Trávnik Aerator Topánky Nový príchod so 6 shoelace Záhrada Dvore Tráva Náradím Scarification Nechtov Nástroj LS BY

Novinka

€10.97

/ €13.71

Skladom

Model popis: kmeňové model je 4 plastové bezpečnostné pracky šnúrky môže byť upgradovaný až 6 alebo 8 šnúrky (viac počet šnúrky, viac stabilný)

Upgrade verzia je 4 nerezová oceľ bezpečnostné pracky šnúrky môže byť upgradovaný až 6 alebo 8 šnúrky (viac počet šnúrky, viac stabilný. Nerezová oceľ bezpečnostné pracky, ktoré je silnejšie a nie je ľahké spadnúť, avšak cena je vyššia)

Trávnik sýtenie nebolo nikdy jednoduchšie! Trávnik Aerator Topánky sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám to váš trávnik prevzdušňovanie, kým si urobili prechádzku okolo vášho trávnika.

Udržať váš trávnik zelený a zdravý

Trávnik Aerator Topánky punkcia váš trávnik, čo dôležité, voda, vzduch a živiny dostať dole, hlboko do svojho tráva je koreňom. Rast jasnejšie a zdravšie trávnik.

Jednoduché, lacné, jednoduché

Namiesto prenájmu drahé aerator stroj, alebo strácať čas s nepríjemné strane trávnik aerator, prevzdušňovanie topánky robí proces sýtenie váš trávnik ako rýchle a jednoduché, ako je to možné. Všetko, čo musíte urobiť je chodiť.Môžete nosiť sýtenie topánky pri kosení váš trávnik na vyradiť dve práce naraz a ušetríte čas.

Silné kovové pracky

Trávnik Aerator Obuv používa silné kovové pracky. Jeden ľahko vytiahnuť a to kovové pracky utiahnite a držať pevne na mieste. Budete môcť popruh vaše nohy v úzkych a nebudete musieť starať o pracky lámanie.

Jedna veľkosť pre všetkých

Tieto trávnik topánky boli navrhnuté tak, aby prispôsobiť akejkoľvek veľkosti nohy. tak môžete zabezpečiť mu pevne na vaše pravidelné topánky a začať sýtenie

PODPORUJE EKOLOGICKEJŠIE a ZDRAVŠIE TRÁVNIKY - Trávnik Aerator Topánky umožňujú vodu, hnojivá a vzduch dostať dole na vidieku, zlepšenie zdravia vášho trávnika.

Trávnik Aerator Topánky silné kovové pracky, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali dlho

RÝCHLE A POHODLNÉ - Jednoducho nosiť týchto pridaním sandále pri chôdzi váš trávnik pre rýchle a jednoduché prevzdušňovanie trávnika.

NAJLACNEJŠIE, NAJJEDNODUCHŠIE RIEŠENIE - Trávnik Aerator Topánky sú lacnejšie ako perlátor stroj, prenájom, a jednoduchšie ako používanie strane trávnik aerator

BALENIE OBSAHUJE:

2 x Aerator Topánky

1 inštalácia nástroja

26 obuvi hrotmi

4/6/8 ks plastové spony, šnúrky alebo 4/6/8 kus z nerezovej ocele, pracka shoelace(Na šnúrky sú dodávané podľa vzoru a množstvo zvolíte pri vytváraní objednávky.)

Štítky: dekor tráva, rukou záhradnícke nástroje, nail art, nástroj ruka, umelý trávnik, dh nechty, muži obuvi, balkón, záhradné náradie, stampin až pečiatky a zomrie 2020 nové prírastky, hranice záhrada

Štýl Topánky Prevzdušňovače
Materiál PVC
Názov Značky FINDAMAZE
Číslo Modelu FINFAMAZE-001
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Trávnik Aerator Topánky Nový príchod so 6 shoelace Záhrada Dvore Tráva Náradím Scarification Nechtov Nástroj LS BY

Trávnik Aerator Topánky Nový príchod so 6 shoelace Záhrada Dvore Tráva Náradím Scarification Nechtov Nástroj LS BY

Model popis: kmeňové model je 4 plastové bezpečnostné pracky šnúrky môže byť upgradovaný až 6 alebo 8 šnúrky (viac počet šnúrky, viac stabilný) Upgrade verzia je 4 nerezová oceľ bezpečnostné pracky šnúrky môže byť upgradovaný

Súvisiace produkty