Betónové kvetináče formy Silikónové gumy formy Hexagon Geometrické kvetináč formy kremíka plesní

Novinka

€37.70

/ €45.98

Skladom

Ponúkame na predaj silikónové formy nie konkrétne remeslo. Doprava: Máme loď v položke cez Čína leteckou Poštou Alebo expresnou do 1-3 pracovných dní, ak sa stretol s víkend, zabezpečíme dopravu prvýkrát a poslať hneď v práci čas. Dodacia lehota: USA 7-10 pracovných dní EÚ, európskych a Ázijských krajinách 10-15 pracovných dní ruskej pôdy a krajiny v okolí 25-40 pracovných dní Južnej Amerike krajín 45-60 pracovných dní. Ostatné krajiny: 15-20 pracovných dní.

Spätná väzba:

Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. Ďakujem vám veľmi pekne!

Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Vaša satisfication je naším najväčšiu moc. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! :-)

Štítky: antické formy betónu, kvetináč hrnce formy, silikónové formy hexagon, betónové dlaždice silikónové formy, formy kremíka hrniec, punč na stenu, kvetináč, geometrické silikónové molde, silikónové molde betónu, concret plesní

Číslo Modelu C001
Názov Značky pinkmore
Na mieru Accpectable
farba Náhodný
Tortu Nástroje Typ Formy
Materiál Silikónové

Napísať recenziu

Betónové kvetináče formy Silikónové gumy formy Hexagon Geometrické kvetináč formy kremíka plesní

Betónové kvetináče formy Silikónové gumy formy Hexagon Geometrické kvetináč formy kremíka plesní

Ponúkame na predaj silikónové formy nie konkrétne remeslo. Doprava: Máme loď v položke cez Čína leteckou Poštou Alebo expresnou do 1-3 pracovných dní, ak sa stretol s víkend, zabezpečíme dopravu prvýkrát a poslať hneď v práci čas. Dodacia lehota:

Súvisiace produkty