Sexy Šaty Hlboko V Krku Party Šaty Módne Lesklé Ženy Šaty Dlhé Split Bežné Vestidos Skladaný Formálne Šaty zobraziť

Novinka

€7.02

/ €10.17

Skladom

Vážení Priatelia, Vitajte v našom obchode !

Dobrá správa: Nové prírastky budú pripravení pre našich nasledovníkov s možnosťou 1%-2% výhradným zľavy . Akékoľvek zadarmo alebo fan zóny činnosti, budeme informovať našich fanúšikov a nasledovateľov na prvý čas v našom fan klub alebo e-mailom. Sľub nášho priaznivca dostanete najlepšiu cenu a služby. Akčné, že naši nasledovníci, top predajca obchod, zľava pokračovať, prekvapenie nikdy nezastaví!

Poznámka: 1.Tam sú niektoré farebný rozdiel vzhľadom na svetlo ,dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2.1-3 cm chyba je možné.(Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, kontaktujte nás pred platbou.) 3.Veľkosť je Ázijských veľkosť, Menšie než Európske kód/ kód NÁS.

Spolupráca veľkoobchod a drop shipping: Pre veľkoobchod: ponúkame zľavu & ZADARMO doprava cez EXPRESS, ktorá trvá 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop doprava: posielame tovar svojim zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako sledovať môj pozemok? -->Môžete sledovať vašu zásielku na webových stránkach pomocou sledovania číslo: na 17track webovej stránke. Čo môžem urobiť, ak nákupu chrániť čas uteká? -->Ak váš nákup chrániť čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás. Budeme rozšíriť ju pre vás. Tak, že vaše peniaze a objednávka bude chránený Hanke.sk.

Štítky: štýlový lesklé šaty, šaty šaty, lesklý, tkané lesklé šaty, priviazať lesklé šaty, široký lesklé šaty, ornament lesklé šaty, výbava lesklé šaty, lesklé vintage šaty, iefiel lesklé šaty, lesklé šaty, podprsenky

Vzor Typ Pevné
Silhouette A-LINE
Sezóna Jar,Leto,Jeseň,Zima
Pohlavie ŽENY
Pasu ríša
Materiál Polyester
Štýl Sexy & Club
Dekorácie Kaskádové Prehrabať
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Rukáv Štýl Pravidelné
Názov Značky CYSINCOS
Dĺžka Šiat Členok-Dĺžka
Výstrih V-Neck
predaj metódy Drop-Doprava,Maloobchod,Veľkoobchod
Zľava Viac Kusov Zľava Viac
Číslo Modelu Dámske Šaty

Napísať recenziu

Sexy Šaty Hlboko V Krku Party Šaty Módne Lesklé Ženy Šaty Dlhé Split Bežné Vestidos Skladaný Formálne Šaty zobraziť

Sexy Šaty Hlboko V Krku Party Šaty Módne Lesklé Ženy Šaty Dlhé Split Bežné Vestidos Skladaný Formálne Šaty zobraziť

Vážení Priatelia, Vitajte v našom obchode ! Dobrá správa: Nové prírastky budú pripravení pre našich nasledovníkov s možnosťou 1%-2% výhradným zľavy . Akékoľvek zadarmo alebo fan zóny činnosti, budeme informovať našich fanúšikov

Súvisiace produkty