Na Predaj Športové Medaila Vešiak

Novinka

€8.99

Skladom

Poznamenal: To Nie je ideálne medaila vešiak, pretože poľské pokovovanie nie je hladké dosť, naše výrobné kolega urobil chybu, tak vytvárajú to nie je pekné, dosť, ale to je ešte dobré držať medaily, bude vplyv používania, len s niektorými škrabance a bodky, ktoré nie je veľký problém, takže sa dá veľmi pekné zľavu. Ak chcete dokonalé, prosím prejdite na ďalšie prepojenie nášho obchodu:

Položky: Medaila vešiak

Štýl:2 bary/3 bary/4 bary/Challenge accepted

Dĺžka: 33 CM(330 MM)

Všetky rozmery sú merané ručne .

Chyba merania môžu existovať s toleranciou (pohybovala)na 0,5 -1 cm.

Skrutky, ktoré sme použili sú všetky z nerezovej ocele materiál s čiernou povrchovou príliš. Ostatnými predajcami používať železo skrutku, bude hrdze po nejaký čas a medaila vešiak by mohli spadnúť na stenu, pretože medaila vešiak s toľkými medaily by byť ťažké. Aby sa zabránilo takejto nebezpečenstvo z deje, používame dlhé veľkosť nerezová oceľ skrutky nechty. A pretože z nehrdzavejúcej ocele je ťažšie materiál, krížová drážka na hornej nechtov vedúci by nemal byť ľahké byť brúsený preč. Toto je veľmi dôležité, ak groove je brúsený preč, keď ste skrutku klinec ťažko, si nemohol vziať klinec off.

Poznamenal: zasielame do Číny tiež, prosím, miesto, aby priamo a nechajte nám správu on-line o adresu, ktorú chcete loď je ok.

Tu sú ďalšie obrázky pre váš posudok:

Sprievodca Inštaláciou:

Pre dopravu používame doporučene, nie na pravidelné paušálne post, tak poštár bude volať, keď je expedíciou svoj pozemok, aby sa uistite sa, že ste prihlásení pozemok seba, to je zďaleka najlepšie služby a nákladovo efektívny spôsob, ako medzinárodné balíkové zásielky. Pre väčšinu krajín, trvá 3 týždne osloviť vás, tak prosím, aby telefón na a robiť odpoveď poštár hovor, keď to príde. Nižšie je naše štatistiky pre prepravný čas.

Tu sú ďalšie fotografie na vaše recenzie.

Štítky: držiteľ medaila, medaila objednávky, u ramienka, auto tlačidlo medaila, kauciu vešiak, futbal železa ons, medaila prívesok, jazda na bicykli, medaila rack, 0 g ramienka, medaila vojenské

Materiál Žehlička
Tvar Obdĺžnik
Štýl Európa
farba čierna
Názov Značky KLASICKÉ A ČERSTVÉ

Napísať recenziu

Na Predaj Športové Medaila Vešiak

Na Predaj Športové Medaila Vešiak

Poznamenal: To Nie je ideálne medaila vešiak, pretože poľské pokovovanie nie je hladké dosť, naše výrobné kolega urobil chybu, tak vytvárajú to nie je pekné, dosť, ale to je ešte dobré držať medaily, bude vplyv používania, len s niektorými

Súvisiace produkty