KOOMIHO Reálne Ženy Maska 9-bod Kombinézu C Pohár Silikónové Prsia Formulára Falošné Pošvy pre Crossdresser Transgender Drag Queen 2G

Novinka

€327.86

/ €964.30

Skladom

KOOMIHO Reálne Ženy Maska 9-bod Kombinézu C Pohár Silikónové Prsia Formulára Falošné Pošvy pre Crossdresser Transgender Drag Queen 2G

Funkcia:

-Elastické uzavretie

-Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický, priateľské k pokožke, bez zápachu, mäkká a s realistický nádych, umývateľný a s prirodzenú farbu pleti.

-Vhodné pre: Mužov, ktorí chcú byť ženy, ako crossdresser, transgender, transvestite, kostým prehrávač, drag queen, alebo len pre zábavu.

-Flexibilné Rozmery: Tento elastické silikónové nohavičky je flexibilný.Pás môže byť natiahnuté do 20 cm bez poškodenia materiálu.

-2G Silikónové Prsia: prsia tento produkt je naplnený silikónové , závesy ako prírodné prsia, živo sa pohybuje s telom, a zápasy krivky hrudníka, dáva dokonalé nosenie a komfort.

-Tvar tela: Tvar tela typu do sexy žena s C/D-pohár prsia, ploché ramenný, S-tvarované pás, realistické pupok a sexy zadok.

-Farba: 1. Slonovinová Biela, 2. Svetlo Béžová, 3. Tak neváhajte a kontaktujte nás, ak chcete, aby ostatné farby.

-Poznamenal: štandardné falošné konečníka nie je otvorená. Ak chcete otvoriť konečníka, dajte nám prosím správu "Otvorené Riti" vo vašej objednávky.

Predvolená veľkosť je na zips späť modely

-Humanized: Nie je potrebné ho zložiť pre peeing, pretože táto položka vám prísť s penis trubice. Môžete robiť všetky každodenné veci ako pohodlné ako nahá.

-Poznamenal: dlhotrvajúci make-up robí pohodlnejšie obliekanie, môžete tiež vytvoriť svoj vlastný make-up na masku. Výrobok neobsahuje šaty, parochne, umelé riasy, okuliare a ostatné príslušenstvo, nemá oči (oči sú prázdny)

-Štýl:

Základné: Prísť s penis trubice

Základné&VG: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice pre pohlavný styk.

Základné&VG&PH: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice a verejnej vlasy ochrana Osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo. Poznamenal: Ak potrebujete voľný obraz, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Údržba:

-Očistite ich vo vlažnej vody s neutrálnym mydlom, air-suché alebo uterákom jemne.

-Uchovávajte mimo dosahu horúce, teplota, slnečný svit, ostré pointy veci, práčka, chemický materiál.

-Aby sa zabránilo sfarbenie iné oblečenie, nie čisté produkty s inými oblečenie.

Poznámka:

-Normálne, môže byť odchýlka 1-3 cm pre ručné meranie silikónové produkty.

-Tento produkt je jednoduché farbenie. Preto by ste nemali nosiť vyblednuté oblečenie alebo šperky. Umelé farbenie je nevratný.

-Každý výrobok je ručne vyrobené s mnohými postupy podľa našich umelcov, tak je nevyhnutné mať nejaký malý rozdiel vo veľkosti. A musíme 3-5 dní na prípravu výrobku po vašu platbu.

-Nezabudnite, prečítajte si návod pred použitím!

-Ak ste ruskej,prosím zanechať svoje úplné meno.

Štítky: protetické silikónová maska, vagina, silikónová forma dlaždice, veľké prsia, drag queen oblečenie, veľké false tehotné brucho, false pošvy, muž falošné prsia, 1 falošné prsia, falošné prsia

Široko Aplikácie Pre crossdresser, transgender, cosplay, drag queen, alebo len pre zábavu
Množstvo 1 Kus
Položka Druh Prsia Formulár
Názov Značky KOOMIHO
Odev Starostlivosť Ručné Umývanie Len
So Sexuálnym Podtextom No
Číslo Modelu 9-bod Silikónové kombinézu
Hmotnosť 7400-7800g
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 1
Nemravný Obrázok No
Materiál 100% lekársky silikón
Štýl Silikónové 9-bod Pošvy Kombinézu
Veľkosť Pŕs C šálka

Napísať recenziu

KOOMIHO Reálne Ženy Maska 9-bod Kombinézu C Pohár Silikónové Prsia Formulára Falošné Pošvy pre Crossdresser Transgender Drag Queen 2G

KOOMIHO Reálne Ženy Maska 9-bod Kombinézu C Pohár Silikónové Prsia Formulára Falošné Pošvy pre Crossdresser Transgender Drag Queen 2G

KOOMIHO Reálne Ženy Maska 9-bod Kombinézu C Pohár Silikónové Prsia Formulára Falošné Pošvy pre Crossdresser Transgender Drag Queen 2G Funkcia: -Elastické uzavretie -Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický,

Súvisiace produkty