Jeatone 960P Tuya WiFi IP Video Dvere Telefón Video Interkom Kód Tlačidiel/RFID Karty/APP Odomknúť Detekcia Pohybu Riadenie Prístupu súpravy

Novinka

€129.20

/ €208.39

Skladom

Upozornenie:

Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém V Súčasnosti. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém ,Nás Prosím Kontaktujte Technickú Podporu, Pred Nákupom.

S JeaTone 7" Káblové Video Dvere Telefónne Systém, Návštevník Môže Využiť Hovor Panel Hovory, Potom Môžete Využiť Krytý Monitor, Odblokovanie, Monitorovanie, Fotografovanie A Nahrávanie Videa.

Nikdy Chýbať Návštevník

Táto IP video dvere telefónne systém umožňuje odpovedať na vaše dvere od smartphone kdekoľvek. Keď niekto volať na vonkajšie, váš monitor a prístroj sa bude krúžok v rovnakom čase.

Multi-jazyky Ponuky OSD

Systém Podporuje dvanásť Rôznych Jazykoch: anglický, ruský, ukrajinský, poľský, arabsky, portugalsky, azerbajdžan, turecký, francúzsky, španielčina, nemčina a zjednodušenej Čínštine.

Hodiny A Dátum Režim

Najnovší softvér je monitor v pohotovostnom režime.Ak si nie prevádzkované monitor pre 1 minútu a čas sa nezobrazuje na monitor. to môže chrániť život obrazovky.

Handsfree Dvojakým spôsobom Intercom

Komunikácia medzi krytý monitor a vonkajšie kamery je podporované. Dáme vám vedieť, jednoducho to, čo je návštevník hovoril.

Video alebo Obrázok, Nahrať, SD Card, Podporované (Nie je Súčasťou)

Keď Niekto Zazvoní Zvonček, Monitor je Vložená SD Bude Nahrať Obrázok alebo Video sa Automaticky. Ak Na SD Karte nie je Uplatňované, Monitor Bude Stačí Len Nahrať Obrázok. Zabudovaná Pamäť Môže Uložiť 86 Obrázkov, S SD Karta, Môžete Nastaviť Režim Nahrávania Videa. Keď Karta SD Je Fulled, Najskôr Zaznamenané Video Bude Automaticky Zmazaný.

Moderný Vzhľad

♦960P HD Kamerou ♦3ks 940 Nanometrov IR Led Pre Nočné Videnie ♦Nastaviteľná Intercom Objem ♦Dvojakým spôsobom Intercom ♦IR Senzor, Zapnúť/vypnúť IR Led Automaticky ♦Jednoduchá Inštalácia A Inštaláciu DIY ♦Hrdza-dôkaz Hliníkovej Zliatiny Anti Vandal Panel ♦IP65 Vodeodolný

Vynikajúci Výkon

♦7"TFT Displej, Plastový kufrík ♦Dotknite sa Tlačidla,MP4 Prehrávač, hlasové správy podporované ♦CVBS/AHD1.3MP vstup ♦Miestnosti do miestnosti Intercom ♦Dvere Odpovede, Monitorovanie A Odblokovanie ♦Nastaviteľná Farieb, Jasu a hlasitosti ♦Podpora Externých Max.32 GB SD Kartu. ♦Prispôsobiť Zvonenia a wallpaprer

IP65 Vodotesný, Anti-búrky Dizajn

Vonkajšia Kamera Je Vybavená Gumové Tesnenie Krúžok, Nie Je Tam Žiadny Spôsob, Ako K Úniku. To Tiež Funguje Dobre Aj V Zlom Počasí.Existujú dva spôsoby inštalácie, vyberte si, čo chcete.

960P/1.0 MP Vysoké Rozlíšenie Kamery S IR Led, Zobraziť Viac Jasne.

960P s Vysokým Rozlíšením HD CMOS, Pozri Ostrejšie A Ďalšie Podrobnosti Ako CVBS 800TVL alebo 1200TVL kamery. S IR led, môžete vidieť jasný obraz aj v noci bez svetiel.

Systém Pripojenia Schéma Zapojenia

Maximálna podpora spojiť s 2 vonkajšie hovor panely + 2 analógové fotoaparáty(alebo PIR detektory) + 6 monitorov v jednom systéme. PIR snímač a CCTV kamera nainštalovaná na spolupracovať, môže alarm a nahrávanie videa (Fotoaparát s jednotlivými power).

Prosím, Poznámky:

K dispozícii sú 4 typy napájacie adaptéry, zašleme platné napájací adaptér podľa vašej krajiny, ak máte špeciálnu objednávku, prosím kontaktujte nás zadarmo.

Vyberte Si Svoj Obľúbený Jeden

Existujú rôzne napájací adaptér typ: Interné napájanie, Externé napájanie. Môžete zanechať správu, čo potrebujete pred zásielky.

Štítky: box ip tv, systém kontroly prístupu, android endoscop, tunya video zvonček, rfid tag, dvere telefón, iptv, Intercom, oem ip interkom, mobil

Veľkosť Displeja 7
Nepremokavé IP65 Hliníkový Panel
Fotoaparát farba
Materiál Akryl Drôtu, Kreslenie Panel
Typ Pripojenia Káblové
Pozorovací Uhol (°) 90
Riadenie Prístupu ŽIADNE
Súprava Konfigurácia Jeden na jedného videa doorphone
Intercom Režim Hands-free Dual komunikácie
Podporu APP Tuya Smart/Smart APP Život
Prijatie Režim Hands-free
Názov Tuya Video Interkom/Video Dvere Telefón/Video Zvonček Systém
Číslo Modelu P217EPS1M706S1-86
Veľkosť 7 Inch Video Intercom System
Moc 220V
Technológia Digitálne
Zóna Vstup 4
Displej Typ farba
Zdroj Napájania Vonkajšie Zvonček Poháňané Vnútorné Monitor
Rozlíšenie 800(H)*3(RGB)*480(V), 3.7 MM HD Miniatúrnych Šošoviek
Rozhovor Trvanie 120s
Snímač Fotoaparátu 1/3"CMOS, 960P
Snímač Veľkosť(Palce) 1/3
Video Jazykoch Anglický, Ruský, Ukrajinský, Poľský, Arabsky, Portugalsky, Azerbajdžan
Druh intercom systém
IP Kamera Rozhranie No
Inštalácia Montáž Na Stenu
Zvonček Áno
Konektor Typu UK Plug
Pamäť 86 Obrázkov, Podpora Max.32G SD Kartu
Spôsob Pripojenia Káblové
Názov Značky JEATONE
Fotoaparát typ Snímača CMOS
Farbu Monitora Zatiaľ Čo/Podiel/Čierna
Podpora 2 hovor panel + 4 vnútorné monitor+ 2 Analógový fotoaparát a 2 PIR
Certifikácia ROHS
Pôvod CN(Pôvodu)
Samrt Domov Rozhranie No
Objem Nastaviteľné Deň/Noc

Napísať recenziu

Jeatone 960P Tuya WiFi IP Video Dvere Telefón Video Interkom Kód Tlačidiel/RFID Karty/APP Odomknúť Detekcia Pohybu Riadenie Prístupu súpravy

Jeatone 960P Tuya WiFi IP Video Dvere Telefón Video Interkom Kód Tlačidiel/RFID Karty/APP Odomknúť Detekcia Pohybu Riadenie Prístupu súpravy

Upozornenie: Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém V Súčasnosti. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém

Súvisiace produkty