Ping 3020 big power laserové rytie stroj,Co2 laser rytec 40w,priemyselný laser cutter,veľký výkon lasera modul

Novinka

€402.72

/ €575.31

Skladom

1: Plne vybudovať platformu odbornej vlákniny laserové značenie stroj obchod, prosím zákazníkov, aby patronize, to nie je len pozrieť na ceny. Pozrieť sa na kvalitu stroj, pomocou high-kvalitné časti strojov ponúknuť zákazníkom najlepšie ceny a kvalitné služby! Poskytovanie S/N kódovanie pre naše stroje, stroj životnosť služby

2: Nikdy nedovoľte, aby sa cena sa stal len základný faktor pre podnikanie spoločnosti marketing. Rozšírte svoje vlastné marketingové nápady a postavenie vysokej kvality trhoch.

3: Leopard a mačka sú podobné, ale líšia v kvalite. Ak chcete leopard alebo mačka, budete mať konečné slovo, môžem poskytnúť. Len cena je iný!

Bezpečnostné opatrenia

1:zasielame tovar po mori do vašej základne seaport vo vašej Krajine(Ak nie import stroj skúsenosti,bude potrebné si nájsť maklér vám jasný ciel, nebudeme zodpovední za colné odbavenie)

2:Dovozného cla,daní a miestneho poplatky nie sú zahrnuté v cene, alebo doprava zdarma .Tieto poplatky sú kupujúceho responsibity.

3:Pls uistite sa, že môžete prejednanie pred objednávke, ak nie prejednanie pred termín, vaše Zvyky bude distroy tovaru, a budete musieť znášať všetky náklady spôsobené Colným odbavením dealy.

4: Ak chcete poslať kuriérom, ako je DHL, UPS, Fedex alebo EMS, pls poskytnúť nám svoj názov mesta, psč, aby sme mohli skontrolovať, ak dorazí, ak vzdialených oblastiach a koľko stojí.

5:sa Prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred vami, aby.

6:Sme zvyčajne označiť tovar za nízke náklady na colné vyhlásenie ,ale nemôžeme guarance č daň, ako to je, závisí od vašej krajiny politiky, napíšte menšia hodnota má tiež riziko, treba poznamenať, s touto pred objednávke! Ak potrebujete zobraziť hodnotu true alebo iné hodnoty, dajte nám prosím vedieť vopred.

7:Pls skontrolujte všetky tovaru pozorne, ako sa prihlásite prijať balíček a správa sa k nám v priebehu jedného týždňa, ak nie sú všetky diely, straty alebo stroj problémy. Pls zobraziť podobné fotografie a videá.

8:Kvôli stroj je špeciálny produkt, veľké rozmery, ak prepravu späť, náklady na prepravu a dovozu dane bude veľmi vysoký, a tak sme sa nechcú Vrátiť, ale budeme nadobúdateľa, že to môže fungovať dobre. Počas záruky, môžeme zmeniť ste náhradné diely zadarmo (s Výnimkou spotrebných častí)

9: Ak potrebujete rýchle dodanie, prosím, poskytnite nám svoje mesto a psč ak chcete skontrolovať, náklady na dopravu pre vás, našich spolupracovala kuriér je DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, Založené na dodaciu adresu a náklady nášho výrobku. Budeme účtovať časť expedičný poplatok zodpovedajúcim spôsobom. Dúfam, že ste pochopili.

1: spokojnosť Zákazníka je dosť dôležité pre nás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás.

2: Ak nie sú žiadne problémy s nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme robiť naše úsilie pomôže vyriešiť problém.

Štítky: papier laserové gravírovanie, cnc router, co2 laser machin, objektív 40w laser, vlákno laser cutter, jh laserom co2, 40w laser, cnc, 40w co2 laser, vedúci laser

Číslo Modelu 3020
CNC alebo Nie Normálna
stav Nové
Názov Značky HCZ

Napísať recenziu

Ping 3020 big power laserové rytie stroj,Co2 laser rytec 40w,priemyselný laser cutter,veľký výkon lasera modul

Ping 3020 big power laserové rytie stroj,Co2 laser rytec 40w,priemyselný laser cutter,veľký výkon lasera modul

1: Plne vybudovať platformu odbornej vlákniny laserové značenie stroj obchod, prosím zákazníkov, aby patronize, to nie je len pozrieť na ceny. Pozrieť sa na kvalitu stroj, pomocou high-kvalitné časti strojov ponúknuť zákazníkom najlepšie ceny a kvalitné

Súvisiace produkty