2ks/set Základnej Čínsky Počúvanie I (2. Vydanie) Počúvanie Učebnica & Odpoveď Kniha s CD Štúdia Čínskej

Novinka

€20.71

Skladom

O tento súbor:

Počúvanie Čínština (2nd Edition) je súbor učebníc modul pre dospelých Čínsky jazyk študentom zlepšiť ich zručnosti počúvania. Na základe prvého vydania, má vymenené zastaraných jazykových dát a pridal po-trieda cvičenie s odkazom na prehľad nových HSK. Táto séria je rozdelená do troch úrovní, základné, stredne pokročilých a pokročilých, pre študentov so naučili 600-5000 Čínske slová na výber správnych úrovniach podľa Čínskych odbornej spôsobilosti.

Je to Kniha 1 začiatočnej úrovni. Má celkom 16 hodín do štyroch blokov. Každá jednotka je zložený zo štyroch vyučovacích hodinách a nasleduje test jednotky. Okrem lekcií výučby výslovnosť, každá lekcia obsahuje "intenzívne počúvanie časť"(vrátane slov, textov a warm-up cvičenie pre nové HSK) a "rozsiahle počúvanie časť" (môže byť použitý ako selektívne alebo podporné učebné materiály). Každá lekcia je zvyčajne hotové v priebehu 4 až 6 vyučovacích hodín.

Texty v tejto knihe sú blízko k realite, ktorý pokrýva široký rozsah tém, jeho otázky sú rôznorodé formy a mierne stupeň obtiažnosti. To sa môže zvýšiť a stimulovať študentov úroky, ktoré im pomáhajú postupne zlepšiť ich zručnosti počúvania. Na základe osnovy nového HSK Úroveň 3, cvičenia zahŕňajú také typy ako "odpovede na otázky", "true alebo false otázky", "vyplňte prázdne políčka" a "počúvať a vyberte", takže môžu byť použité na test, ako dobre študenti pochopili nahrávanie materiálov a rozvíjať ich komplexnej analýzy zručnosti, expresívne zručnosti a jazyková citlivosť.

Táto kniha je sprevádzané aj Počúvanie Skripty a Odkaz Odpovede a CD. Produkt informácií:

Paperback: 186 strán(88/98)

Vydavateľ: Pekingu Jazyka a Kultúry University Press (September , 2013)

ISBN:9787561936337

Veľkosť: 28,2 x 20.6 x 1,2 cm/11.1x8.1x0.5in

Package zahrnuté:2 knihy+CD

Štítky: e ink pdf reader, kendal, tolino vízia, farba ebook reader, eboy, ebook sony, e odkaz, digma s683g, kobo aura n514, bipap

Názov Značky skcyedar
Druh Knihy
Žáner vzdelanie
Číslo Modelu Brožovaná
Diváci Dospelý

Napísať recenziu

2ks/set Základnej Čínsky Počúvanie I (2. Vydanie) Počúvanie Učebnica & Odpoveď Kniha s CD Štúdia Čínskej

2ks/set Základnej Čínsky Počúvanie I (2. Vydanie) Počúvanie Učebnica & Odpoveď Kniha s CD Štúdia Čínskej

O tento súbor: Počúvanie Čínština (2nd Edition) je súbor učebníc modul pre dospelých Čínsky jazyk študentom zlepšiť ich zručnosti počúvania. Na základe prvého vydania, má vymenené zastaraných jazykových dát a pridal po-trieda cvičenie

Súvisiace produkty