2 zväzky Prírodné Vietnam Oud Kadidlo Stick Doprava Zadarmo

Novinka

€147.10

Skladom

štart

koniec

[Prečo, Kedy, Čo, kde, kto Kadidlo?] Môžete napáliť kadidlo, keď ste Jogy,Meditovať,Cvičiť,rozmaznávanie,Oddych na Chvíľu,Štúdia,Spánok,Práca,Stretnutie,Hrať Hry,Pozerať TV, Atď., Získať Krásne Chuť Kadidlo, A Užite si To.

[Známe Výhody] •Upokojujúce rušivé emócie hnevu a depresie,zmierňuje úzkosť. •Znižuje nespavosť alebo spací ťažkosti •Osviežujúci myseľ a telo. •Anti-Odour •Antiseptické [Doprava] Prosím overte svoju adresu počas checkout. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy. Väčšina našich výrobkov je doprava zdarma do Číny air Mail,E-paket,Hongkong poštou alebo Singarpore Príspevok. [Podmienkami Predaja] 1). Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2). Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za vrátiť prepravné náklady. 3). Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na Hanke.sk, alebo pošlite nám e-mail, Budeme reagovať na vás do 24 hodín, do 36 hodín na Víkend.

[Kontaktujte Nás] 1).Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem ! 2).Sme vždy ponúknuť dobrú cenu za najlepší tovar a služby. 3). Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: vojny vo vietname, incence bumer, agarwood kadidlo, kadidlo palice značky, slon kadidlo, držiteľ kadidlo stick, nábytok india, horák oud, kadidlo stick, izbová vôňa

Použitie Aromatické
Materiál Drevo
Druh Stick Kadidlo
Špecifikácia Gift Box
Dĺžka 21 cm
Čas Horenia 30 minút
Aplikácia Scény Obývacia Izba
Regionálne Funkcie Čínsky Kadidlo
Číslo Modelu ICTS01
Balenie Jednoduchý Balík pre Súkromné Použitie
Klasifikácia Aróma Len pre Automobilový
Aplikácia Telo
Pôvod VN(Pôvodu)

Napísať recenziu

2 zväzky Prírodné Vietnam Oud Kadidlo Stick Doprava Zadarmo

2 zväzky Prírodné Vietnam Oud Kadidlo Stick Doprava Zadarmo

štart koniec [Prečo, Kedy, Čo, kde, kto Kadidlo?] Môžete napáliť kadidlo, keď ste Jogy,Meditovať,Cvičiť,rozmaznávanie,Oddych na Chvíľu,Štúdia,Spánok,Práca,Stretnutie,Hrať Hry,Pozerať TV, Atď., Získať Krásne Chuť Kadidlo,

Súvisiace produkty