TPMS Solárne Auto Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém Rozchod + 4 Vonkajšie Čidlo Auta

Novinka

€18.41

/ €24.88

Skladom

Popis:

Atmosférický Tlak/Teplota Monitorovanie: S týmto Solárne TPMS LCD Auto Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém, môžete ľahko sledovať pneumatiky úniku/nadmerného tlaku vzduchu/nadmerná teplota. Vhodné pre osobné automobily, úžitkové vozidlá, MPVs, Suv, minivans a nákladné automobily.

Solárne a USB Dual Nabíjania: prijímač má solárny panel a 450mAh veľkú kapacitu, lítiové batérie. Snímač batérie môže trvať až 2 roky. Cigara socket nie je v rozpore. Solárne a USB možno nabíjať dvakrát, takže môžu byť použité normálne na slnečné alebo daždivé dni.

Alarm Hodnotu a zobrazovacia Jednotka Nastaviteľné: 1. vysoký tlak alarm; 2. pneumatiky signál vysokej teploty; 3. tlak vzduchu alarm abnormálne; 4. snímač nízka energetická alarm; 5. snímač strata alarm; 6. pomalá rýchlosť punkcia alarm. Ak nastavíte tlaku vzduchu, program vás upozorní, keď je nastavená hodnota je prekročená. Dve tlak jednotiek sú zobrazené: PSI a Bar. Môžete ju nastaviť podľa potreby. Existujú dva typy teplota jednotky: °C a °F. Môže byť nastavené a upravené.

Automatické Vibrácií Funkcia Detekcie: Keď je motor je spustený, tlaku vzduchu, senzor detekuje vibrácií a začne automaticky. Ak senzor nedokáže zistiť vibrácií, displej sa automaticky prepne do režimu spánku, úsporu energie. Akonáhle produkt je zapnutá, nemáte musieť vypnúť, keď nie v použitie. To bude automaticky zapnúť, ak nezačne vibrovať. Po manuálne vypnutie produktov, budete musieť manuálne spustiť ho na reštart.

Špecifikácia:

Pracovná Frekvencia: 433.92 MHz±0,1 MHz

Pracovná Teplota :-40℃ - +85℃ / -40℉ - +185℉

Pracovný Prúd: ≤30mA

Prevádzkové Napätie: 5V

Tlakový Rozsah : 0 - 5,0 Bar / 0 - 72,5 Psi

Nepremokavé: IP67

Balenie Obsahuje:

1 x Solárna energia TPMS

4 x Externé Senzory (Batérie Súčasťou a Vstavaný)

4 x Anti-stratil Orechy

1 x Prenosný Nástroj

1 x Nabíjací Kábel

1 x užívateľská Príručka

Štítky: amflo tlaku v pneumatikách rozchod, tlak vzduchu v pneumatikách rozchod vintage, tlak vzduchu v pneumatikách deflátor rozchod, ukazovateľ manometra, kovové meradlo tlaku vzduchu v pneumatikách, hodinová tlakomer, pôvodné pneumatiky tlakomer, moroso tlaku v pneumatikách rozchod, tlak vzduchu v pneumatikách rozchod originálne, tlak vzduchu v pneumatikách rozchod lada

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

TPMS Solárne Auto Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém Rozchod + 4 Vonkajšie Čidlo Auta

TPMS Solárne Auto Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém Rozchod + 4 Vonkajšie Čidlo Auta

Popis: Atmosférický Tlak/Teplota Monitorovanie: S týmto Solárne TPMS LCD Auto Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém, môžete ľahko sledovať pneumatiky úniku/nadmerného tlaku vzduchu/nadmerná teplota. Vhodné pre osobné automobily, úžitkové

Súvisiace produkty