Skladací Stôl Raňajky V Posteli, Stolný Počítač, Prenosný Držiak Na Prenosné Čítanie Deti Štúdia Skladacia Raňajky

Novinka

€9.72

/ €17.05

Skladom

Skladací Stôl Raňajky V Posteli, Stolný Počítač, Prenosný Držiak Na Prenosné Slúžiace Zásobník

Popis:

Toto je skladacia posteľ tabuľka ideálny pre kempovanie, podujatia, práce alebo pre domáce použitie. Je odolný a kompaktný dizajn, a môžete ho použiť ako prenosný stôl pre prácu, slúžiace zásobník na raňajky, piknik, občerstvenie stôl a tak ďalej. Je skladacia, priestorovo úsporný, ľahký a veľmi prenosné. Prísť a vyskúšať.

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné skladacia posteľ slúži tabuľky môžu byť použité doma, spálňa, pracovňa, alebo vonkajšie, stanovanie, piknik a tak ďalej. Tam je to dlhý štíhly groove na stôl ponúka pohodlie umiestniť váš mobilný telefón, tablet a iné zariadenia stably. Okolité zásobník pery zabrániť položky z pádu. S skladacie nohy, je to rýchle nastavenie a môžete ľahko zložiť byt na skladovanie a prepravu. Vyrobené z odolného PP plastu a známe, že sú krajšie ako ostatné materiály. Ideálny na servírovanie raňajky, večera, víno, notebook, písací stôl, nemocnice slúžiace zásobník, alebo použiť pre elegantné dekorácie displej.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: PP Plastu

Farba: Béžová, Modrá(voliteľné)

Veľkosť: Ako Zobrazuje Obrázok

Hmotnosť: Cca. 1418g

Package Zahrnuté:

1 * Skladacia Posteľ Tabuľka

Poznámka:

1. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

2. Prosím, dovoľte 0~1 palec chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

PLATBY:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

VRÁTENIE A VRÁTENIE:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jeho stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: mäkké notebook tabuľka, tabl, štúdia tabl, pohyb miest, leshp prenosný držiak, ergonomický pracovný stôl, spálňa furnitur, hp notebook, školy školy, posteľ nastaviť

S Klávesnicou Polica No
Štýl Prenosný Stôl
Zložené Áno
Materiál Plastové
Druh Školský Nábytok
S Skladovania No
S Skrine No
Všeobecné Použitie Obchodný Nábytok
Pôvod CN(Pôvodu)
Špecifické Použitie Počítačový Stôl
S Valčekmi No

Napísať recenziu

Skladací Stôl Raňajky V Posteli, Stolný Počítač, Prenosný Držiak Na Prenosné Čítanie Deti Štúdia Skladacia Raňajky

Skladací Stôl Raňajky V Posteli, Stolný Počítač, Prenosný Držiak Na Prenosné Čítanie Deti Štúdia Skladacia Raňajky

Skladací Stôl Raňajky V Posteli, Stolný Počítač, Prenosný Držiak Na Prenosné Slúžiace Zásobník Popis: Toto je skladacia posteľ tabuľka ideálny pre kempovanie, podujatia, práce alebo pre domáce použitie. Je odolný a kompaktný

Súvisiace produkty