Nôž Sharpener Whetstone Ostrenie Kamene brúsenie kameňa Systém, vodný kameň honovanie kuchynský Nástroj 2-V-1

Novinka

€18.87

/ €24.51

Skladom

VITAJTE V NAŠOM OBCHODE!

Funkcie:

*1. Super výkon: úplný nástroj na ostrenie auta s double-sided (1000/6000) vysokej kvality, pieskovec, bambusové base, použité na opravu polohovacie zariadenie kameňa.

*2. Viacnásobné použitie: Náš profesionálny stupeň sharpener drahé kamene sú veľmi odolné. Tento biely korund ostrenie kameň môže zaostriť všetky žiletky, či je kuchynský nôž set, kuchár nôž, nôž na steak, sotok nôž, orezávatko, nostalgické nôž, nožnice, viesť nôž, lovecký nôž, môže sa meniť ostré.

*3. Bezpečnosť: chápeme dôležitosť bezpečnosti pri zaobchádzaní s ostrenie nástrojov. Keď si ju kúpite, je bambusové základňu pre stanovenie kameň v non-slip bambusu základňu. Toto zariadenie zabezpečí, že kameň je stanovená v jednej polohe. Nôž-hrana zaostrenia uhla príručka vám umožní zachovať pravý uhol a bezpečne použiť jednotné tlak pri brúsení čepeľ.

*4. Jednoduché použitie: Naše whetstone set je veľmi príjemný na používanie a jednoduchá montáž. Na whetstone je nabrúsené s vodou, tak nie je potrebné žiadne drahé brúsenie/brúsenie oleja, žiadne rezíduá, a to môže byť ľahko čistiť vodou.

*5. Vysoká kvalita: nie všetky brúsne kamene sú rovnaké. Používame dovezené a zdrojom vysoko kvalitných materiálov, ktoré poskytujú vynikajúci rezný výkon. Nie je pohodlie, kvalitu! Nenechajte sa zmiasť tým, lacné dobrodružstvo. S touto jednoduchou a jedinečné kuchyni nástroj, to je ideálny darček, či už je doma mama, alebo profesionálne, alebo ako darček pre priateľov a rodinu.

Špecifikácie Produktu:

produkt materiál: biely korund

produkt hmotnosť: 1000 g

veľkosť: 23*12*5 cm (Whetstone)

Package zoznam materiálu:

Whetstone (1000/6000) * 1

Silikónové non-sklzu spodnej * 1

Bambusové základňa * 1

Fixer * 1

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: diy sprievodca honovanie, držiteľ brúsnym kameňom, hezhen nôž, knive, whetston, elektrické horúci nôž, globálne whetstone nôž sharpener, diamantový nôž zaostriť, kuchár slicer, sklo, kameň, brúsky

Funkcia Eco-Priateľský
Číslo Modelu JJ2024345
Druh Na ceruzky

Napísať recenziu

Nôž Sharpener Whetstone Ostrenie Kamene brúsenie kameňa Systém, vodný kameň honovanie kuchynský Nástroj 2-V-1

Nôž Sharpener Whetstone Ostrenie Kamene brúsenie kameňa Systém, vodný kameň honovanie kuchynský Nástroj 2-V-1

VITAJTE V NAŠOM OBCHODE! Funkcie: *1. Super výkon: úplný nástroj na ostrenie auta s double-sided (1000/6000) vysokej kvality, pieskovec, bambusové base, použité na opravu polohovacie zariadenie kameňa. *2. Viacnásobné použitie:

Súvisiace produkty