Pôvodné XGIMI H2 Projektor domáceho Kina 300 Palcový 1080P Full HD 3D, Android, Bluetooth, Wifi Suppor4K DLP TV Beamer

Novinka

€734.67

Skladom

Sklad

Dodanie Oblasti

Odhadovaný Čas Doručenia

Colné

Španielsko

Nemecko, Francúzsko, Belgicko, Taliansko, Holandsko, Veľká Británia, Rakúsko, Luxembursko, Dánsko, Česká Republika, Švajčiarsko, Írsko, Maďarsko, Poľsko, Slovinsko, Slovensko, Bulharsko, Estónsko, Fínsko, Chorvátsko, Litva, Lotyšsko, Rumunsko, Švédsko, Grécko, Cyprus, Malta, Španielsko

1-9 dní

Žiadne

Ruský

Ruský

5-18 dní

Žiadne

Brazília

Brazília

3-5 dní

Žiadne

Ukrajina

Ukrajina

3-5 dní

Žiadne

Kanada

Kanada

3-5 dní

Žiadne

XGIMI H2 medzinárodná Verzia Skladom teraz!!!

Ruský sklad , Španielsko,India,Japonsko,na sklade!!!

1920*1080 Full HD, podpora 2k/4k video. 1350 ANSI Lumenov , môžu byť použité pri zapnutí svetiel alebo v priebehu dňa. Motion compensation technológia robí obraz viac plynule. Zmiernenie vysokorýchlostné obrazovke tiene, chvenie a rám odstránenie problémov Podporu HDR10 dekódovanie technológie pre zvýšenie dynamického rozsahu čip jas. Obnoviť viac tieňovanie detaily a širší rozsah farieb. Elektrické posuvné dvere, Autofokusom, Inteligentný pomocné oprava pridať ďalšie funkcie ďalšie jednoduché použitie. Globálna verzia : Multi-jazyky: anglický,španielsky,francúzsky,Nemčina, ruština, taliančina, portugalčina, Thajský, Čínština

XGIMI H2 Globálna Verzia - obrovský Skok Vpred

1350 ANSI Lúmenov/ Full HD/ Harman Kardon Stereo/ Auto Šošovky/ Auto Focus / Auto Keystone Korekcia Motion Compensation

Dedenie a Prekonať Klasický

H série " klasický dizajn získala niekoľko ocenení od Reddot, AK a CES Najlepšie Inovácie. V H2 screenless TV zdedí elegantné priemyselný dizajn H1, a výrazne zvyšuje funkčnosť a využiteľnosť dosiahnuť kvalitatívny skok.

Full HD Obraz S Myseľ-Vyfúknutie 1350 ANSI Lúmenov Jas

Na XGIMI H2 projekty full HD obraz s fyzické rozlíšenie až 1920x1080 pixelov. Úplne re-navrhnutý systém chladenia a 4-odvedeného lúč umožňuje 1350 ANSI Lúmenov jas, ktorý je o 50% vyšší ako jeho predchodca ešte form factor zostáva rovnaký. Táto zvýšená lumen počíta eliminuje vymyté farby a svetlé snímky počas dňa .

Full HD Rozlíšenie 300-palcový 3D Masívne Displej

H2 má 1920*1080 natívne rozlíšenie s 3D funkcií, to môže ľahko premeniť na bielu stenu, do masívnej reklamnej až do 300" s ostrým a ostrý obraz.

Odhad pohybu/ Motion Compensation (MEMC) Technológia Zabezpečuje, H2 Perfektné

Spoločník Pre Sledovanie Športových Prenosov A Hranie Hier.

On používa kompenzáciu pohybu a technológie, prostredníctvom konkrétneho algoritmu na riešenie obrazu chvenie a odkalovacích problém, keď vydávajúce vysoko dynamické obrazy. To výrazne zvyšuje zrozumiteľnosť a vernosť dynamické obrázky.

Vynikajúca Kvalita Zvuku Napájaný Harman/Kardon, Priniesť Koncert Domov

Poskytnúť reverberating, divadlo-kvalitný zvuk . H2 spolupracuje s Harman Kardon vytvoriť vlastný súbor 16W duo reproduktory. Po vykonaní rozsiahle zvukové testovanie, H2 je Harmon Kardon reproduktory produkujú donekonečna, audio-vizuálny zážitok. H2 môžu byť používané samostatne ako nastaviť vysokej kvality, Bluetooth, reproduktory.

Inovovaný Symetrické Duálny Pasívny Bass Membrána

H2 prijíma symetrické duálny pasívny bass membrána, ktorá robí basov viac dynamické a výkonné . Inovovaný zvukový systém prináša úžasnú kvalitu zvuku pri presných výšok, stabilný polovice a hlboké basy.

Elektrické Šošovky Poskytuje Extra Ochranu A Pohodlie

Objektív spp bude sa automaticky otvárať a zatvárať, keď H2 je zapnúť a vypnúť, prináša pohodlie a zabraňuje náhodnému škrabance.

Automatické Zaostrovanie

Vybavený s vysokým rozlíšením, H2 je schopný automaticky upraví zaostrenie. Môžete získať jasný obraz, zatiaľ čo H2 je o nič viac manuálne nastavenie.

1.2:1 Projekčné Pomer

Porovnanie s 1.39:1 projekčné pomer jeho predchodca, H2 je schopný projekt ešte väčšie obrazovky z rovnakej vzdialenosti. Užite si uhlopriečka 100" obrazu v kolmá vzdialenosť 8.7 ft(2.65 m) z obrazovky.

Automatická Korekcia Keystone

H2 bol postavený s rozsiahlymi (vertikálne ±45 ° a horizontálne ±45°) na jedno kliknutie auto keystone korekcia algoritmus, eliminuje ťažkostí a jednoduché nastavenie záťaže.

Výkonný Procesor Poskytuje Plynulé Spracovanie

V H2 môže pochváliť rezanie-hrana Mstar 838 CPU s výkonnými Cortex-A53 štruktúra, vysoký výkon, Mali T820MP3 grafický procesor,2 GB RAM a 16 G interného ukladacieho priestoru. Jej super kvalitný hardvér spĺňa vaše videá a herné potreby.

Štítky: pre domáce, byintek projektor, prispôsobiť wifi, mini projektor, projektor, galaxy projektor, smart tv, telefón android, h1 xgimi, XGIMI

Názov Značky XGIMI
Zdroj Svetla led
Displej Rozsahu 16
Pôvod CN(Pôvodu)
Jas 1400 Lumenov
Korekcia Keystone Ručné Opravy
Kontrastný Pomer 8001
Prenosné No
Druh 3D
Optické Rozlíšenie 1920x1080dpi
Systém Android
Projektívnej Režim Strop
Použitie Domov
Hmotnosť 2.5kg
Predpokladaný Rozmer 30-300 palcov
Ansi Lúmenov 1350ANSI lúmenov
Domáce Kino Projektor Áno
Číslo Modelu XGIMI H2
Projekčné Technológie DLP

Napísať recenziu

Pôvodné XGIMI H2 Projektor domáceho Kina 300 Palcový 1080P Full HD 3D, Android, Bluetooth, Wifi Suppor4K DLP TV Beamer

Pôvodné XGIMI H2 Projektor domáceho Kina 300 Palcový 1080P Full HD 3D, Android, Bluetooth, Wifi Suppor4K DLP TV Beamer

Sklad Dodanie Oblasti Odhadovaný Čas Doručenia Colné Španielsko Nemecko, Francúzsko, Belgicko, Taliansko, Holandsko, Veľká Británia, Rakúsko, Luxembursko, Dánsko, Česká Republika, Švajčiarsko, Írsko, Maďarsko,

Súvisiace produkty