LED Autom/Loďou Prerobit Štyri-jamkové Nepremokavé Prepnúť Panel S Dvojitým USB Nabíjačka do Auta Voltmeter pre zapaĺovač Malé Prepínač

Novinka

€11.52

/ €16.01

Skladom

Funkcie:

1. Vhodný pre inštaláciu a používanie všetkých 12-24V napätie vozidlá, ako sú automobily, motocykle, autobusy, lode, RVs, jachty, prívesy, autobusy, nábytok (sedacie súpravy, konferenčné stolíky), atď. S vodotesný a prachotesný obal, môže sa vzťahuje na ochranu produkt, keď nie v použitie.

2. Dual USB nabíjací stojan je široko používaný v mobilných telefónov, tablety, digitálne fotoaparáty, MP3, GPS, atď. poskytnúť plnenie. S LED svetla: červená, svetlo modrá svetlo zelená.

3. Napätie batérie detekcie meter, nádherné farebné LED indikátor na displeji. (červená/modrá/zelená/svetlo voliteľné)Real-time monitorovanie napätie batérie tak, aby batéria môže byť použité v rámci bežného pracovného napätia, na rozšírenie a ochranu batérie a životnosti motora.

4. 12V žena zásuvky napájania 120W high-power zásuvky napájania, používané s USB nabíjačku pre elektronické produkty, ktoré si vyžadujú napájanie. Inštalácia 5.4-jamkové panel je jednoduchý, stačí použiť dve skrutky na upevnenie panel, ktorý môže vyriešiť problémy na otvorenie a refitting.

5. Produkt Výhody: Pomocou high-výkon stabilné IC, stabilný výstupný prúd, duálny USB nabíjačka do auta + otvoru zapaľovača na cigarety, veľkú kapacitu, môže byť použitá pre všeobecné navigácie, tablety nabíjanie!

6. Zapojenie Metóda: zadný nabíjacej základne je označené " + "" - " a to je dosť, ak sa chcete pripojiť na pozitívne a negatívne póly napájania.

7. Inštalácia Rozsah: výrobok je vhodný pre všetkých, 12-24v napätie autá, Prívesy, jachty, lode, inžinierske vozidlá môžu byť nainštalované a používané.

8. Spôsob inštalácie: Prvé použitie otvor otvárač na otvorené štyri otvory o 3 cm/1.18 palca v priemere, vložte produkt v, a potom utiahnite ju s závitové stanovenie prsteň!

Špecifikácie:

Postroj: Č. 18 červené a čierne drôty o 60 CM/23.62 palec* * 3 skupiny

Farbu svetla: červená, svetlo modrá svetlo zelená (voliteľné)

Veľkosť: cca šírka 4.3 * * dĺžka 19.5 * hrúbka 0,5 cm/1.69*7.68*0.20 palec

Príslušenstvo: 4 skrutky, 9 modrej svorky

Vstupné napätie: 12-24V

Výstupné napätie: 5V 4.2 A

Voltmeter merací rozsah: 6-33V

Cigaretový zapaľovač vstupné napätie: 12V 20A, 24V 10A

Váha: cca 190 g

Balenie Zoznam:

1*4 v 1 Prepnúť Panel

4*Skrutka

9*Modrá Terminálu

Štítky: muži zapaľovačov, kvm prepínač usb, auto prepínač symbol, veľké ammeter, av prepínače, pazúrik, elektrický spínač pomocou časovača, loď panel prepínač, usb nabíjačku vape, jednoduchý elektrický cigariet

Položka Dĺžka 0.0inch
Rok 1999-2020
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Materiálu Nepremokavé
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Druh Prepnúť Panel
Názov Značky vvcesidot
Názov Modelu Nepremokavé Prepnúť Panel
Položka Šírka 0.0inch
Položka Priemer 0.0inch
Položka Výška 0.0inch
Položka Hmotnosť 1.0kg
Špeciálne Funkcie Nepremokavé Prepnúť Panel

Napísať recenziu

LED Autom/Loďou Prerobit Štyri-jamkové Nepremokavé Prepnúť Panel S Dvojitým USB Nabíjačka do Auta Voltmeter pre zapaĺovač Malé Prepínač

LED Autom/Loďou Prerobit Štyri-jamkové Nepremokavé Prepnúť Panel S Dvojitým USB Nabíjačka do Auta Voltmeter pre zapaĺovač Malé Prepínač

Funkcie: 1. Vhodný pre inštaláciu a používanie všetkých 12-24V napätie vozidlá, ako sú automobily, motocykle, autobusy, lode, RVs, jachty, prívesy, autobusy, nábytok (sedacie súpravy, konferenčné stolíky), atď. S vodotesný a prachotesný

Súvisiace produkty