3000W AC 220V SCR Regulátor Napätia Stmievanie Stmievače Rýchlosť Radiča Termostat

Novinka

€3.64

Skladom

špecifikácia

Celkové rozmery: dĺžka 60 mm * šírka 50 mm * výška 30 mm

Vstupné napätie: AC 220V

Upravujúce rozsah: 10-220V

Použitie účinnosť: 90%

Maximálny výkon: 3000W

Použitie dovezených 26A SCR.(Zanechať compensable desať, obchod každý výrobok č jerry-vstavaný)

use1.6 thickFR-4High teplota doska, obvod, konštrukcia je rozumné, a usedplusBig thickOf zváranie dizajn, aj keď v súčasnosti je dostatočná aj vyrovnať s použitím bezpečnejšie a spoľahlivejšie.

Obchod, bez ohľadu na náklady, pomocou štandardných 25A 2-pin, tak, že dizajn naozaj 3000W.

Chladič use60 (L) * 30 (H) * 15 (W),3000W výrobkov s použitím takých veľká plocha chladiča, Taobao absolútne nevie nájsť druhý domov!

Na tchaj-wane výrobcovia používajú 2W potenciometer, aby sa zabezpečil dobrý lineárnosť regulácia napätia!

Okruh po niekoľko technických vylepšení, výber z každej z príslušenstva, je v súčasnosti plne vyspelé technológie. Pomocou dvoch-kondenzátor dizajn(Bezpečnosť kondenzátor + kov film kondenzátora) na to, aby účinne absorbovať nárast a napäťových špičiek, účinnejšia ochrana SCR, použitie vyššej efektívnosti a bezpečnejšie.

NoWhat povedať,rovnaké produkty robíme lepšie ako iné, viac profesionálne, viac prijateľné ceny, za bezpečnosť užívateľov, sme špeciálne vývoja produktu! Chcete kúpiť, priatelia nepovažujem tento produkt je absolútne hodnoty.

Pokyny:

Tento produkt je zapojený do série v tabuľke lampu alebo elektrický obvod, (ktorý je, lampy, elektrické spotrebiče, atď. ak chcete odpojiť FireWire alebo nulový riadok každého jedného, tento "produkt" môže byť pripojený na dva riadky) Otočný potenciometer Rotujúce prút, môžete hrať svetlo a tieň úprava, rýchlosť, napätie, úloha teploty; použitie je veľmi pohodlné.Tento produkt je vhodný pre:použitie nových high-výkon bi-directional tyristorové, pretože aktuálna do 26A, dobré riešenie elektrických drôtov v prípade chladenie odpor je príliš malý na to spôsobiť viac-aktuálne problémy; možno ľahko upraviť siete výstupné napätie, 10 ---- 220 napätie medzi svojvoľné úpravy na použitie elektrických spotrebičov. Napríklad: elektrický sporák, ohrievače vody, prenos tepla, stmievanie svetiel, malých motorových rýchlosti, elektrická žehlička termostat a tak ďalej. Tak, aby sme dosiahli stmievanie, termostat, vplyv regulácia napätia. K dispozícii menej ako 3000 wattov elektrickej energie s použitím veľké elektrické spotrebiče boli skvelé, tak všeobecné domácich elektrických spotrebičov alebo dostatočne malé, aby sa použiť pôvodné. (Indukčný alebo kapacitný výkon záťaže by sa mala znížiť, regulátor je vybavený s dovezené ST značka obojsmerná high-power SCR, a je vybavený withHigh-power tepla sinkPotentiometer s maticou, nepridávajte žiadne komponenty môžu byť použité, veľmi pohodlné a praktické).

Kuriérska informácie: omeškania vlasy-pass, či chcete odoslať ďalšie kuriér zákazníkov Chcete kontaktovať obchod upraviť poštovné.

Štítky: eq140, scr napätie, teplo termostat, miestny termostat, dualshock 4 touchpad, vysoká regulácia napätia, 50ktyz motora, lampa regulátor napätia, klip ps4, Stmievač

Aplikácia Iné
Názov Značky SZFYDOSH
Druh Iné
stav Nové

Napísať recenziu

3000W AC 220V SCR Regulátor Napätia Stmievanie Stmievače Rýchlosť Radiča Termostat

3000W AC 220V SCR Regulátor Napätia Stmievanie Stmievače Rýchlosť Radiča Termostat

špecifikácia Celkové rozmery: dĺžka 60 mm * šírka 50 mm * výška 30 mm Vstupné napätie: AC 220V Upravujúce rozsah: 10-220V Použitie účinnosť: 90% Maximálny výkon: 3000W Použitie dovezených 26A SCR.(Zanechať

Súvisiace produkty