Doprava zadarmo 3.5" SFR1M44-U100K-R USB Disketová Jednotka SSD Emulátor pre YAMAHA, KORG ROLAND Elektronické Varhany GOTEK

Novinka

€22.70

/ €26.71

Skladom

SFR1M44-U100K-R USB Disketová Jednotka Emulátor je disketová jednotka emulátor, ktorý ponúka vysokú bezpečnosť dát, ochrana, jednoduchá inštalácia a užívateľskú prívetivosť. Tento disketová jednotka emulátor je skvelé pre elektronické varhany.

Funkcie: Plug and play Vysoké zabezpečenie ochrany dát Jednoduchá inštalácia a užívateľsky prívetivé USB kľúč je použitý FAT32 vstavaná pamäť používa na s odtrhol údajov a konvertovať formát medzi FAT16/32 a FAT12, údaje zachováva aj napájanie Skvelé pre priemyselné riadiace zariadenia s 1.44 MB, floppy disk

Špecifikácia: Model: SFR1M44-U100K-R Napätie: 5V DC Rozhranie: USB port, 4 pin plug power (Napájanie), 34 pin konektor (Štandardný disketová jednotka) Bývanie Materiál: ABS Farba: Čierna

Kompatibilné s:

YAMAHA/KORG/ROLAND elektronické varhany

Balenie Obsahuje: 1 x USB Emulátor 1 x CD 4x Posádky

O Preprave:

1. Loď Čína Príspevok . zvyčajne je potrebné o 10-25 pracovných dní .

2. Máme loď na celom svete s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie adresu. Všetky položky budú usporiadané lodnej dopravy v rámci jedného pracovného dňa po zaplatení vymazané.

3. Loď Štandardné Paušálne Prepravné Služby,za normálnych okolností, .Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá okolo 10-25 pracovných dní(takmer 1month). Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.

Osobitné Upozornenie:

Tam môžu byť niektoré farebné rozdiely medzi skutočným položky a obrázok, vzhľadom na svetlo a displej. Prosím, láskavo pochopiť. Vďaka!

O Returens:

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 14 dní po obdržaní.Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť.

Kontaktujte Nás:

1. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mail/TradeManager. Odpovedať do 24 hodín(Pracovný čas je od pondelka do nedele).

Spätná väzba:

Pretože váš zdroj späť je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku p o s i smernice spätnej pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ja?ll opustiť p o s itive krmivo späť k tebe. A ak nie ste uspokojiť s položku, ktorú ste dostali, potom pls don?t worry, mohli by ste pls kontaktujte ma pred odchodom krmivo späť, a ja?ll vám Uspokojivé riešenia. Vďaka Za pohľad!

Štítky: tlačiareň roland, korg pa, emulátor disketu, usb, dell disketová jednotka, box peny, pc diskety bay, sega cd, lenovo z580 notebook doska, usb f 3 floppy, 1 tb diskom ssd

Rozhranie USB port, 4 pin plug power (Napájanie), 34 pin konektor
Aplikácia Emulátor
Druh Externé
Názov Značky xianghan
Číslo Modelu SFR1M44-U100K-R
Package Áno
Typ Rozhrania USB
Produkty Stav Skladom

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 3.5

Doprava zadarmo 3.5" SFR1M44-U100K-R USB Disketová Jednotka SSD Emulátor pre YAMAHA, KORG ROLAND Elektronické Varhany GOTEK

SFR1M44-U100K-R USB Disketová Jednotka Emulátor je disketová jednotka emulátor, ktorý ponúka vysokú bezpečnosť dát, ochrana, jednoduchá inštalácia a užívateľskú prívetivosť. Tento disketová jednotka emulátor je skvelé pre elektronické varhany. Funkcie:

Súvisiace produkty