Yaye Čakra Kamene-Liečivý Kryštál S Vyrytým Čakra Symboly Súbor 7 Holistický Vyvažovanie Leštené Palm Kamene

Novinka

€16.30

/ €17.15

Skladom

Čakra Liečivé Kamene Krištáľ S Vyrytým Čakra Symboly Súbor 7 Holistický Vyvažovanie Leštené Palm Kamene Súbor 7 čakra kameň patrí: Ametyst (Korunná Čakra) Carnelian(Sakrálna Čakra), pyrit(Solar Plexus), Zelená Aventurine (Čakra Srdca), Lapis Lazuli (Krčnej Čakry), Crystal Clear(Tretie oko Čakra), & Červený jaspis (Koreňová Čakra). Veľkosť cca:1.3x1.3x0.24inches ( cca 33 mm x33mmx6mm) Hmotnosť o 97g Každá čakra zodpovedá farba symbolom., ktoré môžu byť použité pre Vyrovnávanie Čakier Terapie. Môže byť použitý v krištáľovo terapia pri liečbe rôznych ochorení, duševné, emocionálne, psychologické a ďalšie Čakry kameň je prírodný, vám prinesie pozitívnu energiu, prispieva k uzdravenie srdca , Reiki, Meditácia, Pokoj. Kameň, ktorý ste dostali bude podobný obraz, pretože z prírodných kameňov. Obrázok je len pre vašu informáciu, kameň, ktorý ste dostali bude podobné, pretože z prírodných kameňov.

O naše produkty:

1.Kvalitné konkurencieschopné ceny ,rýchle dodanie ,drop shipping je k dispozícii, najlepšie a včasné služby 100% spokojnosti;

2.Môžete veľkoobchod ich na ďalší predaj ,môžem poštovné ich vymenovať adresu;

3.Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma včas ,bude odpovedať v priebehu 12 hodín s výnimkou víkendov;

4. Vitajte na kúpu produktov na mojej webovej stránke som veľmi rád, že sa moje najlepšie pre vás najlepšiu kvalitu a najlepšie služby.

Spôsob dopravy:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Čína Príspevok Vzduchu 15-35 dní; EMS 8-13 dní; DHL 5-8 dní;

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli .Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba :

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. (Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.). Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si našu spiatočnú adresu a napísať o doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Ponúkame len kvalitné výrobky. Rýchle Dodanie, Kvalitné. Ak existuje iný problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás! Odpovieme vám čo najskôr! Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Štítky: crystal veľké liečenie, liečenie čakier, umelé krištáľovo liečenie, crystal reiki liečenie, cyrstals náhrdelník uzdravenie, prírodné holistického liečenia, dildo kameň uzdravenie, holistického liečenia bylinkami, farba kameňa, liečenie, zdravé pregancy holistického liečenia

Názov Značky yaye
Tvar Kolo palm kamene
Materiál crystal kameň
Funkcia vyryté čakra kamene
farba Fialová,zelená,biela,červená a pod.
Tému Vyryté čakra kameň
Regionálne Funkcie Európa
Použitie Reiki liečenie,domáce dekorácie alebo obchodné dary,

Napísať recenziu

Yaye Čakra Kamene-Liečivý Kryštál S Vyrytým Čakra Symboly Súbor 7 Holistický Vyvažovanie Leštené Palm Kamene

Yaye Čakra Kamene-Liečivý Kryštál S Vyrytým Čakra Symboly Súbor 7 Holistický Vyvažovanie Leštené Palm Kamene

Čakra Liečivé Kamene Krištáľ S Vyrytým Čakra Symboly Súbor 7 Holistický Vyvažovanie Leštené Palm Kamene Súbor 7 čakra kameň patrí: Ametyst (Korunná Čakra) Carnelian(Sakrálna Čakra), pyrit(Solar Plexus), Zelená Aventurine (Čakra Srdca), Lapis

Súvisiace produkty