Vonkajšie Markízy Nepremokavé Slnko Útulku Trojuholník Protislnečnú Ochranu Vonkajší Prístrešok, Záhrada, Terasa, Bazén Tieni Plachta Markíza Camping

Novinka

€3.53

/ €5.60

Skladom

Popis:

Znížiť Vonkajší Teplo: Tento odtieň plachta je vyrobená zo 100% nového HDPE priedušný materiál, ktorý môže ponúknuť maximumUV ochrany a nechajte vánok cez regulovať vonkajšia teplota s chladením tieni.

Wellmade v Dizajn: Naše slnko, tieň plachta má vystužené vnútorného double-layer popruhu, externe mať viac stehy švov na uhlové štruktúra pripojenie nerezovej ocele, D-krúžok. S pomocou takýchto štruktúr, to je bezpečné a odolné, že nemá žiadne vrásky, klapky, alebo lietajú vo vetre.

Poznámky k inštalácii: 3*4.9 FT dlho trvanlivé laná a nehrdzavejúca oceľ D-krúžky v každom rohu poskytuje stálosť inštalácie. Všetky odolné hrany sú posilňuje a ľahko zakrivené môže správne napätie. Ťahať lano prísnejšie, udržať uzlov pobyt tesný bez pošmyknutia.

Ideálne Voľba pre Odtieň: Jednoduché nastavenie a vziať dole, takže môžete ideálny pre použitie tejto slnečník pre terasy, záhrade, paluba, trávnik, záhrady, garáže, alebo akékoľvek iné vonkajšie plochy.

Čo je Zahŕňajú: balenie obsahuje jeden kus trojuholník slnečník plachta, 200 cm*3ks laná, ale nezahŕňa inštaláciu hardvéru súpravy. Tento slnečník plachta môže používať asi 5 rok v normálne poveternostné podmienky, nie ľahko roztrhnúť, alebo slabnúť.

Funkcie:

1. Odtieň handričkou môže balkón, záhrada, detské ihrisko a park si super miesto na relax.

2. Slnko v tieni plachta môže byť tiež použitý v plaveckých bazénoch a pobyt v prírode, čo vám umožní vychutnať krásne počasie a účinne znižujú teplo vonkajší život.

3. Slnko v tieni plachta je vhodná pre vonkajšie balkón s grilom, piknik, atď. s tieniaci efekt a účinne vyhnúť poškodenie tepelného žiarenia na ľudský organizmus.

4. Slnko, tieň je prospešné pre udržanie vlhkosti vnútorné flowerbed, čím sa znižuje počet výplachy.

5. Každý kútik je vybavený kovovou D-krúžok, ktorý je jednoduchšie, aby sa zavesiť a odolnejšie.

6. Slnko stan je skladacia a prenosné, ktorý je ľahko sklopiť, a nízka hmotnosť pre ľahké prenášanie.

Balenie Zoznam:

1*Slnečník Plachty

Štítky: plátno záhradný slnečník, veľké markíza zdvíhateľnej, markíza nepremokavé tkaniny, široký vonkajší prístrešok, plachta, fontána vonkajší bazén, markíza na hojdačke, biela garáže, záhradný nábytok, záhradná pergola

Číslo Modelu slnečník útulku
Prevádzková Metóda manuál
Plachty Materiál Iné
Materiál Rámu Iné
Plachta Dokončovacie Iné

Napísať recenziu

Vonkajšie Markízy Nepremokavé Slnko Útulku Trojuholník Protislnečnú Ochranu Vonkajší Prístrešok, Záhrada, Terasa, Bazén Tieni Plachta Markíza Camping

Vonkajšie Markízy Nepremokavé Slnko Útulku Trojuholník Protislnečnú Ochranu Vonkajší Prístrešok, Záhrada, Terasa, Bazén Tieni Plachta Markíza Camping

Popis: Znížiť Vonkajší Teplo: Tento odtieň plachta je vyrobená zo 100% nového HDPE priedušný materiál, ktorý môže ponúknuť maximumUV ochrany a nechajte vánok cez regulovať vonkajšia teplota s chladením tieni. Wellmade v Dizajn:

Súvisiace produkty