Pôvodné 1PC Psa Školenia Golier So 7 Úrovňami Anti Kôry Obojok Elektrickým Prúdom Nastaviteľný Psa Školenia Golier

Novinka

€10.05

/ €13.58

Skladom

1PC Psa Školenia Golier So 7 Úrovňami Anti Kôry Obojok Elektrickým Prúdom Nastaviteľný Psa Školenia Golier

Povedať Zbohom Nadmerné Štekanie

Psy sú skvelé domáce zvieratá, ale keď je to z osamelosti alebo nudy, nadmerné štekanie udržuje vašu rodinu v noci a naruší vaše susedmi.

Toto anti-kôra golier prestane štekať s postupne sa zvyšujúcou zvuk a nárazom, ktoré sú riadené mikroprocesorom rozlišovaní vášho psa kôra z iných environmentálnych zvuky a automaticky prináša zvuk a šok po každom kôry, väčšina zvieratá sa rýchlo pochopiť nové pocit hovorí im, aby mlčal. To môže byť upravená tak, aby ovládanie citlivosti hlas, podľa veľkosti psov štekať.

Funkcie:

7 citlivosť úrovne: či už ste prípravy svojho nového psa alebo len potrebujete prestávku od nočný štekot, náš golier funkcie 7 citlivosť úrovne, ktoré aktivujú len vtedy, keď váš pes štekať.

Bezpečné a účinné: anti-kôra golier vysiela neškodné upozornenie otrasy, postupuje cez 7 citlivosť úrovne. Pre vášho psa ochranu, že sa bude pracovať na 1 minútu, ak váš pes naďalej kôry.

Jednoduché použitie: jednoducho prekĺznuť okolo vášho psa krku a systém je pripravený na používanie.

Nastaviteľný golier: jednoduché nastavenie golier dĺžky. Nastaviteľný rozsah je od 6.69 palce, aby 19.68 palec.

Ako to funguje:

1. Na prvom kôry, obojok vyšle krátky výstražný tón. Ak druhý kôry sa vyskytuje do tridsiatich sekúnd, intenzívnejší tón je znelo. Od tretieho kôry, na intenzívnejší tón je znelo spolu s krátkou, mierne v šoku. Tento vzor sa opakuje až 7 vedenie úrovniach.

2. Ak váš pes naďalej kôry, čím silnejší zvuk a šok budú posielať, kým sa váš pes zastaví na tridsať sekúnd, a potom sa automaticky nastaví na prvý "tón len" úrovni. Ak golier dosiahne 7 úroveň, golier prestanú fungovať na 1 minútu na ochranu vášho psa.

3. Pes sa zlepší pamäť zakaždým statické šok stupňuje a bude rýchlo pochopiť šok ako trest, pretože jeho štekanie. Bude tu veľmi dobrý účinok po niečo školenia.

Poznámka:

Pri prvom použití, mali by ste skontrolovať pod psa krku uistite sa, že neexistuje žiadne rany. To je tiež dobrý nápad kefkou kabát a nechajte svoju pokožku denne.

Platné Pes Plemeno: Stredne veľký Pes,Malý Pes hmotnosť balenia: 0.136 kg

Veľkosť balenia(L x W x H): 8.00 x 4.50 x 7.50 cm / 3.15 x 1.77 x 2.95 cm Obsah balenia: 1 x Anti-kôra Prijímač, 1 x Nastaviteľný Golier, 1 x Test Svetla, 2 x Dlho Šok Elektródy, 2 x Krátke Šok Elektródy, 1 x anglický Manuál

Štítky: anti crowing golier, loď z poľska, rastlina štekot, collier drezúra, hlbb obojok, draci psov, guardian proti kôry, anti kôry, diaľkové výcvik psa golier recenziu, anti kôry golier

Je To Inteligentné Zariadenie No
Výdrž V Pohotovostnom Režime 15 - 20 dní
Materiál Plastové
Režime nabíjania Android kábla nabíjanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Batérie Lítium-Iónová batéria
Veľkosť Balenia 8cm x 5cm x 8cm (3.15in x 1.97in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Druh Psy
Položka Druh Výcvikové Obojky
Výstup 5V, 100mA ( alebo 300mA / 500mA )
Číslo Modelu PD 258
Čas Nabíjania O 1 hodinu
Hmotnosť Balenia 0.136kg (0.30lb.)
Vstup 100 - 240V, 50 / 60Hz

Napísať recenziu

Pôvodné 1PC Psa Školenia Golier So 7 Úrovňami Anti Kôry Obojok Elektrickým Prúdom Nastaviteľný Psa Školenia Golier

Pôvodné 1PC Psa Školenia Golier So 7 Úrovňami Anti Kôry Obojok Elektrickým Prúdom Nastaviteľný Psa Školenia Golier

1PC Psa Školenia Golier So 7 Úrovňami Anti Kôry Obojok Elektrickým Prúdom Nastaviteľný Psa Školenia Golier Povedať Zbohom Nadmerné Štekanie Psy sú skvelé domáce zvieratá, ale keď je to z osamelosti alebo nudy, nadmerné štekanie