SP80B Bluetooth Digitálne Spirometer Farebný Displej Funkcie Pľúc Dýchanie Pľúcnej Diagnost USB Prenosné Zdravotnícke Zariadenie, Softvér

Novinka

€138.92

/ €163.43

Skladom

Úvod:

SP80B SPIROMETER je ručné zariadenia, ktoré sa používajú na kontrolu pľúc podmienky. Prijíma infračervené režim pre meranie relatívnej položky, ako FVC, FEV1, FEV1/FVC, PEF, atď., a nie je použiteľný pre nemocnice, kliniky pre rutinné testovanie.

Funkcie:

Parametre vrátane FVC, FEV1, FEV1/FVC a PEF môže byť meraná. A testee stav môže byť zobrazený pomer nameraná hodnota a predpokladaná hodnota. Informácie o užívateľovi nastavenie. Prípade recenziu funkciu. Mass storage prípadov. Expiratory čas označenie funkcie. Prenos dát pomocou spojenia Bluetooth a USB. Kalibrácia funkcia zabezpečuje, skúška správnosti. Indikátor napájania a test indikátor.

Výkon :

Objem rozsah:0 ~ 10 L Prietok rozsah:0 L/s ~ 16 L/s Objem presnosť:±3 % alebo ±0.05 L (podľa toho, ktorá hodnota je väčšia) Prietok presnosť:±5 % alebo ±0.2 L/s (podľa toho, ktorá hodnota je väčšia) Pracovný prúd:60 mA Napájanie:Nabíjateľná lítiová batéria Typ ochrany pred úrazom elektrickým prúdom:vnútorne napájané zariadenia Stupeň ochrany pred úrazom elektrickým prúdom:typ BF aplikovaná časť Stupeň ochrany pred vniknutím kvapaliny:IP22

Package zahrnuté:

1X SP70B Spirometer 1X Náustok (jednorazové) 1X užívateľský Manuál Fyzická charakteristika: Rozmer: 138 mm(L)×63 mm(W)×47 mm(H) Hmotnosť: 130 gramov (bez batérií)

Platby

1.Akceptujeme alipay a paypal tu. 2.Všetky hlavné kreditné karty a paypal sú prijímané cez bezpečné platobné procesor ESCROW. ★ Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. ★Sa prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 3.S&H bude stanovená na základe LOĎ NA adresu,Dane a clá.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vyhnúť sa niektoré zbytočné problémy, sa prosím informujte u svojho krajiny colný úrad, informujte nás, čo by sme mali vyhlásiť jeho hodnotu pred odoslaním. VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE: S&H NEZAHŔŇA CLO, LOCATL DANE ALEBO INÉ DOVOZ POPLATKY. Nie sme zodpovední za akékoľvek kupujúceho miesto cla alebo dovozu dane.

Doprava

1. Tovar bude odoslaný do 1-5 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Ponúkame na Sledovanie Kód pre všetky transakcie, bude pridaný na predaj záznamy po odoslaní sa. 3. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 24 hodín, v opačnom prípade, budeme loď vašej položky, na základe vášho Hanke.sk adresu, takže uistite sa, že je to správne.

Záruka:

1. Jeden Rok Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť s 6-mesačná záruka. 2.Ak kupujúci žiada vrátiť, ak nie je kvalita problém položky získal,vrátiť poštovné sa hradí kupujúci,a poštovného pre položku nebudú vrátené. 3.Ak položka je chybný alebo poškodený pri príchode,môže kupujúci buď požiada o vrátenie peňazí alebo výmenu,a poštovné hradí nás,medzitým,tovar musí byť vrátený. Poznámka: A. ciel nie je zahrnuté v položke hodnotu ani poštovné,ktorá by mala byť v zodpovednosť kupujúci. B. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 10 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia.VYDÁME VÁM VRÁTENIE PEŇAZÍ ALEBO VÝMENU! 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BEin pôvodný packagingand MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID. 3. Vrátime vám plnú vyhrávať veľké sumy, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z eBay. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Spätná väzba

Prosím, nechajte ma pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami, Vašu pozitívnu spätnú väzbu ocenia,ďakujem. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, pred otvorením veci a zanechať negatívne spätné väzby alebo loď položky späť, sme sľub, ktorý sme vám spokojní odpoveď, ďakujem za pochopenie!

O NÁS

Vitajte na podnikať s nami,sme jedným z popredných výrobcov zdravotníckych pomôcok a zdravotníckych príslušenstvo na svete. S 17 rokov nekonečné úsilie, sme sa tešili, rast a ďalší úspech na medzinárodnom trhu. Naše podnikateľské aktivity sa zameriavajú na produkt riadkov nižšie: 1) širokú škálu všestranný Pacienta Monitory vhodný pre všetky nemocnice nastavenie, vrátane ALEBO, ER, Recovery Izba, Všeobecné Pacienta ward 2) Monitorovanie Príslušenstvo maximálna kompatibilita pre všetky významné značky (GE, Philips, Schiller, Collin, CSI, Critikon, Nihon Kohden, atď.): vrátane Opakovane použiteľných Spo2 Senzor & Ext-Kábel, EKG kábel, EKG kábel, NIBP manžety, Air-hadice, Temp sondy 3) EKG prístroj a jeho príslušenstvo 4) Infúzne pumpy a Striekačiek Čerpadlo systému 5) Pôrodnícke produktu: Plodu Doppler, Colposcope 6) Lekárske Zobrazovacie Systémy: Farba Ultrazvuk Skenera, Prenosný Ultrazvuk Systém 7) širokú škálu kompatibilné ultrazvukové sondy a opraviteľné ultrazvukové sondy 8)Domov Lekárske Monitor,Dýchanie, Spirometer ,Nebuliser,sondy,Pulzný Oximeter,elektronický teplomer,Krvný Tlak, Monitor, atď...... Sme pevne odhodlaná excelentnosti profesionálny servis,Top quanlity produkt s Najlepšie Ceny,Najrýchlejšie Dodanie Timeand, Aby Ste Uspokojivé Po-Predajný Servis...... Sme dúfa, že spolupracuje s medzinárodnými spoločnosti dodávať viac inovatívny dizajn a moderné technológie, produkty.Úprimne vítam vás, aby sa stal jedným z našich globálnych partnerov.Tešíme sa na založení úspešný obchodný vzťah s vami.

Štítky: funkčné miest, nositeľné presion arteriálnej, mozgu, eeg, softwar, lekárske istrument, digitálny spirometer, usb c memory stick, george floyd maska, príslušenstvo medic, stethoscop

Funkcia SP80B Bluetooth Digitálne Spirometer
Číslo Modelu SP80B
Feature1 Funkcie Pľúc Dýchanie Pľúcnej Diagnostické
Veľkosť 25
Materiál ABS
Druh Prenosné Lekársky Digitálny Spirometer
Položka Druh Krvný Tlak
farba Biela
Model Farebný Displej Digitálny Spirometer stroj so Softvérom
Pôvod Čína

Napísať recenziu

SP80B Bluetooth Digitálne Spirometer Farebný Displej Funkcie Pľúc Dýchanie Pľúcnej Diagnost USB Prenosné Zdravotnícke Zariadenie, Softvér

SP80B Bluetooth Digitálne Spirometer Farebný Displej Funkcie Pľúc Dýchanie Pľúcnej Diagnost USB Prenosné Zdravotnícke Zariadenie, Softvér

Úvod: SP80B SPIROMETER je ručné zariadenia, ktoré sa používajú na kontrolu pľúc podmienky. Prijíma infračervené režim pre meranie relatívnej položky, ako FVC, FEV1, FEV1/FVC, PEF, atď., a nie je použiteľný pre nemocnice, kliniky pre rutinné

Súvisiace produkty