Amazfit gts amazfit gtr 42 & 47mm nabíjačku nabíjací dok s usb pripojenie výmena dok pre Xiao amazfit smartwatch

Novinka

€4.98

Skladom

Nabíjačka pre AMAZFIT GTS / GTR 42MM a 47MM

-Zaťaženie vášho Xiao Amazfit GTS alebo GTR s Týmto efektívne plnenie pin USB nabíjačku A bezpečné pre vaše smartwatch, s podobnými prevádzky do továrne nabíjačky.

-Vďaka pin systému, Amazfit GTS alebo GTR bude dokonale pevný a naložené rýchlo.

- Nabíjania cez USB. Zapojte ho do ľubovoľného portu USB a začať nabíjať. Ak chcete optimalizovať to, pripojte ho do sieťovej adaptér. Môžete použiť vaše bežné mobilné nabíjačky, napríklad.

- Minimalistický dizajn a elegantné , Ideálne mať vždy k dispozícii na vašom stole alebo na pracovnej ploche.

Všetky naše zásielky sú vyrobené z Londýna (Španielsko), v ten istý deň (pracovný), na ktorých kúpu, tak dlho, ako to prebieha pred 13:00 hodine. Preto, pred nákupom je dôležité, aby si skontrolujte dodaciu adresu, ak je správny, pretože po spracovaní vášho balíka, bude možné robiť žiadne zmeny.

Dodacie lehoty sú približný. Tieto časy sa neberú do úvahy rôzne faktory, ktoré by mohli stave odhadované časy doručenia na prvom mieste.

-Ak máte akýkoľvek problém s prepravou alebo položky, boli by sme radi, ak by ste sa mohli obrátiť priamo na nás, ako sme sa vždy dá nájsť riešenie. Naším cieľom je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, a záporné oceňovacie nebude riešiť vaše prekážka.

Našou snahou je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, Naše záruky, tisíc krát sme už dosiahli. Neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek typ výskyt.

Ak sa potrebujete obrátiť na nás tak urobiť prostredníctvom Vnútornej správy . Ak chcete, môžete tiež zavolať nám na: 91 231 82 27 , V čase L-V, 9:00h-14:00 hodine. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie, tak, že môžete byť súčasťou nášho dlhý zoznam spokojných zákazníkov.

Štítky: smartwatch, úradný xiao, smartwatch xiao, smart hodinky 2020 xiao 42, amazfit os, fitbit smartwatch, smart hodinky, amazfit t, žena xiao smartwatch, sledujte xiao

Druh Nabíjačky
Pôvod ES(Pôvodu)

Napísať recenziu

Amazfit gts amazfit gtr 42 & 47mm nabíjačku nabíjací dok s usb pripojenie výmena dok pre Xiao amazfit smartwatch

Amazfit gts amazfit gtr 42 & 47mm nabíjačku nabíjací dok s usb pripojenie výmena dok pre Xiao amazfit smartwatch

Nabíjačka pre AMAZFIT GTS / GTR 42MM a 47MM -Zaťaženie vášho Xiao Amazfit GTS alebo GTR s Týmto efektívne plnenie pin USB nabíjačku A bezpečné pre vaše smartwatch, s podobnými prevádzky do továrne nabíjačky. -Vďaka pin systému,

Súvisiace produkty