Bavlna Plátno Dve Kus Sledovať Kapela Popruh Sledovať Pás s Dierkami

Novinka

€10.53

Skladom

100% Bavlna Plátno Dve Kus Sledovať Kapela Popruh Sledovať Pás s Dierkami

Veľkosť: 18 mm 20 mm 22 mm 24 mm

Farba: Čierna, Khaki

Dĺžka: 120*80 mm Vyjadriť svoj jedinečný štýl.

Či budete nosiť $10,000 luxusné čas, kus, $1 šľahač náramkové hodinky, alebo niečo medzi tým, hodinky je pre vás osobná. To hovorí o svoj štýl a kto ste. A nič robí sledujte pop ako perfektný popruh. Náš bezpečnostný Pás NATO Pozerať Popruhy sú navrhnuté tak, aby s vami, bez ohľadu na to, kto ste. Chcete nový vzhľad? Nie je potrebné pre nové hodinky – len zmeniť svoje hodinky remienok! Skvelý vzhľad na dlhú, dlhú dobu.

Ruixuan Sledovať Popruhy' Rýchle Uvoľnenie NATO Popruhy sú vyrobené z mäkkého, odolný, nepremokavý nylon, pomocou moderne čisté línie a klasický retro štýl. Oni si postaviť sa na čokoľvek, čo vás hodiť na nich, či už ste lezenie firemné rebrík alebo Mount Everest. Nie je tam žiadne miesto našich popruhy nebude ísť. Nájdenie správnej veľkosti je jednoduché.

S 18 mm, 20 mm, 22 mm a 24 mm šírky k dispozícii, naše hodinky popruhy sa zmestí širokú škálu hodiniek. Jednoducho zmerať priestor medzi hodinky je oká – to je tých málo miest, kde popruh prikladá – a budete si správne remienok šírky. Môžete tiež skontrolovať, výrobca špecifikácia určiť správnu veľkosť pre hodinky. Swap popruhy ľahko a rýchlo.

Ruixuan Sledovať Popruhy sú navrhnuté tak, aby sa vymenil hladko a pozrite sa, ako často, ako budete chcieť. Akonáhle ste odstránili staré hodinky kapela, nie sú potrebné nástroje. Prepínanie medzi hodinky popruhy v sekundách. Odolná konštrukcia, mimoriadna všestrannosť.

Všestranný, odolný, a štýlová, nepremokavá a sweatproof, tieto pásy sa zmestí akýkoľvek aktívny životný štýl. Máme vás vzťahuje z bojiska do zasadacej miestnosti.

Ruixuan Sledovať Popruhy' bezpečnostného Pásu NATO Popruhy sú pohodlné, odolný, vodotesný a umývateľný. Sú vyrobené z najsilnejších, najjemnejšieho nylonu väzba by sme mohli nájsť, a skončil s ťažkých nehrdzavejúcej ocele hardvéru. Majú krásny, luxusný lesk, ktorý bude dopĺňať jemné starožitnosti a šľahač vojenské hodinky podobne.

Štítky: obrovské izraelské vlajky, j730 pro frp zámok, stratil smart peňaženky, sklopné zrkadlo b6, stratil uk visa kartu, obrovské pohodlný vankúš, j78 úspory energie, j8 prípadoch deti, j8 prípade 360 tlač

Napísať recenziu

Bavlna Plátno Dve Kus Sledovať Kapela Popruh Sledovať Pás s Dierkami

Bavlna Plátno Dve Kus Sledovať Kapela Popruh Sledovať Pás s Dierkami

100% Bavlna Plátno Dve Kus Sledovať Kapela Popruh Sledovať Pás s Dierkami Veľkosť: 18 mm 20 mm 22 mm 24 mm Farba: Čierna, Khaki Dĺžka: 120*80 mm Vyjadriť svoj jedinečný štýl. Či budete nosiť $10,000 luxusné čas,

Súvisiace produkty