Písanie Sedí držanie tela Corrector Nastaviteľné Zrak Chránič Korekcia pre Deti detský Deň Detí Darček Straightener

Novinka

€12.25

/ €24.50

Skladom

Funkcie:

☆ Zle sedí držanie tela, rovnako ako zníženie hlavy alebo benting chrbát príliš veľa môže urobiť dieťa stať nearsighted hunchback sprevádzané ďalšími príznakmi, ako je nedostatok elánu a dôveru a deformita chrbtice v ich neskôr.

☆ JEDNODUCHÉ FUNKCIE - Tento výrobok je určený pre korigovať nesprávne písanie držanie tela, udržanie primeranej pohľad vzdialenosť, rovnanie späť pre študentov v citlivé telo rastu obdobie.

☆ PRIMERANÉ DIZAJN - Povrch bol špeciálne spracované, aby boli hladké, bezpečné a pohodlné pre detskú pokožku.S jednoduchou inštaláciou, produkt umožňuje užívateľovi prispôsobiť jeho výška voľne prispôsobiť dieťaťa výška dopyt.

☆ MATERIÁL :

Stentu je vložené pomocou oceľového plechu, a povrchový materiál je vyrobený z nové inžinierske plastu ABS, ktorý je environmentálne a má vysokú výkonnosť húževnatosť, odolnosť proti korózii, vysoká odolnosť voči teplotám pre dlhú životnosť.

☆ POZNÁMKA :

Stôl hrúbky požiadavky na rozsah: 1 cm až 5 cm, ak je mimo tento rozsah, nie je možné používať. Výška: nastaviteľná od 1 do 4 cm 2 3 cm .

Package zahrnuté:

1x Posedenie držanie tela Corrector

Štítky: dieťa držanie tela corrector, corrector postur, nastaviteľné držanie tela corrector, chránič ramien, chihiro led, korekcia držania tela vibrácií, upraviť držanie tela corrector, muži držanie tela, držanie tela sedieť, poloha snímača

Pôvod CN(Pôvodu)
Účinok Starostlivosť O Oči
Položka Druh Traky & Podporuje
Štýl 2 Písanie Držanie Tela Helper
Štýl 3 Detský Chránič Zrak
Vekové Rozpätie 4years starý na 15 rokov
Štýl 1 Deti Sedia Držanie Tela Corrector
Materiál Inžinierske ABS + bezpečný silikón
Vhodné Výška 110 cm -165cm
Štýl Nastaviteľné Sedí Oprava Protector
Druh detský chránič vízia
Štýl 4 Sedí Držanie Tela Corrector
Názov Značky Chihiro
Číslo Modelu H0148

Napísať recenziu

Písanie Sedí držanie tela Corrector Nastaviteľné Zrak Chránič Korekcia pre Deti detský Deň Detí Darček Straightener

Písanie Sedí držanie tela Corrector Nastaviteľné Zrak Chránič Korekcia pre Deti detský Deň Detí Darček Straightener

Funkcie: ☆ Zle sedí držanie tela, rovnako ako zníženie hlavy alebo benting chrbát príliš veľa môže urobiť dieťa stať nearsighted hunchback sprevádzané ďalšími príznakmi, ako je nedostatok elánu a dôveru a deformita chrbtice v ich

Súvisiace produkty