladom

Funkcie:

1. Elektronické mikro kamera: Tento produkt má elektronické mikro kamera, takže môžete sledovať celý proces ušného mazu v reálnom čase cez dátový USB kábel.

2. 0.3 MP HD Pixel: Tento produkt obsahuje miniatúrny objektív s vysokým rozlíšením pixelov, ktorý môže ľahko prejsť do zvukovodu, aby ste videli jasnejšie.

3. 6 LED svetlo: Tento produkt obsahuje 6 LED svetlá s nastaviteľný jas. Môžete nastaviť jas, z Stmievač tlačidlo ovládací box.

4. Bezpečnosti: Tento produkt je vyrobený z prémiových materiálov, šošovky priemer je len 5,5 mm, je vhodný pre všetky ucho kanály, deti sa môžu tiež použiť, bezpečné a neškodné.

5. Multi-funkčný: okrem toho, že sa používa na každodenné čistenie, tento výrobok môže pomôcť aj pri uchu pacientov pozorovať zvukovodu.

Popis:

1. Tento produkt je možné použiť na kontrolu zvukovodu, ale aj na kontrolu bubienka, ústa, ďasná, krčné, nosné dutiny, pokožku hlavy a vlasové korienky a iné časti tela. To je veľmi praktické a je základným nástrojom pre každú rodinu.

2. Tento produkt je vhodný pre osláv výročia, ocenenia, pamätné, veľtrhy, reklamné akcie, obchodné dary a iné darčeky príležitostiach.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Linka dĺžka: 2 m

Rozhranie: tri-in-one rozhranie

Fotoaparát priemer: 5,5 MM

Pixel: 0.3 MP pixelov

Snímač: CMOS senzor

Rozlíšenie: 640*480

Uhol pohľadu: 70°

LED svetlo: 6pcs

Ohnisková vzdialenosť: cca 5cm

Podpora pre zachytenie formát obrazu: JPEG

Podpora nahrávania video formát: AVI

Podporný systém: Android 4.4 alebo novší / windows / Mac

Package Zahrnuté:

1 x Ucho Čistenie Endoskopu

1 x plastové ušné lyžica

1 x kovové lyžice ucho

1 x chrániče sluchu

1 x čistiaca handrička

1 x bočné zrkadlo

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: čistič ucho, vyčistite ucho, 3 usb endoskop, fotoaparát ucho, pripojenie usb android, správa svetlomet, priemyselné kamery siete, displej removal tool, mi ucho cleaner, zelené ucho čistenie

Číslo Modelu Ucho Čistenie Endoskopu
Materiál Ucho Čistenie Endoskopu

Napísať recenziu

USB HD Ucho Cleaning Tool Multifunkčné Ucho Lyžica S Mini Kamera Ucho Čistiace Pero Ucho Čistenie Endoskopu

USB HD Ucho Cleaning Tool Multifunkčné Ucho Lyžica S Mini Kamera Ucho Čistiace Pero Ucho Čistenie Endoskopu

Funkcie: 1. Elektronické mikro kamera: Tento produkt má elektronické mikro kamera, takže môžete sledovať celý proces ušného mazu v reálnom čase cez dátový USB kábel. 2. 0.3 MP HD Pixel: Tento produkt obsahuje miniatúrny objektív