Zadarmo Vlastné LOGO Kožené USB 3.0 Flash Disk 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB, 64 GB 128 GB Svadobné Fotografie Pero, Disky, Box Memory Stick U Diskov

Novinka

€3.31

/ €6.36

Skladom

O LOGO prispôsobenie:

USB si prezeráte môže byť prispôsobený s LOGOM. A neexistuje žiadne dodatočné náklady na prispôsobenie. Pochopte, prosím, nasledujúce aby sa rýchlo a úspešne dokončiť vlastné príkazy.

Zvyk, aby proces:

Poskytujú LOGO súbor: kontaktujte, Prosím, on-line služby zákazníkom pred objednávky a poskytne vašim logom súbor.

Potvrdenie prispôsobené vzorky: Po prispôsobené vzorka je dokončená, obrázok potvrdenie kontrola bude zabezpečená.

Objednávky lodnej dopravy: Po obdržaní vzorky potvrdenie informácie, hotového výrobku budú vyrobené a dodané.

O LOGO súbor:

Uveďte LOGO súbor vo formáte obrázka. S cieľom zabezpečiť účinnosť LOGO výroby, prosím, poskytovať kvalitné obrazové súbory. Rozlíšenie obrázku, ktoré presahujú 800 pixelov. Najlepšie formát je PGN súboru obrázka bez pozadia. Prosím, skúste zjednodušiť vaše potreby, rovnako ako je to možné. Tlačené obsah môže USB LOGO jasné.

Tipy:

Kúpiť vlastné LOGO, aby na prvýkrát, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom za konzultácie pred objednávke.

Ak si zakúpite na mieru LOGO objednávky viackrát, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom v čase, vysvetliť svoje požiadavky na LOGO výroby. Vyhnúť vašej objednávky je spracovaná nesprávne.

Potrebujete prispôsobiť LOGO objednávky, prosím, pridať na Kupujúceho Poznámka: informácie vysvetliť prispôsobenie požiadavky, aby pri nákupe. Aby som loď vašej package omylom.

Po-predaj popis:

USB môžete kúpiť môžete vychutnať zabezpečenia kvality služby. Keď USB, zobrazí sa stretne problémy s kvalitou. Prosím, kontaktujte náš on-line zákaznícky servis pre pomoc v čase. Budem riešiť problémy, na ktoré narazíte.

Prepravné pokyny:

Venujte prosím pozornosť na sledovanie informácie balíka v čase. Ak abnormálne informácie, je vykázaná na súčasnú zákaznícky servis pre pomoc, prosím, zvoľte spôsob dopravy balíka primerane. V snahe získať lepšie dodanie skúsenosti.

Tipy:

Prosím, zhromažďovať a sledovať moje obchod a zbierať produkty sa vám páči. Budeme pravidelne rozširovať obchod kupóny fanúšikov. Na rovnaký čas, môžete prijímať nové informácie o produktoch a zľavy informácie, hneď ako je to možné.

O aktuálnej flash pamäte, kapacita:

To je výpočet rozdiel medzi výrobcom a POČÍTAČOM, prosím, Google "Pamäťová karta kapacita' ak chcete získať ďalšie informácie. Váš PC hovorí 1GB = 1.073741824 Miliarda bajtov, kde Trh Definuje 1 GB = 1.00 Miliarda bajtov.

O skutočnej kapacity

4GB ≈ 3.6 GB-3.9 GB

8GB ≈ 7.4 GB-7,8 GB

16GB ≈ 14.2 GB-15GB

32GB ≈ 28GB-30GB

64GB ≈ 58GB-60GB

128GB ≈ 110GB-DOKONCA VZAL 120 GB

Štítky: pečať usb flash disk, usb c memory stick, canon blesk, logo, ze mino usb pamäte, lonati usb kľúč, hp dotykové pero, ubon pero jednotky, kuvo memory stick, vlastné logo

Šifrovanie No
Náklady na Vlastné LOGO
Štýl Stick
Typ Rozhrania USB 3.0
Typ Jednotky
Záruka
Číslo Modelu pero jednotky
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba
Materiál Kožené
Systém Podpory
Po-predajný servis
Uvedenie na trh 2018 Rok
Názov Značky JASTER
Podpora Formátu
Typ Produktu KREATÍVNE
Vlastné LOGO
Package No
Certifikácia CE
Predvolený Formát

Napísať recenziu

Zadarmo Vlastné LOGO Kožené USB 3.0 Flash Disk 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB, 64 GB 128 GB Svadobné Fotografie Pero, Disky, Box Memory Stick U Diskov

Zadarmo Vlastné LOGO Kožené USB 3.0 Flash Disk 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB, 64 GB 128 GB Svadobné Fotografie Pero, Disky, Box Memory Stick U Diskov

O LOGO prispôsobenie: USB si prezeráte môže byť prispôsobený s LOGOM. A neexistuje žiadne dodatočné náklady na prispôsobenie. Pochopte, prosím, nasledujúce aby sa rýchlo a úspešne dokončiť vlastné príkazy. Zvyk, aby proces: Poskytujú

Súvisiace produkty