Silikónové Králik Budík LED Digitálne Elektronické Indukčné Nočné Svetlo Malé Budík S Zobrazovanie Teploty Nabíjateľná

Novinka

€12.96

/ €18.79

Skladom

Odrážky:

1、Načasovať Osvetlenie: Načasovať osvetlenie je dobré pre vstávať skoro: 10 minút pred alarm ráno, svetlo pomaly sa rozsvieti, nechať sa prebudíte, prirodzene, plus alarm dvojité poistenie, aby ste sa dostať hore.

2、Mäkké Svetlo: Nie strach z tmy na noc, nastaviť mäkké svetlo a svetelné, meškanie 30 minút alebo 60 minút, automaticky zaniknú, čaká na vás zaspať, to vám pomôže vypnúť svetlá, ako sprievodný, nie zhasnúť svetlá a vplyv ospalosť.

3、Alarm, Stop: Spánok a spánku na 5 minút: Keď nastane čas upozornenia, klepnite na pracovnú plochu, stlačte ktorékoĺvek tlačidlo alebo shake budík, budík prestávky, a potom znie opäť po 5 minút, a to môže opakovať dvakrát.

4、Dlhý Pohotovostný: svetlo svetlo dýchania je ako rytmus dýchania, rytmus, nielen ľahko zapnúť svetlo, už nech si dotyk čierneho, aby sa žiadne dlhodobé povinnosť nemá vplyv na spánok a ušetriť elektrinu.

5、Zvuk Indukčné Displej Zobrazenie Času: Automatický šetrič displeja: môžete Si potriasť svetelného režimu pomocou hlasového ovládania. Keď zvuk je zistená, sa displej rozsvieti a automaticky vypnúť obrazovku po 15 sekundách.

Špecifikácie:

Názov Výrobku: Silicone Indukčné Nočné Svetlo Malé Budík

Materiál: ABS+silikónové

Menovité napätie: DC5V

Menovitý výkon: 1w

Menovitý prúd: 500mA

Kapacita batérie: 2000mA lítiová batéria

Veľkosť produktu: o 175*94*72.55 mm/6.89*3.70*2.86 v

Hmotnosť výrobku: o 215.2 g

Balenie Zoznam:

Nočné svetlo malé budík*1

Nabíjací kábel*1

Návod na použitie*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: budík, dragon dotykový displej, ženy electron hodiny, hodiny fm rádio, ovládanie alarmu svetlá wifi, bunny black budík, budík rádiom, budík ciferný, budík diy kit, odrazové plochy budík

Typ Obrazovky led
Tvar GEOMETRICKÉ
Priemer 72.55 mm
Šírka 94mm
nočné lampy Nočné Svetlo pre Deti
Formulár Jednu Tvár
Typ Displeja Digitálne
Dĺžka 175mm
Indukčné Nočné Svetlo Králik Budík
Štýl Moderné
Pôvod CN(Pôvodu)
Motivity Typ Digitálne
Funkcia Snímanie Dotykom
Číslo Modelu budík
Hmotnosť 215g

Napísať recenziu

Silikónové Králik Budík LED Digitálne Elektronické Indukčné Nočné Svetlo Malé Budík S Zobrazovanie Teploty Nabíjateľná

Silikónové Králik Budík LED Digitálne Elektronické Indukčné Nočné Svetlo Malé Budík S Zobrazovanie Teploty Nabíjateľná

Odrážky: 1、Načasovať Osvetlenie: Načasovať osvetlenie je dobré pre vstávať skoro: 10 minút pred alarm ráno, svetlo pomaly sa rozsvieti, nechať sa prebudíte, prirodzene, plus alarm dvojité poistenie, aby ste sa dostať hore. 2、Mäkké

Súvisiace produkty