Vreckovej veľkosti USB Spoplatnené Spájkovačka s Stáť Prenosné USB Spájkovačka Pero 5V 8W Mini Tip Tlačidlo Prepnúť Elektrické

Novinka

€4.23

/ €5.72

Skladom

Kunshan wangyatian Electronics Co., S.r.o.

Mnoho rokov skúseností v odbore výrobcov spracovanie prispôsobenie

Vlastnosti produktu

plne funkčný, USB napájanie spájkovačka

kompaktný a prenosný

zároveň rýchle otepľovanie a obnovy

dotknite kovového bode opäť začať pracovať znova

kombinácia vykurovacie teleso a zváracej hlavy

dotknite kovového bod na hlavnej zváranie pero jemne, potom LED svetlo sa rozsvieti a začne pracovať.

Ak položka je ponechaný v nečinnosti dobu 15 sekúnd, LED kontrolka bude ísť von a pero automaticky prejde do režimu spánku.

Upozornenie

osobitnú opatrnosť pri manipulácii s vyhrievaným zváracie elektródy, pretože vysoké teploty žehlička spôsobí požiar alebo spáliť

pri používaní spájkovačka prvýkrát, keď vykurovacie teleso sa stáva suchou, môže dym mierne. Je to normálne a mali by trvať asi 10 minút

neskladujte špeciálnou vrstvou tipy.

Obsah balenia

1PCS USB spájkovačka

1PCS Stojan

1PCS USB KÁBEL

ako používať elektrická spájkovačka a veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

1. Pred použitím nových spájkovačka, použite jemný brúsny papier na zosvetlenie na spájkovačka hlavu, povzbudiť a teplo, to, zaplávať v borovica kadidlo a potom sa dotknite spájkovanie cínom drôt s okrajom povrchu spájkovačka hlavu, aby spájkovačka hlavu rovnomerne nanesená vrstva cínu. Pritom môže uľahčiť zvárania a zabraňujú oxidácii na povrchu zváracej hlavy.

2. Je zakázané na opravu zliatiny hlavu. Ak nie cínu, je nájsť, cín môže byť použitý po toku je aktivovaný.

3. Elektrická spájkovačka by mali byť suché, a to je prísne zakázané práce vo vlhkom prostredí.

4. Pred použitím dôkladne skontrolujte, či je napájací kábel a napájací kábel je poškodený a či je napätie, ktoré je v súlade. A skontrolujte, či zváracia hlava je voľná.

5. Počas používania elektrická spájkovačka, nie libra ťažké. Aby sa zabránilo pádu. Keď je toho príliš veľa, cín na spájkovanie na železnej hlavu, je možné zotrieť podľa handričkou. Nehádžte ju preč, aby sa zabránilo scalding ostatných.

6. Počas proces zvárania, spájkovania železa nemôžu byť umiestnené všade. Keď nie zváranie, malo by byť umiestnené na železný rám. Upozorňujeme, že napájací kábel by nemal byť montovaný na zváranie hlavu žiaruvzdorné nehôd spôsobených rozbité izolačná vrstva.

7. Po použití, odrežte napájania v čase a vytiahnite sieťovú zástrčku zo zásuvky. Po vychladnutí, vziať spájkovačka späť na paneli s nástrojmi.

8. Po použití niekoľko krát odstrániť zváracej hlavy a odstrániť oxid vrstvu, aby sa zabránilo, že blokuje vrstva oxidov v budúcnosti.

Základné zručnosti pomocou elektrická spájkovačka:

1. Vybrať vhodné cín na spájkovanie, a vybrať nízky bod topenia cínové spájky drôt na zváranie elektronických komponentov.

2. Škálovanie prášok, rozpustí 25% z borovice v 75% alkoholu (hmotnostný pomer), ako Škálovanie prášok.

3. Tin by mala byť uplatňovaná pred prvým použitím elektrická spájkovačka. Špecifické metódy je: teplo elektrická spájkovačka. Keď je to len možné topiť, cín na spájkovanie, uplatňovať Škálovanie prášku, a potom naneste rovnomerne na spájkovačka hlavu s cín na spájkovanie, aby železa hlavu jesť vrstvy cínu rovnomerne.

4. Zváranie metódou: poľský kolíky podložky a komponentov s jemným brúsnym papierom a aplikovať Škálovanie prášok. Dotykom príslušnú sumu cínové spájky s zváracej hlavy a kontaktné zváranie mieste. Po všetkých cín na spájkovanie, na zváranie mieste topiť a neponárajte Viesť Vedúci súčasti, elektrické spájky tip jemne nadvihnite spolu pin zložky opustiť zváranie mieste.

5. Zváranie doba by nemala byť príliš dlhá, inak komponenty budú ľahko vyhorel. Ak je to potrebné, potrubia nohy môže byť hlboký s kliešte na pomoc odvod tepla.

6. Zváranie mieste by mala byť v tvare sínusovej vlny vrchol a povrch by mal byť jasný a plynulý, s Wuxi tŕnie a stredne tin obsahu.

7. Po zváraní je dokončená, zvyškový Škálovanie prášok na dosky plošných spojov by mali byť čistené s alkoholom, aby sa zabránilo zuhoľnatie Škálovanie prášok z ovplyvňujúcej bežnú prevádzku obvodu.

8. Integrovaný obvod musí byť zvárané napokon, elektrická spájkovačka by mali byť spoľahlivo uzemniť, alebo odpadového tepla, využitie na zváranie po výpadku elektrického prúdu. Alebo použite špeciálne pätica integrovaných obvodov, a zapojte integrovaný obvod po zváraní objímky.

Štítky: mini spájkovačka hakko, žehlička na spájkovanie tip, držiak na spájkovanie, časti desoldering, železná tyč spájky, žehlička na spájkovanie cínom, Spájkovacia Stanica, žehlička na spájkovanie, prepracovať stanice, láka mini žehlička

Či Alebo Nie Import No
Značky Wang ya tian
Certifikácia CE
Aktuálna DC
Materiál jiao bing Elektrická Spájkovačka
Model Spájkovačka
Použitie Domáce Spotrebiče, Zváranie, Opravy Nástrojov
Pôvod CN(Pôvodu)
Disk vo Forme Elektrické kúrenie

Napísať recenziu

Vreckovej veľkosti USB Spoplatnené Spájkovačka s Stáť Prenosné USB Spájkovačka Pero 5V 8W Mini Tip Tlačidlo Prepnúť Elektrické

Vreckovej veľkosti USB Spoplatnené Spájkovačka s Stáť Prenosné USB Spájkovačka Pero 5V 8W Mini Tip Tlačidlo Prepnúť Elektrické

Kunshan wangyatian Electronics Co., S.r.o. Mnoho rokov skúseností v odbore výrobcov spracovanie prispôsobenie Vlastnosti produktu plne funkčný, USB napájanie spájkovačka kompaktný a prenosný zároveň rýchle otepľovanie

Súvisiace produkty