19x19mm SheType Star Tvar Real Blue Sapphire Biela CZ Darček Pre Dámy 925 Pevné Šterlingov Strieborné Prstene

Novinka

€8.13

/ €9.80

Skladom

Popis: Preoduct Kovu: Garantované 925 Sterling silver produkty Liečba: Vyhrievané Jasnosť: AK chcete VVS Ostatné: Luxusný, Luxusný, Elegantný, jednoducho a krásne!! Lesk: Jedna Pripomienka: Máme len pár zásob všetky produkty v našom internetovom obchode. Ak je to potrebné, prosím objednávku ihneď. Ďakujem. Platby :

Súhlasím Viazaný, kreditných kariet a PayPal

Doprava:

Každá položka sa dodávajú s doporučenou poštou a poistenie tak, že môžete sledovať stav dopravy on-line. To sa zvyčajne trvať 10-24 pracovné dni, aby sa dospelo.

Vracia:

Súhlasím vracia bez uvedenia dôvodu kupujúci obdrží po ich do 14 dní. Ak máte akékoľvek problémy, prosím e-mail nás a my vám radi s vami spolupracovať. Všetko sa vracia, musí byť v pôvodnom stave a nikdy nosené.

Spätná VÄZBA

Ako vždy, ďakujem vám za vašu podporu. Budem pokračovať, aby sa viac jedinečné šperky a poskytovať čo najlepšie služby pre každého. Som spravodlivý a ľahko hovoriť. Prosím, nechajte ma pozitívnu spätnú väzbu všetky položky. Ak máte pocit nespokojnosti s všetky svoje produkty alebo služby, Prosím kontaktujte ma a ja vám pomôžem, aby to riešili. Prosím, nenechávajte ma nič negatívne, netural a ja vám pomôžu vyriešiť ju. nosenie.

Všetko Najlepšie,

SheCrown Šperky Spoločnosť

Štítky: londýn topaz, 925 real, luk vlasy čisté, 925 silver, citrin nastaviť, krúžok fialová, diadem mužov, iolit, kvet headpiece svadbu, nohu krúžok

Príležitosti Výročie
Pohlavie ŽENY
Štýl Klasické
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Názov Značky SheType
Strane Kameňa ŽIADNE
Kovové Pečiatky 925,Libra
Číslo Modelu cr0183
Jemné alebo Módne Jemné
Krúžky Typ Snubné Prstene
Kovy Typ STRIEBRO
Tvar\vzor Hviezda
Položka Druh Krúžky
Hlavný Kameň SAPPHIRE
Tvár Veľkosť Prsteňa 19x19mm
Drahokam Veľkosť 6x4mm
CertificateType Tretia Strana Hodnotenie

Napísať recenziu

19x19mm SheType Star Tvar Real Blue Sapphire Biela CZ Darček Pre Dámy 925 Pevné Šterlingov Strieborné Prstene

19x19mm SheType Star Tvar Real Blue Sapphire Biela CZ Darček Pre Dámy 925 Pevné Šterlingov Strieborné Prstene

Popis: Preoduct Kovu: Garantované 925 Sterling silver produkty Liečba: Vyhrievané Jasnosť: AK chcete VVS Ostatné: Luxusný, Luxusný, Elegantný, jednoducho a krásne!! Lesk: Jedna Pripomienka: Máme len pár zásob všetky produkty v našom internetovom obchode.

Súvisiace produkty