Super shark fin antény špeciálne antény autorádia Klavírny lak Silnejší signál pre Toyota Avensis

Novinka

€16.30

/ €23.62

Skladom

Často Kladené Otázky

Otázka č. 1: Je super shark rovnakej farby s pôvodnou auto farbu?

Odpoveď 1: Super shark fin farba veľmi blízko pôvodnej farbe,však auto dôsledku dlhodobého vystavenia vonkajšie, erózie tým, dážď a sneh,farba sa zmenila, takže nie je možné presne rovnaká ako farba,prosím pochopiť.

Otázka č. 2: Super shark inštalované na streche majú malé medzery, je vhodné?

Odpoveď 2: Super shark spodnej časti je plochá,väčšina z hatchback modely a SUV modelov č mať rozdielu,sedan modely strecha je oblúk,tam môže byť len trochu rozdiel,to nie je dotknuté použitie.Môžete použiť lepiacu do priepasti.

Otázka 3: Ako sa o rádiového signálu účinok po inštalácii?

Odpoveď 3: Túto anténu pomocou čistenie medených armatúr,prostredníctvom našich testované,signál v blízkosti pôvodného auta anténu.

Otázka 4: Aké by mali byť poznámka pri inštalácii?

Odpoveď 4: Čistenie okolo antény base,uistite sa, že majú vodu a prach,najprv pripojte kábel a base,test rozhlasovej,ak je to ok,ako pri inštalácii,vykurovania 3M lepidlo s sušič na vlasy pred inštaláciou,bude to mäkké,viskozita zvýši,mať len jednu šancu vložiť,tak sa uistite, že zarovnanie positionpressing 3 minút po prilepení,uchovávajte v suchu do 2 dní.

Ak sa vám to páči,prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu,ďakujem. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, my vám uspokojivú odpoveď,ďakujem.

Štítky: anténa shark, kábel anténa shark fin, anténa fin, silný anténa shark fin, aktívne auto rádio anténa shark fin, anténa automobilov kia, anténa shark fin, shark fin, anténa kia, anténa shark fin

Položka Dĺžka 17.6cm
Položka Šírka 9.6cm
Auto Maker TOYOTA
Externé Testovanie Certifikácia BODKA
Položka Výška 6.3cm
Názov Modelu avensis
Frequence Rozsah FM/AM
Položka Hmotnosť 0.23kg
Názov Značky DA
Špeciálne Funkcie Rádiová anténa
Položka Druh Antény
Model Rok VŠETKY
Druh Materiálu ABS,Klavírny lak

Napísať recenziu

Super shark fin antény špeciálne antény autorádia Klavírny lak Silnejší signál pre Toyota Avensis

Super shark fin antény špeciálne antény autorádia Klavírny lak Silnejší signál pre Toyota Avensis

Často Kladené Otázky Otázka č. 1: Je super shark rovnakej farby s pôvodnou auto farbu? Odpoveď 1: Super shark fin farba veľmi blízko pôvodnej farbe,však auto dôsledku dlhodobého vystavenia vonkajšie, erózie tým, dážď a sneh,farba

Súvisiace produkty