Cosplay Maskot Profesionálne Yoshi Dinosaurov Super Kostým Maskota

Novinka

€110.32

Skladom

Vitajte v mojom Obchode!! Pôvodný Materiál: Prijatie zahraničných peny formy (nazýva sa aj vysoko-kvalitné Polystyrénu); Rytie do presnosť formy, kvalitu a rýchlosť doručenia je zaručená. Vlastnosti: nízka hmotnosť, pohodlné nosenie, dobrou priepustnosťou a s jasným videním; To môže odolať dážď, beat a kolízie, a môžu byť použité na dlhú dobu; je špeciálne navrhnutý pre zahraničného obchodu s malým sťažnosť; oblečenie je veľmi vhodný pre kvalitu zahraničného obchodu; medzitým dodávka môže byť zaručené, bez poškodenia. Produkt Výška Veľkosť : S:160 CM-170 CM M:170 CM-175CM L:175CM-180 CM XL:181CM-185 CM XXL:185 CM-190CM XXXL:190 CM-200 CM Platby : Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie: Upozornenie: Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. Poštovné: 1.Hmotnosť kostým je cca 5-6 kg. 2.Maskot kostým môže byť dodávaný v 1-5 pracovných dní. 3.Máme loď v položke cez EMS podľa medzinárodnej prepravy služba, ktorá je najrýchlejším a najbezpečnejším spôsobom. 4.sledovacie číslo bude poskytovať po dodaní. 5.Všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli. 6.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna, Bude trvať 7 až 15 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné.

Oblasť

Časy

Ázia

Severná Amerika

7 až 15 pracovných dní

Západná Európa

Východná Európa

10-30 pracovných dní

Mid-Východ

Oceánia

Južná Amerika

Afrika

15-45 pracovných dní

Rusko

Brazília

15-45 pracovných dní spätnej väzby:

1) Vaša spokojnosť je naša snaha,takže ak tam je niečo, aby ste nespokojní,(vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné),prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

2) Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

Štítky: winie pú kostým, plyšové yoshi, toadette mario kostým, mario hračka, lil girl, kostým dinosaure dospelých, dinosaurov šaty dospelých, dinosaurov zamaskovať, nafukovacie dinosaura dospelých, kostým, gay chlpaté oblek

Číslo Modelu 0107
Textílie Typ Satin
Typ Zdroja anime
Pôvod CN(Pôvodu)
rukáv dĺžka Plná
Špeciálne Použitie Kostýmy A Príslušenstvo
Oddelenie Meno Dospelý
Komponenty top
Znaky Kreslená Postavička Kostýmy
Materiál Bavlna, Polyester
Pohlavie Unisex
Položka Druh Kostýmy

Napísať recenziu

Cosplay Maskot Profesionálne Yoshi Dinosaurov Super Kostým Maskota

Cosplay Maskot Profesionálne Yoshi Dinosaurov Super Kostým Maskota

Vitajte v mojom Obchode!! Pôvodný Materiál: Prijatie zahraničných peny formy (nazýva sa aj vysoko-kvalitné Polystyrénu); Rytie do presnosť formy, kvalitu a rýchlosť doručenia je zaručená. Vlastnosti: nízka hmotnosť, pohodlné nosenie, dobrou priepustnosťou

Súvisiace produkty