1pc Nehrdzavejúcej Ocele Uterák Dvere Háčiky na Stenu osuška Háčik Vešiak s 5 Háčikmi

Novinka

€2.33

/ €3.76

Skladom

Popis

Háčik je vyrobený z najlepších materiálov z pevnej nehrdzavejúcej ocele a kovov je pevná a hladká, takže to nebude problém textílie alebo materiálu. Ideálny pre čiapky, peňaženky, opasky, šatky, kľúče, saká alebo kabáty. Ak chcete hľadáte štýlový vešiak na bežné oblečenie, to je určite stojí za úvahu, pretože je to naozaj príde vhod.

Funkcie

- Značka: OUNONA.

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: Nerezová Oceľ.

- Veľkosť: 24.5 x 9 x 2,5 cm.

- Vhodné pre rám dverí do 2,2 CM hrúbka.

- Háčik je vyrobený z najlepších materiálov z pevnej nehrdzavejúcej ocele a kovov je pevná a hladká, takže to nebude problém textílie alebo materiálu.

- Tento produkt má silné funkcie, ideálny pre čiapky, peňaženky, opasky, šatky, kľúče, saká alebo kabáty.

- Ak chcete hľadáte štýlový vešiak na bežné oblečenie, to je určite stojí za úvahu, pretože je to naozaj príde vhod. - Nielen dizajn, čisté a jednoduché, ale je to ľahko zavesiť na stenu alebo dvere.

- To sa dá ušetriť veľa miesta pre vás, môžete si ho nainštalovať na kúpeľňa, garáž, zadné dvere a iné malom priestore, dokonca to môže zabrániť, aby deti z uvedenie coats v podlahe.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x OUNONA Nehrdzavejúcej Ocele Uterák Dvere Háčiky na Stenu osuška Háčik Vešiak s 5 Háčikmi

Štítky: kúpeľňa vešiak ocele, matný uterák háčik, žreb uterák háčik, dvere ramienko háčika, spp storage, háčik na uteráky, záves dverí, handričkou vešiak na dvere, dvere záves, biela, spp držiteľ

Pôvod CN(Pôvodu)
Č. Háčikov 5
Veľkosť 24.5 x 9 x 2.5 cm
farba Ako je uvedené
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napísať recenziu

1pc Nehrdzavejúcej Ocele Uterák Dvere Háčiky na Stenu osuška Háčik Vešiak s 5 Háčikmi

1pc Nehrdzavejúcej Ocele Uterák Dvere Háčiky na Stenu osuška Háčik Vešiak s 5 Háčikmi

Popis Háčik je vyrobený z najlepších materiálov z pevnej nehrdzavejúcej ocele a kovov je pevná a hladká, takže to nebude problém textílie alebo materiálu. Ideálny pre čiapky, peňaženky, opasky, šatky, kľúče, saká alebo kabáty. Ak

Súvisiace produkty