Smart Zed-Mini Bull Typ Žiadne Náznaky Obmedzenia Super Zed Bull Tlačidlo Programátor Transpondér Smart Mini Zedbull

Novinka

€31.46

Skladom

Smart Zed-Bull S Mini Typ Žiadne Náznaky Obmedzenia

Zed-Bull Môžete Prečítať Pin Kód pre Hyundai a Kia Teraz!

Porovnajte SMART ZED-BULL s ZED-BÝK: SMART ZED-BULL získať 30% čítania a rýchlosť písania. SMART ZED-BULL zlepšiť úspešnosť až 99,99%, ktoré budú eliminovať odpad z čipu.(Ako všetci viete, niektoré čip môže byť zapísaný len raz)

Žiadny Token Potrebné!

Smart Zed-Bull Popis:

1.Nové: podpora 8C a 8E čipy rozlišovať funkciu

2.Jazyk: anglický, turecký, taliančina, španielčina a portugalčina

3.Zed-BULL splní všetky vaše požiadavky ako odborník na Immobilizer Systémov;

4.Zed-BULL je prenos klonovacie zariadenie, ktoré obsahuje všetky Zed-Qx vlastnosti a má aj ďalšie dodatočné funkcie.

Smart Zed-Bull Hlavné funkcie ZED-Býk:

1. Zistenie PIN Kód, príprava predkódovanými možnosťami transpondérov a programovanie transpondérov z EEPROM a MCU.

Zed-BULL PC softvér je vynikajúce funkcie vám pomôžu pri používaní EEPROM aplikácie. ECU obrázky, ktoré ECU, ktoré má MCU alebo EEPROM a umiestnenie mcu alebo eeprom na palube, ktorý typ transpondér bude použitý... tento druh informácií uľahčí vašu prácu. S Automatickým Modul Hľadanie (AMF) funkciu, keď vyberiete EEPROM súbor, modul sa bude rozpoznaná automaticky

Ďalšia revolúcia Zed-BULL je programovanie transpondérov, ak nie je kľúč od Ecu. Teraz, Zed-BULL má 55 rôzne aplikácie, a to je zvýšenie... Pomocou tejto funkcie môžete program transpondérov, nájsť kódy pin kód pin a pripraviť predkódovanými možnosťami transpondérov pre autá, ktoré potrebujete predkódovanými možnosťami transpondérov ako fiat doblo 48. Pre túto funkciu, nepotrebujete drahé predkódovanými možnosťami transpondérov ceny asi 8-10 Euro. Môžete použiť prázdnu transpondérov.

2.Transpondér Klonovanie:

11, 12, 13, 33, 73, 4C (písomne 4C elektronický kľúč a batérie menej TPX1 transpondér), pre Philips Šifrovacích 40 (niektoré), 41(všetky), 42(všetky), 44(všetky odomknuté VAG), 45(všetky)

Až do teraz, spoločné transpondér klonovanie nástroje, ktoré by mohli len skopírovať pevné transpondérov. Ale revolúcie", ktoré začali sme s naším zariadením, Zed-Qx, sa zvyšuje s Zed-BULL . 41(pre NISSAN), 42(VAG), 44(Odomknutý VAG) a 45(PEUGEOT) transpondérov, ktoré bežne známy ako nemôže byť kopírované, možno kopírovať s Zed-BULL .

3. Výrobu Transpondérov pre OBD Programovanie

Ak máte OBD zariadenia, ako sú T-Code Pro, budete potrebovať špeciálne predkódovanými možnosťami transpondérov pre niektoré autá. Namiesto nákupu tieto špeciálne transpondérov pre vysoké ceny, môžete ich výrobu s Zed-BULL pomocou prázdne transpondérov. A nepotrebujete drahé predkódovanými možnosťami transpondérov ceny asi 8-10 Euro... transpondérov, ktoré si môžete vyrobiť: 40, 41, 42, 44 pre Mitsubishi, 44 VAG, 45, 73 pre Mitsubishi, 61, 62, 65 rokov a 46 pre BMW, pre AUDI, pre PORSCHE, pre CHRYSLER, pre RENAULT... atď. Teraz, Zed-BULL má 24 rôznych transpondérov výrobné aplikácie.

4. Hitag2 Transpondér Programátor

Ak si chcete kúpiť hitag2 programátor, ako samostatné zariadenie, budete musieť zaplatiť okolo 1000-1500 Eur. Ale keď máte Zed-BULL , dostanete túto hitag2 programátor funkciu ZADARMO. Môžete pracovať na hitag2 transpondérov a zlepšiť seba, na svoju prácu.

5. Jednoduché Použitie so Širokým Grafický LCD Displej.

Širokouhlej obrazovke Zed-BULL vám ukáže oveľa viac.... S Zed-Bull je široký obrazovke môžete zobraziť ďalšie informácie, ako, VIN číslo a kilometer info pre BMW cars, podrobné informácie o 46 a 48 transpondérov ... atď.

7.Ďalšie funkcie:

1) Čítanie km, VIN číslo a zadajte číslo, informácie z originál na BMW tlačidlo a písanie na originál na BMW diaľkové kľúč

2) Zistenie PIN kódu VIN číslo pre HYUNDAI a KIA

3) PC softvér zahŕňa široké spektrum transpondér, katalóg, príveskom, postupy a ďalšie informácie

4) PIN kód pre nájdenie 33 Renault a 45 pre Peugeot z transpondér

5) využitie 48(magic II) typ zamknuté transpondér a aby to opakovane použiteľné

6) Ukladanie, prenos informácií do databázy a to vrátane mail transpondérov

7) 3 rôzne zariadenia prípade farebné alternatívy (červená, čierna a biela).

Smart Zed-Bull zoznam Balíkov:

1x Zed-bull hlavnej jednotky

1x PC USB kábel

1x napájací Adaptér

1x CD

Štítky: transpondér ais raymarine, x pro key programátor, bielizeň transpondér, cgdi tlačidlo mb, gt100, mercedes programátor kľúč, osobné tokeny, auto key reader, hra token, grafické programovanie kalkulačka

Špeciálne Funkcie Auto Tlačidlo Programátor
Položka Druh Auto Tlačidlo Programátor
podpora pre jazyk Viaceré jazyky
Package ŠTANDARD
Záruka jeden rok
Názov Značky GODIAG
Cena najlepšie zľavu
miesto pôvodu guangdong, Čína (pevninská časť))
Pôvod CN(Pôvodu)
Po Predaji Služby Dobrý
Kvalita superior
Druh Materiálu Plastové

Napísať recenziu

Smart Zed-Mini Bull Typ Žiadne Náznaky Obmedzenia Super Zed Bull Tlačidlo Programátor Transpondér Smart Mini Zedbull

Smart Zed-Mini Bull Typ Žiadne Náznaky Obmedzenia Super Zed Bull Tlačidlo Programátor Transpondér Smart Mini Zedbull

Smart Zed-Bull S Mini Typ Žiadne Náznaky Obmedzenia Zed-Bull Môžete Prečítať Pin Kód pre Hyundai a Kia Teraz! Porovnajte SMART ZED-BULL s ZED-BÝK: SMART ZED-BULL získať 30% čítania a rýchlosť písania. SMART ZED-BULL zlepšiť úspešnosť

Súvisiace produkty