Tajný kľúč/pleťové tonikum s rose extrakt ruže kvetinový zmäkčenie Toner

Novinka

€6.96

Skladom

Toner s rose voda je ideálne riešenie pre hydratáciu suchej pokožky, zachovanie tón a prevencia starnutia tkanív. To zarovná a zlepšuje pleť, zlepšuje prekrvenie kapilár, posilňuje steny ich plavidlá-toto je uľahčené tým, korenie, zeleného čaju a ruže, extrakt v zložení.

Papája je zložka, ktorá propaguje omladenie pleti v dôsledku exfoliácia z exfoliačný epidermis častíc a ovocné kyseliny. Огуречный extrakt obnovuje hydrobalans bunky a poskytuje im minerály a hnedé riasy zlepšuje microbilef a zásobuje tkanivá s jód, ktoré sú potrebné na mnohých biochemických procesoch. Paradajka je bohatý na antioxidanty, spomedzi ktorých jeden z najdôležitejších je lykopén, ktorý nielen bojuje s photoaging, ale má tiež антиканцерогенными vlastnosti.

Kapacita: 248 ml

Spôsob užívania:

Na hydratujú pokožku a jemne odstráňte zvyšky kozmetických prípravkov na umývanie, sa vzťahujú na tvár bavlna disk, umyté s hmlou okamžite po čistiacich postupov. Nezabudnite o spracovanie krku a dekoltu priestor, aby sa zabránilo dehydratácii z týchto oblastí. Zloženie:

Rose Damasku hydrolat, glycerín, papája extrakt, uhorkový extrakt, Camellia Čínština (zelený čaj) extrakt, hamamelisa extrakt, shikakai (soapnut), jeden pepper extrakt, kórejčina petržlen ectrict, lichen extrakt, polysorbate 80, гидроксиэтилцеллюлоза, EDTA dinatrium soľ, parfumy, 2- - hexanediol, tremella fuciformis (húb) extrakt, Punica granatum dodávateľa extrakt, Citrus limon (Citrón) ovocný extrakt, Morus alba bark extrakt, physalis dodávateľa ovocný extrakt, rias extrakt, sodík dodávateľa.

Štítky: facial toner, tvár toner, aloe vera face toner, toner vody, pleťové tonikum, TOner, tonikum na tvár, bioaqua vody, akné toner, starostlivosť o pleť toner

Pôvod KR(Pôvodu)
Názov Značky Tajný Kľúč
Pohlavie Žena
Položka Druh TOner
Krajina/Región Výroby Kórea

Napísať recenziu

Tajný kľúč/pleťové tonikum s rose extrakt ruže kvetinový zmäkčenie Toner

Tajný kľúč/pleťové tonikum s rose extrakt ruže kvetinový zmäkčenie Toner

Toner s rose voda je ideálne riešenie pre hydratáciu suchej pokožky, zachovanie tón a prevencia starnutia tkanív. To zarovná a zlepšuje pleť, zlepšuje prekrvenie kapilár, posilňuje steny ich plavidlá-toto je uľahčené tým, korenie, zeleného čaju

Súvisiace produkty