Psypher Robert Smith a Papierový Žeriav Productions /close-up fáze karty magický trik / veľkoobchod / doprava zadarmo

Novinka

€12.45

Skladom

Popis:

"...ak hľadáte pre flexibilné, klamlivé a efektívny spôsob, ako získať informácie, Psypher je vynikajúcou voľbou. "-James Sanden, MyLovelyAssistant

Robert Smith a Papierový Žeriav Magic hrdo prezentovať Psypher. Psypher je veľmi uznávaný produkt, Univerzálny Dojem, ale väčšie, lepšie a silnejšie. Predstavte si, vedieť, čo niekto myslí, kedykoľvek. AKÉKOĽVEK slovo, obraz, karty, alebo si myslel, napísal divák a viete, čo to je, bez toho, že prichádza v ich blízkosti!

Tu je to, čo dostanete:

Viac materiálu

Viac možností, vyššia trik pre vás pracovať. (Dvakrát viac ako pôvodné UI)

Silnejší ťah

Zákazku na prácu 20% lepšie než originál.

Vizitky peňaženky

Väčšina nahliadnuť peňaženky náklady dvojnásobku tejto celý balíček samostatne. Získavate jeden voľný... a hádajte čo? Tento fúka všetky nahliadnuť peňaženky z vody! Prečo? Pretože ste nikdy sa nedotýkajte vizitku po ich písať na ňu.

Nové Postupy

Psypher je veľmi jednoduché použitie, ale hodí v niektorých základných karty technika a routining z B. Smith a vaša hladina podvod a vplyv len išiel niekoľko zárezov. Samozrejme, ak chcete sedieť a nechať trik robiť všetku prácu ísť priamo vpred, to, čo je to tu! Tu sú niektoré z rutiny učil na DVD:

E-Z - Tento efekt je jedným z najviac čistého elementary meditation účinky mysliteľné s kariet. Váš divák je požiadaný, aby sa myslieť na VŠETKY karty v balíčku, napíšte si ho na kus papiera a dať, že kus papiera vo svojom vrecku. Čo všetko sa deje, zatiaľ čo váš chrbát je zapnuté, môžete byť dokonca i v inej miestnosti! Keď sa vrátite, môžete odstrániť karty z poľa a umiestniť jednu lícom nadol karty na stôl. Opýtajte sa na diváka na názov karty sú len myslenie... diváka otočí kartu viac, a to je myšlienka karty!! Karta magic nemôže byť silnejší!

Časová zóna - Predstavte si divák myslí čas, druhý divák odstraňuje 3 karty z balíčka, keď myslel, že je čas s názvom druhý divák odhaľuje jej karty... uhádli ste, hodnota kariet zápas myšlienka čas!

Meno a Karty Rutina - To je B. Kováčska vrah karty rutinné s viacerými, nemožné climaxes! Predstavte si, že nie len že sú schopní poznať karty je niekto mysli, ale tiež vedieť, keď si MYSLIA, že "stop" pri jednaní cez palubu. Nielen, že im poviete, keď si mysleli, stop, teraz povedzte im, aké karty sú myslenie. Nielen vy povedzte im, aké karty sú myslenie, máte ich otočiť karty sú mentálne zastavil, a to je myšlienka karta! Nie len robíte všetko, čo vám teraz si myslia, že osoby, ktoré je dôležité v živote, a bez slov sa odhaľujú názov tejto osoby! Tento vzrušujúci a silný 4-5 minút rutinné nemá žiadne dole času a stojí oveľa viac, ako cena tejto súpravy. V skutočnosti, to je to, čo B. Smith by blízkosti jeho vystúpenie s celého sveta. (Keď to nie je plač, slzy krvi)

Vizitka Peňaženky - môžete robiť, čo chcete s touto, zatiaľ čo rozdávať vizitky! Toto je neoceniteľné pre pracovné kúzelník. Predstavte si, očarujúci potenciálneho klienta tým, že im myslieť na nič (meno, slovo, obraz, NIČ!) a mať ich napísať na vizitku, a do ich vrecka všetkých, zatiaľ čo vy sa odvrátil. Teraz si predstavte, že v úžase, keď vám prezradiť, že si myslel! Práve ste sa im príbeh, pre zvyšok svojho života, spolu s dokladom pre ich udržanie a ukázať ostatným, ktorý sa stane byť VAŠA vizitka s VAŠE kontaktné informácie. Psypher sa oplatí!

Plus ďalšie Tri rutiny, psychológia, výkon tipy, vykukuje a viac!!

Priznajme si to, toto nie je len DVD, alebo len Trik, to je celý elementary meditation AUTA s nekonečné možnosti. Prečo venovať na 100 dolárov za jeden nahliadnuť peňaženky, ktorý je menej pôsobivý, keď môžete mať vizitku peňaženky, gimmicked krabica, alebo dojem, pad, spolu s DVD plná nápadov a rutiny to všetko len za $40!!

Doba chodu Cca : 93min

Štítky: magic, magický trik pre profesionálny kúzelník, magic duševné, tom kameň, čarovná scéna, duševné trik, robert smith, požiar auta magic, david roth, kúzlo výrobku

Veľkosť One Size
Je Návod Súčasťou Áno
Kategórie
Druh KARTY
Hmotnosť (kg)
Kód výrobku
Názov Značky Hexahedron Magic
Výkon Formulár Street Magic
Vekové Rozpätie Grownups
Číslo Modelu Psypher
miesto pôvodu Čína (Pevninská Časť))
farba Šedá
Rozmery
Upozornenie Psypher
Pohlavie Unisex
Materiál Papier
Funkcie Ľahké Robiť

Napísať recenziu

Psypher Robert Smith a Papierový Žeriav Productions /close-up fáze karty magický trik / veľkoobchod / doprava zadarmo

Psypher Robert Smith a Papierový Žeriav Productions /close-up fáze karty magický trik / veľkoobchod / doprava zadarmo

Popis: ...ak hľadáte pre flexibilné, klamlivé a efektívny spôsob, ako získať informácie, Psypher je vynikajúcou voľbou. -James Sanden, MyLovelyAssistant Robert Smith a Papierový Žeriav Magic hrdo prezentovať Psypher. Psypher je veľmi

Súvisiace produkty