3D Lebky formy/die pečiatka/punč na tablete stlačte stroj/ TDP0/TDP1.5/TDP5

Novinka

€72.73

Skladom

Popis

Tvorba plesní, ako vaše túžby,len mi povedz, veľkosť,ktorú chcete, a daj mi obraz o pečiatku. Model: TDP DP ZP Upozornenie: Kontaktujte nás ešte pred vykonaním objednávky,zanechať správu o stroj používate,a povedzte mi, veľkosť, ktorú chcete.

Viaceré Formy K Dispozícii

Informácie O Firme

PONÚKAME VÝHODNÉ DOPRAVNÉHO SYSTÉMU. TEŠÍME SA NA VAŠU SPOLUPRÁCU VIAC PROFESSIONAILY A EFEKTÍVNE.

Certifikácia

Továreň

Balenie A Doprava

Predpredajný Servis * Vyšetrovanie a konzultačnú podporu. * Zobrazenie našej Továrni. Po-Predajný Servis * Tréning ako pre inštaláciu stroj, školenia tom, ako používať počítač. Môže ponúknuť služby cez skype, whatsapp a podobne.

FAQ

Q: Kde je vaše továreň? Ako môžem navštíviť vaše továreň? Odpoveď: Naša továreň sa nachádza V šanghaji. Sme srdečne vítam vás navštíviť naše Výrobné ak máte cestovné plánu. Otázka: Ako môžem vedieť váš stroj je určený pre produkt? Odpoveď: Ak vám nevadí, môžete poslať u vzorky a testujeme ho na stroj. Počas tohto času sme sa video a jasnejší obraz pre vás. Ak je šanca, môžeme vziať videa on-line a ukázať u. Otázka: Ako som ti veriť prvýkrát podnikania? Odpoveď: prečítajte si naše vyššie podnikanie a certifikát. A ak neveríte nám, potom môžeme použiť Sos Obchodu Kvality služby. to bude chrániť vaše peniaze počas celej etapy transakcie. Otázka: Ako sa asi po servisnej a záručnej doby? Odpoveď: Sme, aby záručnej dobe 12 mesiacov od stroj je príchod v kupujúceho zariadenia a máme profesionálny tím s skúsený technik slúžiť v zahraničí a robiť to najlepšie, po služby na zabezpečenie stroj celý život použitie. Otázka: Ako môžeme kontaktovať? A: Prosím zanechať správu a kliknite na tlačidlo "odoslať", aby nám poslať vyšetrovania. Ak máte inú otázku, pls, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: Otvor, lebka tvar formy, kvet pečiatka, mačka lebky plesní, textílie otvor punč, candy stlačte, tdp0 die formy pečiatka, lebka tin plesní, stampin až pečiatky a zomrie 2020 nové prírastky, stampin až pečiatky a zomrie 2020 2021

Číslo Modelu TDP/ZP/DP
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Tvarované
Názov Značky TIAN MU STROJOV

Napísať recenziu

3D Lebky formy/die pečiatka/punč na tablete stlačte stroj/ TDP0/TDP1.5/TDP5

3D Lebky formy/die pečiatka/punč na tablete stlačte stroj/ TDP0/TDP1.5/TDP5

Popis Tvorba plesní, ako vaše túžby,len mi povedz, veľkosť,ktorú chcete, a daj mi obraz o pečiatku. Model: TDP DP ZP Upozornenie: Kontaktujte nás ešte pred vykonaním objednávky,zanechať správu o stroj používate,a povedzte mi, veľkosť,

Súvisiace produkty