Kreatívne Akryl Tkaniva Box, Tkanivo Držiak Tkaniva Dávkovač pre Domáce Dekorácie TB018

Novinka

€16.03

Skladom

Popis Produktu

Funkcia:

(1) Tento prekrásny akryl tkaniva obal je veľmi vhodný pre hotelové , reštauračné , modernú domácnosť . veľmi populárne s mnohými rôznymi custoemers . Keď vaše množstvo dosiahnuť až 100 jednotiek ,môžeme prispôsobiť akejkoľvek veľkosti akryl tkaniva box pre vás a busienss logo môže byť laserom vyryté na tieto tkaniva obal.

(2) poskytujeme tiež námestie akryl obrúsok držiak tkaniva držiaky v diifferent veľkosť .Keď vaše množstvo dosiahnuť až 100 jednotky,môžeme zákazku akúkoľvek veľkosť pre vás.

(3) Veľkosť a dopĺňa takto:

Námestie tkaniva box:13x13x6.5 cm, hrúbka 5mm, N/W. 278 g/pc

Obdĺžnik tkaniva box: 24x12x6.5 cm, hrúbka 5mm, N/W. 389g/pc

(4) Rôzne veľkosti a rôzne tvar sú k dispozícii. prosím, viac informácií nájdete na obrázky.

(5) sú pack list papiere.

Pre Zákazníkov:

Ďakujeme za vašu návštevu našej predajne. Sme si istí, že sa snažiť poskytnúť vám naše najlepšie kvalitné výrobky za veľmi rozumné ceny. To, čo sme vždy sledovať, je vaša úplná spokojnosť a dlhodobej obchodnej spolupráci, ale nie úplne jedného alebo dvoch pracovných šancu. Tak sme sa úprimne dúfam, že sa vám teší váš nákupný pre našich vecí a naše profesionálne služby. Ak máte akékoľvek pochybnosti, alebo akúkoľvek otázku, prosím, len fell zadarmo, dajte nám vedieť.

Vaše akúkoľvek otázku by dostávať náš pozor a najrýchlejšie odpovede. Zásielky:

Vyučovacie metódy, ako EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT a Čína Príspevok vzduchu sú všetky k dispozícii. Môžete rozhodovať podľa svojej potreby. Po shippment, radi by sme vás informovali, trať Č. pre každú objednávku sa a môžete sledovať svoje objednávky na týchto oficiálnych internetových stránkach.

Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Návrat Politiky:

Môžete požiadať, aby sme na vrátenie peňazí alebo akákoľvek náhrada, ak:

Nesprávne položky bol odoslaný na vás

Chybný tovar, ktorý si nájsť problém na kvalitu.

Menej množstva ako si objednať

Ak sa chcete vrátiť položky, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní tovaru a tiež, pošlite nám, prosím súvisiace zisk. V prípade, že je našou vinou, v skutku, potom by sme na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru pre vás. Naše zásady podnikania:

* Čestné najlepšie zákazníkov služby a najlepšiu kvalitu produktov.

* Profesionálne služby a rozumné ceny

* Vynikajúce obchodné integrity

* Rýchly a bezpečný prevoz

* 100% záruka spokojnosti Spätnej väzby:

1, Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť. Sme vážim si každého zákazníka. Preto, vaša odozva je veľmi dôležité pre nás.

2, Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezd, budeme radi ak sa to isté na vás.

3, kontaktujte nás, Prosím, pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (3 hviezdy nižšie) spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém stretnete, Vďaka za pochopenie.

Štítky: akryl peniaze box, akryl roll tkaniva box, akryl reťazca box, kompozitné akrylové okno, akryl bar box, akryl tkaniva poľa štýl, akrylový box korenie, akrylový box office, acyrlic tkaniva box, akryl tkaniva box priehľadný

Štýl Európa
Druh Tkanivo Prípade
Materiál Acryl
Platné Tkaniva Papiera
Ktorým Metóda Sídlo Typ
Aplikácia Izba
Tvar obdĺžnik a štvorec
Číslo Modelu TB018

Napísať recenziu

Kreatívne Akryl Tkaniva Box, Tkanivo Držiak Tkaniva Dávkovač pre Domáce Dekorácie TB018

Kreatívne Akryl Tkaniva Box, Tkanivo Držiak Tkaniva Dávkovač pre Domáce Dekorácie TB018

Popis Produktu Funkcia: (1) Tento prekrásny akryl tkaniva obal je veľmi vhodný pre hotelové , reštauračné , modernú domácnosť . veľmi populárne s mnohými rôznymi custoemers . Keď vaše množstvo dosiahnuť až 100 jednotiek ,môžeme

Súvisiace produkty