Pre Oculus Quest 2 VR Radič Rukoväť Chránič Kryt Silikónové Úplný Ochranný Rukáv Vr Príslušenstvo Pre Oculus Quest2

Novinka

€9.45

/ €14.76

Skladom

Pre Oculus Quest 2 VR Radič Rukoväť Chránič Kryt Silikónové Úplný Ochranný Rukáv Vr Príslušenstvo Pre Oculus Quest2

Odrážky: 1、Plnej Ochrany: silikónové touch regulátor rukoväť kryt a ochranný krúžok kryt poskytuje úplnú ochranu pre vaše pre Oculus Quest 2 radiče z dopadajúcich, škrabanie, a znečistenia. Koleno popruh je vyrobený z trvanlivé PU Kože, ktorá zabraňuje radiče z toho, vyhodiť počas hrania hry.

2、Veľká Prispôsobiteľnosť: nylonová páska magic s kovovou prackou dizajn robí koleno popruh nastaviteľné, aby sa zmestili rôzne veľkosti rúk. Na otočná nit umožňuje jemne upraviť uhol podľa rôznych veľkosti ruky alebo hra, akcie, pridávať viac flexibility.

3、Otvor Dizajn: otvoru dizajn na silikónové ochranné krúžok kryt zabezpečuje, že signál môže zadajte radič normálne. Nastaviteľné elastické popruhy sú vyrobené z elastickej tkaniny na nosenie, pružnosť a anti-sklzu. Anti-kolízie ochrany silikónové krúžky sú vyrobené z kvalitného silikónu.

4、Vzhľad Humanized Prst Zásuvka Dizajn: Nový protišmykových dizajn, pridať protišmykových vzor čiary na povrchu, Špeciálne priľnavosť odolnosť pri vysokej intenzity VR hrať alebo spotené ruky, môžete ľahko držať ovládači a zabrániť pádu alebo pádu. čo je pohodlnejšie pre ľudí s veľkými rukami držať a ľahko dosiahnuť všetky tlačidlá; bod návrh na krúžok kryt môže pôsobiť ako buffer, kedy krúžok je hit, ktorý je voľný od nárazu a poškriabaniu.

5、Jednoduché na Inštaláciu a Odstránenie: uni-dizajn tela robí rukoväť kryt veľmi ľahko integrovať do ovládači alebo odstrániť. All-in-one design, žiadne starosti o energické pohyby, bude rukoväť kryt začať list off. Package zahrnuté: 1 pár touch regulátor uchytenie krytov s koleno popruhy a 1 pár Tlačidlo krytu.

Balenie Zoznam:

1 Pár Touch Regulátor Uchytenie Krytov s Koleno Popruh.

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: ovládanie vr, oculus quest zápästie, oculus quest 2 popruh na zápästie, quest 2, 8bitdo sn30, oculus popruh, kryt rukoväť dverí, prípade choetech, oculus quest pokožky, chytrý telefón vr

Kompatibilné Značky Pre Oculus Quest 2
Objem -
Hmotnosť -
Pôvod CN(Pôvodu)
1 pre oculus quest 2 popruh
Veľkosť -
Názov Značky CHOETECH
Kompatibilný Model Pre Oculus Quest 2
7 pre oculus quest 2 elite popruh
Druh Iné
2 pre oculus quest 2 príslušenstvo
5 pre oculus quest 2 kryt
4 pre oculus quest 2 hlavou popruh
Package Áno
Číslo Modelu Rukoväť Kryt Chránič pre Oculus Quest 2
3 pre oculus quest 2 veci
6 pre príslušenstvo oculus hľadanie

Napísať recenziu

Pre Oculus Quest 2 VR Radič Rukoväť Chránič Kryt Silikónové Úplný Ochranný Rukáv Vr Príslušenstvo Pre Oculus Quest2

Pre Oculus Quest 2 VR Radič Rukoväť Chránič Kryt Silikónové Úplný Ochranný Rukáv Vr Príslušenstvo Pre Oculus Quest2

Pre Oculus Quest 2 VR Radič Rukoväť Chránič Kryt Silikónové Úplný Ochranný Rukáv Vr Príslušenstvo Pre Oculus Quest2 Odrážky: 1、Plnej Ochrany: silikónové touch regulátor rukoväť kryt a ochranný krúžok kryt poskytuje úplnú ochranu

Súvisiace produkty