GKK Mäkké TPU Silikónový Kryt Business Shockproof Proti Klepaniu Ochranné puzdro S Prst Prsteň Pre Xiao PocoPhone F1

Novinka

€4.08

Skladom

Funkcie Značka: GKK typ Položky: 360° Úplné Ochranné puzdro Materiál: Silicon + Soft TPU Farba: je Rovnaká ako obrázky dokonale Hodí a jednoduchá inštalácia. Robustný shockproof chráni telefón pred poškodením a poškriabaním Hybridné 3 v 1 odnímateľný shockproof puzdro udržiava telefón štíhlu líniu Módne a atraktívne navrhnuté, sa hodí pre všetky príležitosti. Dobrý darček pre vašich priateľov a rodinu Kompatibilný Model Pre Xiao Pocophone F1 balenie Obsahuje 1 x Ochranné puzdro

1. 30 dní Plnú záruku vrátenia alebo Výmeny ak sa vám nepáči, položka(y) kúpil za akýchkoľvek dôvodov.

2. Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na kupujúci/užívateľ je časť.

3. Tovar by mal byť vrátený s pôvodnou balíkov.

4. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu vydania. Pre všetky vrátené výrobky musia zákazníci, KONTAKTUJTE NÁS na vrátenie adresu.

5. Za akýchkoľvek okolností, Poštovné a manipulačný poplatok je nevratný. Kupujúci je povinný zaplatiť poštovné za poplatok na vlastné náklady na vrátenie výrobkov na výmenu alebo vrátenie peňazí. Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady.

1. Ak ste sa uspokojiť s dodaný tovar, prosím, láskavo nechajte pozitívna spätná väzba a 5 Star a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy.

3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, KONTAKTUJTE NÁS najskôr pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor na Hanke.sk. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť všetky problémy a žiť až k vašej spokojnosti.

Štítky: poco f1 prípade leder, poco f1 prípade uhol, poco f1 prípade stojan, poco f1 prípade korán, poco f1 prípade chlapcov, poco f1 prípade vody, poco f1 prípade dreva, poco f1 prípade 3, poco fon f1 prípade, poco f1 osobitnom prípade

Dizajn Firmu
Dizajn/Finish Lesklý, Matný, Hladký
Výrobca Záruka Áno
Druh Vybavené Veci/Skin
Materiál Silicon + Soft TPU
stav Nové
Krajina/Región Výroby Čína
Kompatibilný Model Xiao Pocophone F1
Kompatibilné Značky Xiao
Názov Značky GKK
Maloobchodnom Balení Áno
Funkcia Adsorpcia

Napísať recenziu

GKK Mäkké TPU Silikónový Kryt Business Shockproof Proti Klepaniu Ochranné puzdro S Prst Prsteň Pre Xiao PocoPhone F1

GKK Mäkké TPU Silikónový Kryt Business Shockproof Proti Klepaniu Ochranné puzdro S Prst Prsteň Pre Xiao PocoPhone F1

Funkcie Značka: GKK typ Položky: 360° Úplné Ochranné puzdro Materiál: Silicon + Soft TPU Farba: je Rovnaká ako obrázky dokonale Hodí a jednoduchá inštalácia. Robustný shockproof chráni telefón pred poškodením a poškriabaním Hybridné 3 v 1 odnímateľný

Súvisiace produkty