10 ks/veľa originálne lcd Pre LG K4 2017 X230 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. s Rámom Montáž

Novinka

€115.37

/ €256.39

Skladom

10 ks/veľa originálne lcd Pre LG K4 2017 X230 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. s Rámom Montáž

1.Testované po jednej pred odoslanim

2.Štandard-balík , silnejšie ochrany

3.Vysoká kvalita, nízka cena

Sme váš prinášajú najrozumnejšie výber!

Vhodné pre LG K4 2017 X230

Farby

Čierna

Hlavná obrazovka veľkosť

5.0 cm

Rozlíšenie

854*480 pixelov

Multitouch

Áno

QC

Všetky LCD otestujeme ju pred zásielky, potvrdenie je najvyššej kvality.

1. Raz zásielka prišla, prosím, SKONTROLUJTE, či výrobkov v DOBROM stave . V prípade akéhokoľvek poškodenia balíka prosím, nie prijať balíček a spätnú väzbu k nám.

2. Majte prosím na pamäti, že test výrobku pred jeho inštaláciou . Ak nie, bude to ťažké posúdiť zodpovednosť v prípade, že LCD displej je poškodený.Prosím vyskúšajte produkt ako prvý, a ak tam je problém, komunikovať s predajcom v čase. Ak kupujúci má už nainštalovaný produkt po spätnej väzby, bude predávajúci nepreberá žiadnu zodpovednosť za výrobok.

3.Ak je nejaký problém, prosím, pošlite mi video , ktoré ukazuje na prednej a zadnej strane výrobku a procesu testovania.Môžeme vám riešenie v čo najkratšom čase.

4. To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne skúsenosti nahradiť prasknutý displej, pomocou tohto "obrazovky bez rámu". Odporúčame vám požiadať o pomoc v miestnej opravy obchode alebo sa snaží kúpiť displej s rámom . Ak trváte na výmenu "obrazovky bez rámu" sami, prosím získať viac informácií on-line vedieť, ako to urobiť skôr, než začne a byť opatrní.

5. Všetky produkty, záruka 6 mesiacov, 100% zbrusu nový a prísne testované pred zásielky. Prosím informujte nás, DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálne obrázky, videá a iný doklad musí byť uvedené, escpecially na "QC PASS" tag dokázať, že ste si kúpili položky pre nás), potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú opísané. Spracujeme že výrobky prijaté v dobrom stave a dobre funguje, ako je popísané, ak je dlhšie ako 3 DNI.

6. Ak je položka vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa /second –hand, Len budeme ponúkať službu výmeny po sme si svoje vrátiť položku.

1.Objednávky budú odosielané do 3 dní po vašej platby vymazané.

2.Dodacia lehota je približne 10-40 pracovných dní, rôzne krajiny, rôzne dodacia lehota.

3.Pre Brazílsky zákazník, niekedy to bude dlhšie ako 40 dní.

4.Pre Francúzsko a Španielsko zákazník ,možno 7 až 15 dní .

5.Ruský priateľ venovať pozornosť: vyplňte, Prosím, v príjemcu, úplný názov vďaka novej politiky Russion ciel.

Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám 5 STAR spätnú Väzbu a nechať Pozitívnu spätnú Väzbu na Hanke.sk po transakcia ukončená a my vám nejaké zľavy, alebo nejaký darček pre vaše ďalšej objednávke.

Otázka: Je podpora veľkoobchod?

Odpoveď: Áno, Sme ochotní mať dlhodobú spoluprácu s vami, ak ste odberateľ, opýtať sa na nás najlepšie ceny, sľubujeme, ceny výrobku a logistika ceny bude najlepšie.

Otázka: Ako rýchlo sa moja objednávka vyexpedovaná po umiestnil som mojej objednávky?

Odpoveď: Pri platbe boli potvrdené Hanke.sk. Vo všeobecnosti, bude to trvá asi 2 dni po uskutočnení platby. Závisí to od spôsobu platby, ktorý si vyberiete.

Otázka: získam podrobnosti sledovania pri mojej objednávky lode?

Odpoveď: Áno, potom, čo sme sa dodáva tovar, ponúkame vám sledovacie číslo čoskoro na Hanke.sk. Avšak, tam je časové oneskorenie na systéme sledovania, takže sledovanie informácií je k dispozícii do 5 – 10 dní.

Otázka: Čo mám robiť, ak súčasťou dostávam je poškodený?

Odpoveď: To je veľmi zriedkavé, aby sa dostane poškodený časť, pretože máme kvalitné testu na nás všetkých častí pred balenie nich. A kľúčovým bodom je, že sme pack položku veľmi dobre pred odoslaním ich von. Je to potrebné a dôležité natočiť video, keď si rozbaliť balíček, a bude to platný dôkazy, keď sa dostanete poškodený lcd. Ak nemôžete poskytnúť videa, sme nemohli uveriť tomu, že je poškodený v tranzite, a nebudeme zodpovedať za akékoľvek poškodenie prípadoch.

Štítky: lg x230 dotykový displej, lg senzor, lj k4 displej, lg x230, panel lg x230, lenovo thinkpad x230, lg lcd z330, 18650 výstup, thinkpad x230, prípad pre lg k8 x240

O Dopravu Doprava Zadarmo
Položka Stav Nové
LCD Auta Áno
Model 1 Pre LG K4 2017 X230 X230DSF
Veľkosť Obrazovky 5.0 cm
Kategória Mobilný Telefón, Lcd ; Mobilného Telefónu Dotykový Panel
Názov Značky Lehonheq
Rozlíšenie Displeja 854x480
Kompatibilné Značky LG
farba čierna
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
Záruka 6 mesiacov
Kompatibilný Model Pre LG K10 TV K10TV K420TV K430TV
Materiál AMOLED
Číslo Modelu Pre LG K4 2017 X230
Funkcia Montáž Nahradenie Opravy
Displej > 3"

Napísať recenziu

10 ks/veľa originálne lcd Pre LG K4 2017 X230 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. s Rámom Montáž

10 ks/veľa originálne lcd Pre LG K4 2017 X230 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. s Rámom Montáž

10 ks/veľa originálne lcd Pre LG K4 2017 X230 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. s Rámom Montáž 1.Testované po jednej pred odoslanim 2.Štandard-balík , silnejšie ochrany 3.Vysoká kvalita, nízka cena Sme váš

Súvisiace produkty