Lítiová batéria LITX9 12V 15A Skyrich

Novinka

€65.36

Skladom

Lítiová batéria LITX9 12V 15A Skyrich

Batéria Skyrich LITX9 (YTX9-BS) je lítiová batéria s výhody prevyšujú viesť v každom smere. Najlepší Výkon, bezpečnejšie, viac energie, menšie ako konvenčné batérie a ľahší. Život je dlhšie, je 15-krát vyššia než olovo.

Lítiové batérie majú vyššiu schopnosť dodávať prúd, ktorý na olovené batérie ako elektriny je vyrobenej z pohybu iónov, namiesto toho, aby chemické reakcie a okrem toho, veľkoobchod napätia a stability dodávky, môže pomôcť optimalizovať spotrebu benzínu.

Tieto typy batérií je nutné nabiť s určeným nabíjačka pre lítiové batérie.

Lítiová batéria obsahuje fosfáty, železná a lítia. Tieto organické soli sú ne-toxické pre pôdu, rastliny a životné prostredie.

Neobsahuje kyseliny alebo kadmium a ortuť preto nie je riziko úniku alebo úniku nebezpečných chemických látok a je menej znečisťujúce. Prečo si vybrať lítiové batérie, Skyrich LITX9 (YTX9-BS)? -Odolnosť. -Najlepší výkon/ľahkosti. -Nemá pamäťový efekt. -Kyselina. Bez úniku. -Šetrné k životnému prostrediu. Technické údaje batérie Skyrich LITX9 (YTX9-BS): -Značka: Skyrich. -Technológia: Lítium-Iónová Batéria. -Tento model obsahuje led indikátor nabíjania. -Odkaz: LITX9 (YTX9-BS). -Napätie: 12V. -Amper: 15A. -Štart prúd (CCA): 180A. -Dĺžka: 150mm. -Šírka: 87mm. -Vysoká: 105mm. -Hmotnosť: 0,7 Kg.

Štítky: tortu plastové monster, tortu fotenie baby, tortu krúžok formy malé, Tortu Rozbiť pozadia, tortu pan obdĺžnik m, tortu tvar hviezda mesiaca, tortu pan tvarované úľa, tortu panvice veľké, vysoko, tortu pan tvar lebky

Názov Značky Skyrich

Napísať recenziu

Lítiová batéria LITX9 12V 15A Skyrich

Lítiová batéria LITX9 12V 15A Skyrich

Lítiová batéria LITX9 12V 15A Skyrich Batéria Skyrich LITX9 (YTX9-BS) je lítiová batéria s výhody prevyšujú viesť v každom smere. Najlepší Výkon, bezpečnejšie, viac energie, menšie ako konvenčné batérie a ľahší. Život je dlhšie,

Súvisiace produkty