WHEXUNE Nový 12 palcový Zrkadlo 1440P Auta DVR Stream Media Dotykový Displej Auto Fotoaparát dash cam parkovacia kamera Parkovací Monitor, rekordér

Novinka

€32.69

/ €43.58

Skladom

12" Panoramatický Displej 12-palcový panoramatické streaming IPS dotykový displej,V procese jazdy,môžete tak nielen vidieť úplné a jasné späť cestnej tri-auta podmienky na ceste,ale aj viac cestnej scenérie.

Mstar(MSC8339) čip: Profesionálne Mstar MSC8339 procesor,kvalita obrazu je podrobnejšie.

2560*Rozlíšenie 1440, Porovnať 1080P,1440P rozlíšenie môže výrazne zlepšuje nočné videnie a získať ostrý,farby-presné snímky,viditeľné video v akejkoľvek situácii-je deň alebo noc.

1080P Zadná Kamera Tejto dash cam určite prekvapí.Podľa našich kontrast test,to nahrať jasnejšie videá, ako väčšina ostatných dashcams.

Široký Dynamický Rozsah(WDR) Vysoko citlivý WDR(Wide Dynamic Range) imanging technológie,F1.8 veľké clona,svetlo príjem vzrástol o 20%.Môžete zachytiť vysoko kvalitné snímky vo vysokých/nízkych svetelných podmienkach.

Dual Objektívom Na Nahrávanie:

12" Streaming Media 12" zrkadlo dash cam s streaming médií funkcia,podpora posuňte nahor a nadol nastavte podáva pohľad,budete sa nemusíte starať o slepú zobrazenie oblasti.

2.5 D zakrivené obrazovky:

Nízka Úroveň Svetla Nočné Videnie Nízka Úroveň Svetla Nočné Videnie jasne sugestívne zachytáva snímky s presnosťou farieb dokonca aj pri slabom osvetlení prostredia bez použitia pomocného osvetlenia.

24 Hodín Parkovanie monitor, Keď niekto v blízkosti vášho vozidla alebo vozidlo sa začne pohybovať, Automaticky zapnúť a začať nahrávať, keď zistí nárazu alebo nárazu,prístroj sa automaticky zaznamenáva na niekoľko sekúnd,uistite sa, že 24h Parkovanie Stráže. Pozor: To by malo byť spojené hardwire, Kliknite na tlačidlo nasledujúci obrázok kúpiť hardwire.

Auto Reverznej Parkovanie zobrazenie s line Iné ako duálne kamery, nahrávanie súčasne, keď v automatickom chodu, môže prepínanie na zadnú kameru s obrazom, parkovanie linky v plnej obrazovke. Pomôže vyhnúť sa niektoré malé nehody, zabezpečiť viac bezpečné zálohovanie. Poznámka: prosím, pripojte červený kábel do 12v napájanie zo záložnej lampa ak potrebujete auto spätný chod.

G-sensor & Slučky Nahrávanie V prípade zrážky,dokonca aj vtedy, ak slučky nahrávanie je zapnutá funkcia G-senzor automaticky blokuje videa a nie je prepísaný v slučke nahrávanie.Slučky nahrávanie zaručuje, že SD karty nikdy nie je úplné a môžete prevziať najnovšie snímky kedykoľvek.

K90S a K90D Zoznam Balíkov:

D45 a D55 Zoznam Balíkov:

Štítky: zrkadlo záznam, cam dash, DVR, chevrolet zadné, rusko tričko, nahrávanie videa, dashcam dual gps, dashcam, parkovacia kamera, koleos auto dash fotoaparát

Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
24 Hodín Parkovanie Monitorovanie Podpory, je potrebné kúpiť hardwire
Video Kód H. 264
Max Externej Pamäte 128G
Video Formát MOV
Displej pomer 16
Batérie Vstavaný
Dotykový Displej Áno
Jazyk OSD Vietnamčina
Položka Druh Automobilové DVR
Noc Verziu DVR jasnosť obrázky na noc
Pixelov 1200Mega
Uhol Pohľadu 150°-160°
Chipset Výrobca MSTAR
1440P Rozlíšenie Super hd video záznam kvality
Počet Šošovky 2
Veľkosť Displeja 12inch
Snímok Za Sekundu 30
Rozhranie Micro SD/TF
Výdrž Batérie batéria je veľmi malé,pls.pripojte sa auto poplatok použiť.
Montáž Režim Spätné Zrkadlo
Snímací Senzor 1/3"Sony Ccd
Názov Značky WHEXUNE
Pôvodný Balík Áno
Displej 12 Palcový IPS Dotykový displej
Rozlíšenie Kamery 2560x1440
Pomlčka Fotoaparát Záznam videa až do rozlíšenie 1440p
1080P Zadná Kamera predný fotoaparát je 1440P, zadné kamera 1080P
GPS logger ŽIADNE
Špeciálne Funkcie Široký Dynamický Rozsah
Zadná Kamera Áno

Napísať recenziu

WHEXUNE Nový 12 palcový Zrkadlo 1440P Auta DVR Stream Media Dotykový Displej Auto Fotoaparát dash cam parkovacia kamera Parkovací Monitor, rekordér

WHEXUNE Nový 12 palcový Zrkadlo 1440P Auta DVR Stream Media Dotykový Displej Auto Fotoaparát dash cam parkovacia kamera Parkovací Monitor, rekordér

12 Panoramatický Displej 12-palcový panoramatické streaming IPS dotykový displej,V procese jazdy,môžete tak nielen vidieť úplné a jasné späť cestnej tri-auta podmienky na ceste,ale aj viac cestnej scenérie. Mstar(MSC8339) čip: Profesionálne

Súvisiace produkty