Chuang Qian Neoprénová Vnútorné Amrest obal stredovej Konzoly Opierkou Pad Kryt s Vrecku pre Skladovanie Jeep Wrangler 2011-2018

Novinka

€8.98

Skladom

Funkcia Produktu:

1. SKVELÁ KOMPATIBILITA: Vlastný návrh, aby sa zmestili na rok 2011 - 2017 Jeep Wrangler JK JKU Sahara Šport Rubicon x Neobmedzený.

2. Stredovej KONZOLY PROTECTOR: Poskytovanie pridanou opierkou na ochranu z pet pazúry, nečistoty a lepkavé prsty, alebo niečo, čo bude poškriabaniu stredovej konzoly. S týmto stredovej konzoly kryt lakťovej opierky, už nikdy nebudete musieť starať o stredovej konzoly ochrany a vecí, skladovanie, to je celkom pohodlné.

3. ZLEPŠIŤ vzhľad A JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Oproti súčasnému trhu, naše centrum konzoly kryt s inovatívnym dizajnom - pripojenie s dvoma veko vrecká, ktoré robí vaše stredovej konzoly pozrieť viac luxusné a špeciálne ako predtým s veľkou pohodlie. Aj dva veko vrecká sú navrhnuté so suchým zipsom, č strach z vecí, ktoré sa ľahko vypadnúť. A vysoko pružné elastické je veľmi výhodné pre inštaláciu.

4. JEEP WRANGLER stredovej KONZOLY KRYT: Vyrobené špičkovou kvalitou materiálov - heavy duty neoprénová (obleku materiál) s dvoma posuňte bočné vrecká. Je to veľmi odolný a pohodlné polstrovanie na rameno oddych a ochranu. Plus, dvoch list vrecká sú odolné a nepremokavé, ktoré sú úplne k dispozícii na pomôcť udržať veci, ktoré padajú z posuvné časti stredovej konzoly a uchovávať niektoré malé veci: telefón, karty, papier atď.

5. 100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI A 1 ROK ZÁRUKA: naším cieľom je poskytovať zákazníkom tie najlepšie produkty a služby. Ak si nie ste 100% spokojní s jeep wrangler stredovej konzoly kryt, jednoducho vrátiť na vrátenie peňazí do 60 dní bez otázok peniaze späť záruka 1 rok záruka.

Popis výrobku:

Ste stále trápi tým problém, že psie labky sa ľahko poškriabať stredovej konzoly?

Chceš miesto pre nejaké malé veci, ako telefón, karty sa ľahko chytiť?

Tu, stredovej Konzoly Opierkou Pad Kryt je skvelá možnosť riešiť svoje problémy!

Vysoký štandard kvality materiálu robí to mať dlhodobé služby čase.

Hlavná časť jeep opierkou kryt vyrobený z ťažkých neoprénu a veko vrecko vyrobené špičkovou plátno s správnej veľkosti, kombinovaný perfektný opierkou stredovej konzoly, čo je celkom dobré pre deformáciu, poškriabaniu a špinavé ochranu.

Pekný dizajn, aby dokonale zodpovedali vašej jeep wrangler stredovej konzoly.

Podľa pôvodných auto stredovej konzoly dizajn, tento kryt je vyrobený v rovnakej veľkosti, presné rad a rafinované technológie spracovania, hodí celkom ideálne. A veko vrecká, nemá vplyv na pokrytie výkonu. Skvele sa hodí pre všetkých 2011 - 2017 Jeep Wrangler JK JKU Sahara Šport Rubicon x Neobmedzený.

Zlepšiť vzhľad a ochranu stredovej konzoly z poškodenia.

Pôvodný stredovej konzoly je krátky osobnosti, ľahko so poškriabaniu, opotrebenie po období používania. S týmto kryt, nielen, aby vaše stredovej konzoly vyzerať zvláštne, udržať nové a majú ochranu, ale tiež ho môžete uložiť nejaké malé veci s veľkou pohodlie.

Rovno vpred inštalácia

Tento kryt s veľmi flexibilné, gumička je navrhnutý na priame nainštalovať tým, že na svojej stredovej konzoly polohe, ktorá je pomerne jednoduché. A to je výhodné odstrániť na čistenie.

Kúpiť si ju s dôverou!

Záruka: my Sme vážne ponúkať najlepšie produkty a služby zákazníkom a šťastný buď poskytnutie náhrady alebo výmeny s 1 rok záruka!

Package zahrnuté:

1 Ks stredovej konzoly kryt

Štítky: konzolu x box, pre kia bongo, jeep wrangler, lakťová opierka vankúš, jeep koliesko, wrangler yj, lakťová opierka strednej, jeep wrangler jk, jeep yj, wrangler

Druh Materiálu Neoprénová
Rok 2011-2018
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Šírka 0inch
Položka Druh Podrúčky
Špeciálne Funkcie Stredovej Konzoly Opierkou Pad Kryt
Položka Dĺžka 0inch
Položka Hmotnosť 0.15kg
Názov Modelu Neuplatňuje Sa
Položka Výška 0inch
Názov Značky Chuang Qian

Napísať recenziu

Chuang Qian Neoprénová Vnútorné Amrest obal stredovej Konzoly Opierkou Pad Kryt s Vrecku pre Skladovanie Jeep Wrangler 2011-2018

Chuang Qian Neoprénová Vnútorné Amrest obal stredovej Konzoly Opierkou Pad Kryt s Vrecku pre Skladovanie Jeep Wrangler 2011-2018

Funkcia Produktu: 1. SKVELÁ KOMPATIBILITA: Vlastný návrh, aby sa zmestili na rok 2011 - 2017 Jeep Wrangler JK JKU Sahara Šport Rubicon x Neobmedzený. 2. Stredovej KONZOLY PROTECTOR: Poskytovanie pridanou opierkou na ochranu z pet pazúry, nečistoty

Súvisiace produkty